Ilac Kullanmadan Kilo Allmak

Nesfa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
4
0
6
34
Arkadaslar merhaba;

Foruma yeni uye oldum ,daha oncesinde ziyaretci olarak ara sira takip ederdim ama bu kilo mevzuu artik canima tak etti konu acmadan duramazdim,herneyse 28 yasindayim boyum 1.78 ve ne yaptiysam 55 kiloyu hic gecemedim.Burada yazilanlardan takip ettigime gore ilacla kilo almaya calismak sonuc veriyormus ama benim pek tercih edemeyecegim bir yontem, acikcasi biraz korkuyorum birazda dogal yollardan yapilan islemlerin daha kalici olduguna inandirmisim kendimi :) Neyse detayli bilgi vermek gerekirse hamur isleri ,soslu makarna ,pizza diyeti ve bazi zamanlar 4 ogun yemek ... bunlar hep denedigim seyler ama cok fazla yardimci olmadi kilo almama;Bunun yanisira birazcik spor yapma aliskanligim var ,hemen hergun bir bir bucuk km kosu bir de isyerine bisiklet ile gitmek bunlar cok da fazla etkilemez diye dusunuyorum ama belirtmemde yarar var tabi.Butun bunlarin isiginda, yanlis yada eksik yaptigim seyler varsa tavsiyelerinize acigim.Sevgiler.

Son düzenleme:
yaa ilaç olmadan biraz zor gibi. Bende sık sık yemek yerdim 1.69 boyum 48 kiloydum. Diyetisyene gittim bi işe yaramadı. Değerlerim felanda normaldi. Bi vitamin tavsiye etti doktorum her cesit vitamin var içinde sabah aç karna onu içtin bir iki ay kadar kahvaltı sırasında bi hap daha var ondan içiyordum tam doymadan gece yatmadanda bir surup normalde alerji surubu ama iştahta açıyor. iki ay uyguladım . Şimdi 58 kiloyum göbegim felanda çıktı onun içinde mekik cekiyorum :)

ilaç olmadan zor falan değil siz erken pes etmişsiniz
sakın sakın sakın ilaç kullanma ablacım mı desem ne desem bilemedim :26:
öncelikle en yakın hastaneden dahiliye bölümünden randevu al, tüm değerlerini kontrol ettir, öncelikle kilo almanı engelleyecek bir neden olmadığını gör ve rahatla derim :) istersen bazal metabolizma hızını da ölçtürebilirsin ama belli ki bu kadar yemeye az kilo alıyoruz ya da alamıyoruz demek ki; hızlı

her neyse sonra seni bizim başlığa davet ediyorum; ben 1 buçuk 2 ay gibi bir sürede 5 kilo aldım ve inan hiç bırakmadan ucunu devam etseydim bu belki de 8 kilo olacaktı ama pes ettiğim ya da grip olduğum haftalar oldu (mesela 3 gündür bademciklerim şiş çorbadan başka bir şey içemiyorum )

yaptığımız şey öncelikle günde 6 öğün yemek yemek, yavaş yavaş öğün miktarlarını iki katına çıkarmak ve midemizi büyütmek
ilk haftalar çok yiyemediğimizden çoğumuz sonuç alamadı ama sonraki haftalarda herkes almaya başlıyor
sonra gece yatmadan cicibebe ya da ballı süt ya da mısır gevreği falan yiyoruz
asla aç kalmıyoruz
ve ne güzel sen zaten spor yapıyormuşsun hepimiz azıcık ucundan spor yapmaya çalışıyoruz (3 ya da 4 kişiyiz sanırım tibet egzersizlerini yapıyoruz mesela)

kilo almak imkansız değilmiş meğersem
ben lise 3, 4 teyken 38 kilolardaydım yaklaşık 4 yıl önce falan işte buraya geldiğimde 42 idim, şimdi ise 47 kiloyum
hiçbir ilaç kilo almaya faydalı diye düşünmemek gerekir, sonuçta bu ilaçların yan etkisi iştah açmak bizler de iştahımızı açtık ama nasıl? her sabah pekmez yiyerek günde 2 3 kaşık pekmez yiyerek açtık iştahımızı, zaten bir kere iştah açıldı mı mide büyüdü mü sonrası kolay :)

Son düzenleme:
Yıllardır uğraşıyorum diyebilirim. Bünye meselesi almayınca almıyor. Bu şekilde kısa sürede alabildim ama. Aşırı yiyipte alamayanlar için tavsiye :))

...tüm değerlerini kontrol ettir, öncelikle kilo almanı engelleyecek bir neden olmadığını gör ve rahatla derim :) istersen bazal metabolizma hızını da ölçtürebilirsin ...

Birkac sene once olcturdum ,degerler normal cikmisti.Aksam yatmadan sutlu cicibebe diyetim de vardi, cok fazla devam edemedim bulanti yaptigindan dolayi ,simdi sadece bir bardak sut iciyorum o da arada sirada.

Yıllardır uğraşıyorum diyebilirim. Bünye meselesi almayınca almıyor. Bu şekilde kısa sürede alabildim ama. Aşırı yiyipte alamayanlar için tavsiye :))
Ben hala erken pes ettiğiniz konusunda ısrarcıyım:)) aşırıdan kastınız ne bilmiyorum ama normalin çok çok çok üzerimde yiyip Dr alamayan kişinin bir rahatsızlığı olabilir kafasına göre ilaç kullanmaktansa doktora gitmeli
Birkac sene once olcturdum ,degerler normal cikmisti.Aksam yatmadan sutlu cicibebe diyetim de vardi, cok fazla devam edemedim bulanti yaptigindan dolayi ,simdi sadece bir bardak sut iciyorum o da arada sirada.

Ben yaptıklarımızı saydım dediğim gibi benim de her şeyim normal çıktı çok şükür :)
5 kilo aldım inşallah daha da alacağım benim gibi 3 5 hatta her hafta 2 kilo alan arkadaşımız bile var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…