İlaç içmediği her gün bana azap ... :(

Mazlumm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
70
22
3
36
Merhaba kızlar daha önce de eşimle birçok sorun yaşadığımı ayrı başlıkta paylaşmıştım.Birçok yorumda aile terapisti tavsiye etmişti.Defalarca konuşmama rağmen ikna edemedim onu ve aylarca ayni sıkıntıları yaşadık.Psikolojik sorunları olduğunu kendide farkında ama iş tedavi olmaya gelince "Ben deli miyim niye psikoloğa gideyim sen git ben böyleyim beğenirsen " moduna giriyor.Hal böyle olunca son çare ismini arkadaşımdan aldığım iyice araştırdığım bi ilacı vermeye başladım kendisine gizlice.İki haftadır hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum diyebilirim. Nasıl anlayışlı oldu anlatmakla bitmez.. Bağırmıyor,vurmuyor , küfretmiyor.. Gül gibi geçinip gidiyoruz.Tabağını alıp mutfağa , bana söylemeden çamaşırları toplamaya kadar yardımcı olmaya başladı . O kadar mutluydum ki taa ki ilacın etkisi geçip ertesi gün azıcık geçirsem saati tekrar aynı kabus başlıyor inanılmaz bir değişim eski bozuk davranışlar tekrar bağırmalar ,hor görmeler .. keşke kabul ettirebilseydim doktora gitmeyi ama olmuyor . Külkedisi masalı gibi şuan da yaşadıklarım Napıcam bilmiyorum? ‍

Çektikleriniz yüzünden böyle bi yola basvurdugunuzu anlıyorum ama ne olursa olsun doktora görünmeden, pskiyatrist ayarlamadan tavsiyeyle ilaç kullanmak çok tehlikeli diye düşünüyorum. Şu anki halinden bile beter yapabilirsiniz. İlaca başlamak ve bırakmak fizyolojik olarak da psikolojik olarak da calkantili bi süreç olabiliyor çünkü. Ayrıca bu tür ilaçların etki etmesi genelde en az 3 haftayı bulur ve hastayı ilk haftada biraz daha kötü yapar diye biliyorum bu ilaçlar. Sizin eşinize aniden etki etmesi de biraz tuhaf. Siz vuran küfreden birini çekmek zorunda değilsiniz, sağlıklı veya hasta. Siz üzerinize düşeni yapip doktora gitmesini söylemişsiniz, gitmiyorsa yapacak bişey yok, gönüllülük esas oluyo bu işlerde malesef..

Psikiyatriye gitmeyi kabul etmiyorsa siz gidin durumu anlatın.bazen doktorlar hastayı telefonla konuşup ikna edip görüşmeye davet ediyorlar.oda olmadı diyelim en azından doktorun önerdiği bi ilaç verirsin.kulaktan dolma ilaç kullanmak çoook yanlış.heleki bu tür ilaçlar zamanla fayda yerine zarar sağlıyor.bi ilacın etkisi görülmesi için 3 haftayı geçmesi lazım.ne tür bi ilaç verdiniz bilmiyorum ama doğru değil.zaten ilaçla sevgi saygı gösterecekse böyle mutluluk yürümez.sadece gün doldurursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…