İktisat yüksek lisans yardım

gulmeyiunuttum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
332
263
34
Hanımlar merhaba.İktisattan yüksek lisans yapacağım ancak alandışı olacak.Lisansım farklı.Bilimsel hazırlık olacağı söylendi.Lisanslarla ders alacakmışım.Açılış 19 eylül ve lisans ders saatleri belliyken yüksek lisanslar için şu dersler alınacak şeklinde bilgi yok.Zaten yedek kayıtlar da devam edecek.Duyuru da olmayınca ders kaçırmak istemiyorum.Aslında ben 1.sınıflarla mı ders alacağım onu da bilmiyorum enstitü de pek bilgi vermiyor.Ve tüm dersleri alacak mıyım hazırlıkta.Ben 1.sınıfların derslerini veya ara sınıflardan çeşitli dersleri mi alacağım?

Anlamadım alan dışı olunca bölümün fark derslerini lisanslarla berabermi almak gerekiyor?

Alan dışı girdiyseniz hazırlık göreceksiniz bir sene. Bunu nasıl göreceğiniz okulun tavrına bağlı ayrı ders de alabilirsiniz ders senesinde yani 1. sınıfta olan diğer yüksek lisans öğrencileriyle de girebilirsiniz. Onların dersi ne zaman başlıyorsa muhtemelen sizinki de o zaman başlar çünkü akademik takvim enstitünün tümü için geçerlidir ve hazırlık da okuyacak olsanız enstitüye bağlısınız. Hazırlık için ders durumunu sormak içinse öğrenci işlerini arayın yarın cevap verirler. Gerekli bilgiyi vermiyorlarsa hocalara bağlanmak isteyin bölümünüzle ilgili herhangi bir hoca seçin web sitesinden. Yüksek lisans derslerine giren biri olması yeter onlar da yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…