İL DIŞI ve ÖZÜR(eş durumu)TAYİN isteyecekler il ve puanlarını yazarlar mı?

asusi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2007
82
1
43
Bu sene il dışı tayinler özür grubu tayinlerden ilk defa öne alındı,iyi mi kötü mü oldu bilmiyorum,inşallah hepimize boş okul kalır,istediğimiz yerlere gideriz.

ben eş durumundan tayin isteyeceğim.19 haziranda başlıyacak

45 puanla izmir isteyeceğim,bakalım hangi okullar açık olacak

sizlerden tayin isteyecek yada isteyen varsa paylaşabilir mi?

Laceycim;izmir bornovada oturmak istiyoruz,tabi merkeze çıkmaz,bornovaya en yakın ilçe neresi?bir de sen de il dışında bornovada açık gözüküyor mu (bölüm:sınıf öğr.)

eş durumundan tayin istemek için 1 senelik stajyerliğin kalkması gerekiyor mu arkadaşlar?

evet arkadasım ben aynı dertten çekiyorum 1yıl dolacak ondan sonra es durumu geçerli.ama cok berbat bir uygulama değil mi...

evet arkadasım ben aynı dertten çekiyorum 1yıl dolacak ondan sonra es durumu geçerli.ama cok berbat bir uygulama değil mi...

berbat bit durum ya.peki siz erken nikah falan yaptınız mı?biz düşünüyoruz ama olumlu bir etkisi olur mu?sen şu anda bursa da mı görev yapıyorsun?

bende eş durumundan tayin isteyecegim ama bu sene saolsunlar biraz gec olcak sacma bi uygulama ama neyse puanım 93 diyarbakır dan balıkesir e geldik eşim de memur bakalım inş hayırlısı olur

sömestrde eş durumu tayini olacak mı ???
bilen var mı???
off yaa nezmn açılacak tayinler:KK43:((

valla ben 9 yıllık sınıf ögrtemnıyım.. kocaelı merkezde calıstım 8 sene..sımdı gebzedeyım..

evım istanbulda nedendır bılmıyorum ama hep basvurularım husran oluyor..

en altta tercıhm dısında da calsırım maddesını ısaretlemıyorum.. ve atamam yapılmıyor. istanbulun her yerıne ulasım izmite gıtmek kadar kolay olmayabılır.. işaretlersem ve 3 saatlık 4 vasıtalık bır okul gelırse ne yaparım dıye kara kara dusunuyorum.

sömestrde eş durumu tayini olacak mı ???
bilen var mı???
off yaa nezmn açılacak tayinler:KK43:((

bu yıl şubat ayında sözleşmeli kadrolardaki öğretmenler için eş durumu tayini hakkı verilecek ama atamaları şubatta yaparlar mı bilmiyorum sanmıyorum ağustos dönemine kalır büyük ihtimallebenneyaptımki

valla ben 9 yıllık sınıf ögrtemnıyım.. kocaelı merkezde calıstım 8 sene..sımdı gebzedeyım..

evım istanbulda nedendır bılmıyorum ama hep basvurularım husran oluyor..

en altta tercıhm dısında da calsırım maddesını ısaretlemıyorum.. ve atamam yapılmıyor. istanbulun her yerıne ulasım izmite gıtmek kadar kolay olmayabılır.. işaretlersem ve 3 saatlık 4 vasıtalık bır okul gelırse ne yaparım dıye kara kara dusunuyorum.

cnm ben istanbuldayım...avrupa tarafındayım....benım okuluma cok rahat tayının çıkar..ama beklentılerını karşılamaz......ilgilenirsen özelimden ulaşabilirsin.......a.s.

Laceycim;izmir bornovada oturmak istiyoruz,tabi merkeze çıkmaz,bornovaya en yakın ilçe neresi?bir de sen de il dışında bornovada açık gözüküyor mu (bölüm:sınıf öğr.)

bornovaya bağlı semtlerı düşünebilirsin....doğanlar kavaklıdere (SANIRIM) altındağ pınarbaşı evka yeşilova ışıkkent olabılır.....puanlarının düsük olacağını tahmin ediyorkaydirigubbakcemile5um......

bende yaza eş durumuyla antalya kumluca yı tercıh ediceğim.... oraları hakkında bilgisi olan var mı

bende ogrenim durumundan 88 puanla ızmır istiyeceğim ama dün kılavuzu gördükten sonra umudum kalmadı gibi birşey 26.tercih getirerek il emrini kaldırmaları hangi adalete sığıyor merak ettim insanlara ya maaş ya özür diyorlar zaten maaşa ihtiyacımız olmasa doğunun en ücra köşelerinde neden yaşıyalım ki lütfen bu konudaki mağduriyetimizi tel faks mail ile gerekli yerlere bildirelim

bende bugün kılavuzu şöyle bir inceledim.....tayin ısteyeceklere kolay gelsın...umarım istediğiniz yerler olur......

merhabalar

şuan doğum sonrası ücretsizizindeyim tayin isteyebiliyormuyum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler.

merhabalar

şuan doğum sonrası ücretsizizindeyim tayin isteyebiliyormuyum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler.

öncelikle bebişiiz hayırlı olsun.. bende dogum iznındeyken istedim.. atamam yapıldı..

ama sanırım istenılmıyormus.. yasakmıs..

raporluyken ,ücretsız izindeyken istenmezmiş..

ben herkesın acemılıgıne geldım sanırım.. bır prblem yasamadım.. hakkında hayırlısı olur insallah..

doğum iznindeyken tayin basvurusunda bulunulmaz..

iyice araştırın siz..

X