• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İl dışı yer değiştirme ile ilgili ... Batıda ya da büyük şehirde nasıl geçiniriz ?

aisima brera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
205
223
103
Merhaba arkadaşlar öğretmenim il dışı yer değiştirmeye başvurmayı düşünüyorum. Ankara ya da batı da özellikle Ege olabilir... Öğretmen maaşıyla uygun geçim sağlayabileceğim hem de imkanları güzel şirin gezilecek yerlere yakın nereler olabilir?
Arkadaşlar önerilerinizi, fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum:... :)

Merhaba arkadaşlar öğretmenim il dışı yer değiştirmeye başvurmayı düşünüyorum. Ankara ya da batı da özellikle Ege olabilir... Öğretmen maaşıyla uygun geçim sağlayabileceğim hem de imkanları güzel şirin gezilecek yerlere yakın nereler olabilir?
Arkadaşlar önerilerinizi, fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum:... :)

Korkma hocam her yerde bütçene uygun bir semt bulursun yeterki çıksın. Yalnız egede tercih yaparken dikkat et bazı yerleri dağ, gittiğine gideceğine pişman olursun Allah korusun.

te
Korkma hocam her yerde bütçene uygun bir semt bulursun yeterki çıksın. Yalnız egede tercih yaparken dikkat et bazı yerleri dağ, gittiğine gideceğine pişman olursun Allah korusun.
teşekkür ederim hocam bekar olduğum için her yerde yalnız yaşayamam ege de öyle yerler olduğunu duymuştum Ankarada da sincan elmadağ gibi yerleri yazma dedi arkadaşlar bilmiyorum ne kadar doğru Ankaranın bazı yerlerini bilirim ama ege konusunda bilgim yok pek yer öneren olur diye açtım konuyu ama çıkmadı

te

teşekkür ederim hocam bekar olduğum için her yerde yalnız yaşayamam ege de öyle yerler olduğunu duymuştum Ankarada da sincan elmadağ gibi yerleri yazma dedi arkadaşlar bilmiyorum ne kadar doğru Ankaranın bazı yerlerini bilirim ama ege konusunda bilgim yok pek yer öneren olur diye açtım konuyu ama çıkmadı

Hocam mesela Aydın ve ilçeleri genelde iyidir ama yine Aydın ilçesi Bozdoğan dağlık bir yer. İlçe merkezi iyidir ancak köylerine çıkarsa ulaşım sıkıntı. İkinci il içilerde düşük puanlarla insanlar iyi yerlere atandığından il dışında nereleri açılır, işiniz zor hocam kolay gelsin.

arkadaşlar 3 yıl dolmadan il dışı tayin oluyor dedi arkadaşın biri ne kadar doğru ?

,Eger gorev yaptiginiz okul zorunlu hizmet değilse zorunlu hizmet yapabileceğiniz okula il dişi tayininizi 3 yil dolmadan isteyebilirsiniz. Kardeşim 1.5 yildan sonra bu nedenden başka bir ile tayini cikti.

İl içi tayini iiçin de geçerli il içinde de zorunlu hizmet okuluna tayin isteyebilirsiniz.

Bir de okulda norm fazlasiysaniz ya da okulun turu degismisse 3 yil dolmadan il içi tayine basvurabilirsiniZ.

Hocam mesela Aydın ve ilçeleri genelde iyidir ama yine Aydın ilçesi Bozdoğan dağlık bir yer. İlçe merkezi iyidir ancak köylerine çıkarsa ulaşım sıkıntı. İkinci il içilerde düşük puanlarla insanlar iyi yerlere atandığından il dışında nereleri açılır, işiniz zor hocam kolay gelsin.
Aynen hocam bozdoğan da vardı üstelik dikkatli seçim yaptım ama yerleşemedim hayırlısı napalım

Back