Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç uzatmadan konuya gireyim düzensiz adet yaşayıp gebelik planlayanlar doktoru PRİMOLUT_N verip kullanıp gebe kalan yada sonuç alan tecrübelerini yazabilir mi
Bende duzensiz adet yasiyorm ve doktira gidiyorm 3 ay oldu doktora baslayali uctane ilac verdi benim doktormda ilaclari kullan adetinin 26.gunu bana gel gebelk testi yapalm dedi insallah olr Rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu
Bende duzensiz adet yasiyorm ve doktira gidiyorm 3 ay oldu doktora baslayali uctane ilac verdi benim doktormda ilaclari kullan adetinin 26.gunu bana gel gebelk testi yapalm dedi insallah olr Rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu
Bu ay kullandm bir hafta kullan demişti doktor internetteki yorumları okuyunca bıraktıktan sonra çok korktum aşırı sancı kanama evden çıkamazsınız acile gidersnz berbat kan kusturacak kadar kötü sancı yapar diye bende tam tersi oldu sancı yok kanama çok az normlde sancımda kanamamfa çok olurdu öyle olmadı bıraktıktan üçüncü gün oldum zaten korkmayın