İktisat mezunuyum ve kasımdaki ales sınaıvına girmeyi düşünüyorum.Gaziantep üniversitesinde yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Ama hangi bölümde yapsam karar vremedim..bir işletme bölümünde yapmayı düşünüyorum Muhasebe ve Finans,
Sayısal Yöntemler ,Ticaret Hukuku ,Üretim Yönetimi ve Pazarlama ,Yönetim ve Organizasyon bölümleri var..henüz kararsızım.aranızda bana fikir verebilicek biri varmı..İktsisat mezunu olup yüksek yapan varmı??
Senin yerinde olsam finans-işletme gibi bölümleri düşünmezdim.
Zaten almış olduğun eğitim fakülte bazında ortak dersler fazla; işletme yerine yönetim ve organizasyon vs. alanlarda master yapman daha önünü açar gibime geldi...
Fakat masterdan sonraki beklentinde önemli.
En azından hangi sektörde çalışmayı düşünüyorsun, yoksa akademisyen mi olmak istiyorsun bu konuyu biraz açarsan daha detaylı yardımcı olabilirim...
Senin yerinde olsam finans-işletme gibi bölümleri düşünmezdim.
Zaten almış olduğun eğitim fakülte bazında ortak dersler fazla; işletme yerine yönetim ve organizasyon vs. alanlarda master yapman daha önünü açar gibime geldi...
Fakat masterdan sonraki beklentinde önemli.
En azından hangi sektörde çalışmayı düşünüyorsun, yoksa akademisyen mi olmak istiyorsun bu konuyu biraz açarsan daha detaylı yardımcı olabilirim...
Merhaba ben şuan 3. sınıfım ales e hazırlanmaya karar verdim.Aslında ben kpss a yani uzmanlık kadrolarını düşünüyorum aöf de okuduğum için işi şansa bırakmamak rakiplerimle aradaki farkı kapatmak adına y.lisansa karar verdim.Kimisi y. lisansı zaman kaybı olarak görse de benim gelişimim için daha iyi olacakmış gibime geliyor.Kamuda herhangi bir uzmanlık kadrosu olur onun ayrımını yapmıyorum ama kpss de yeterli puanı da alamazsam şayet özel sekrörde işime daha iyi yarayacak bir bölüm üzerine y.lisans yapamak isterim.bana bu konuda yardımcı olur musun?
İktisat mezunuyum ve kasımdaki ales sınaıvına girmeyi düşünüyorum.Gaziantep üniversitesinde yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Ama hangi bölümde yapsam karar vremedim..bir işletme bölümünde yapmayı düşünüyorum Muhasebe ve Finans,
Sayısal Yöntemler ,Ticaret Hukuku ,Üretim Yönetimi ve Pazarlama ,Yönetim ve Organizasyon bölümleri var..henüz kararsızım.aranızda bana fikir verebilicek biri varmı..İktsisat mezunu olup yüksek yapan varmı??
hangi alana yöneliceğine bağlı ama ben hiç düşünmeden yazdıkların arasından yönetim ve organizasyonu secerdim
o olmazsa üretim yönetimi ve pazarlama
başka biyere gitme şansın yok mu? yani bunları beğenmediğimden falan değilde daha cok seceneğin olurdu daha iyi olurdu gbi geliyo