• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilacı kullamalımıyım

23Eda23

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
130
40
13
28
Adetim 5 gun gecti bugun hcg testi yaptim 0 cıkti doktor bana adet duzensizligim icin bi ilac verdi kullan bittiginde adet olunca 2. Gunu gel hormon testi yapalim dedi ama benim gunum gectigim icin teyzem filan kullanma adet olana kadar dedi belki hamilesindir belli degildir daha biraz daha bekle dedi ne yapmaliyim sizce?

İyi de test zaten çıkmamış ama siz okumuş etmiş doktoru dinlemeyin teyzengilleri dinleyin daha iyi bilirler sonuçta .(!)
Hey Allahım kullanın tabi demekki hormonsal bir sorun var. Ve bunu bulmaları lazım. Bunun için de adet olmanız lazım.

İyi de test zaten çıkmamış ama siz okumuş etmiş doktoru dinlemeyin teyzengilleri dinleyin daha iyi bilirler sonuçta .(!)
Hey Allahım kullanın tabi demekki hormonsal bir sorun var. Ve bunu bulmaları lazım. Bunun için de adet olmanız lazım.
Ama doktorlara da guven olmuyo benim ablam 3 aylik hamileyken kan tahlilinde doktor anlamadi ablama ilac verdi ablam da hamile degilim diye ilaci kullandi dusuk oldu onu da okumus doktor verdi

3 aylik hamile nasil anlasilmiyor ya ? Emin misin baska bisey olmasin

Ama doktorlara da guven olmuyo benim ablam 3 aylik hamileyken kan tahlilinde doktor anlamadi ablama ilac verdi ablam da hamile degilim diye ilaci kullandi dusuk oldu onu da okumus doktor verdi
O nasıl oluyor Allah aşkına? 3 aylık hamileliği anlamayan doktor olabilir mi? Hadi doktor anlamadı da 3 aylık hamile kadın da mı anlamadı hamile olduğunu? O işte başka bir şey vardır.

3 aylik hamile nasil anlasilmiyor ya ? Emin misin baska bisey olmasin
Gercekten ablamin bunyesi cok zayifti hamile kalmayi dusunmedigi icin o donemde hic dusunmedi halsizlikten filan gitti doktora dokto ilac verdi kullandi sonra dan ogrendi ama dusuk yapmisti artik

O nasıl oluyor Allah aşkına? 3 aylık hamileliği anlamayan doktor olabilir mi? Hadi doktor anlamadı da 3 aylık hamile kadın da mı anlamadı hamile olduğunu? O işte başka bir şey vardır.
Ablam korundugu icin hamileligi dusunmemisti hic doktorda tahlilden anlamamis

Gercekten ablamin bunyesi cok zayifti hamile kalmayi dusunmedigi icin o donemde hic dusunmedi halsizlikten filan gitti doktora dokto ilac verdi kullandi sonra dan ogrendi ama dusuk yapmisti artik
Bakın demekki doktor sormuş hamilelik var mı? Ablan da demiştir ki hayır düşünmüyoruz korunuyoruz bu sebeple doktor da test yapma gereği duymamıştır çünkü koca kadın bilemez mi hamile olup olmadığını?
Yani sorun yine doktorda değil ablanızda.
Ben daha 4 haftalık hamileyken anladım hamile olduğumu belirtilerden.

İyi de hic mi demedi ben 3 aydir adet olmuyorum diye
Buyuk ihtimalle kadin doguma gitmemis ablan
Malesef suc ablanda

Ozaman sizde genetik problem var 3 aya kadar belli olmayan hamilelik ..kullanma ilaci ne diyek

3 aylık hamilelik dogru kan tahlil bakıldıysa anlamamak mümkün değil.ama atıyorum ablanızın kan tahlilinde gebelik değil enfeksiyon bakıldıysa o belli olmaz.sizin gebelik testiniz negatif iki gün sonra yeniden baktırın o da negatifse kesindir zaten

Doktora güvenmiyosanız niye gidiyosunuz yahu?hastaneler kalabalıktan geçilmiyo madem öyle teyzenizin tedavi yöntemlerini uygulayın.Ayrıca her duyduğuna inanma 3 aylık hamileliği bi doktorun anlayamaması imkansız bile değil.Ya sen yanlış anlamışsın ya sana yanlış anlatılmış.

Doktora güvenmiyosanız niye gidiyosunuz yahu?hastaneler kalabalıktan geçilmiyo madem öyle teyzenizin tedavi yöntemlerini uygulayın.Ayrıca her duyduğuna inanma 3 aylık hamileliği bi doktorun anlayamaması imkansız bile değil.Ya sen yanlış anlamışsın ya sana yanlış anlatılmış.
Hayirdir sana niye batti doktirlar bilmiyo diyince bilip bilmeden konusma adamin ashabini da bozma seviyesiz

Adetim 5 gun gecti bugun hcg testi yaptim 0 cıkti doktor bana adet duzensizligim icin bi ilac verdi kullan bittiginde adet olunca 2. Gunu gel hormon testi yapalim dedi ama benim gunum gectigim icin teyzem filan kullanma adet olana kadar dedi belki hamilesindir belli degildir daha biraz daha bekle dedi ne yapmaliyim sizce?
Valla surundurur seni bu durum ağrı olur ama regli gerceklesmez papatya çayı iç rahatlatsin

Duzenli adet gordu

Hamileyken nasıl adet görülüyorki?
Yerleşme kanaması oluyor hafif bi lekelenme, bunu mu diyolar acaba adet gördüm diye nedir.
Yani hamileyken yumurtalık atılımı nasıl olurki, bebek o sıra yeni yumurtalığa mı transfer oluyor rahimde, sen şöyle sağdan geç ben soldan doğru bi bozulup atılayımmı diyo acaba yumurtalar

Back