bende bu dersten sorumluyum malesef ama işin kötü yanı hiç çalışmadım ve kesinlikle kalacam anlaşılan başımı aqrıtacak bu ders herkes illallah ediyo bu dersten haftaya sınav var ama ben hiç çalışmadım derslere ne yapıcam yaa üff
slm kızlar bende iktisat 2. sınıfım matematik var alttan ders nasıl verecem bilmiyorum bi akıl verin (sakın ders çalışın demeyin çünkü akıl almıyor )
Ders çalışın demekten başka bir önerim bol bol dua edin,diyebilirim anca...çünkü matematik çalışarak bol soru çözerek geçmiştim,üstelik de aof un açtığı derslere katılmıştım..Arkadaşım çok iyi anlıyordu matematikten bu böyle şu şöyle diye bana fikirlerde bulunmuştu,tabi bende çok çalışmıştım..
bende bu dersten sorumluyum malesef ama işin kötü yanı hiç çalışmadım ve kesinlikle kalacam anlaşılan başımı aqrıtacak bu ders herkes illallah ediyo bu dersten haftaya sınav var ama ben hiç çalışmadım derslere ne yapıcam yaa üff
bende 2. sınıf öğrencisiyim
3. sınıfa matematk yüzünden gecemiyorum
zaten 2. sınıftan bir iki dersim var
dünkü sınav tambi hüsran neyapcam bilmiyorum offfff
Benim tek türkiye ekonomisi dersi vardı,malesef çok kötü geçti,ne çelişkili sorular sormuşlar öyle,4 5tanenin dışında hiçbirini tam bilerek yapmadım,inşallah 50 nin üstü alırımbaşka derse bukadar çalışmayla 80 den az almam ama türkiye ekonomisi dersinde olmuyor malesif çok tipik bir ders malesef..syunalı günü sorular açıklanınca bakacağım bakalım ak koyun,kara koyun
bence bu yıl Türkiye Ekonomisi dersini kolay sorarlar finalde ve bütünlemede çünkü dediğn gibi kaç kişi var bu ders yüzünden mezun olamayan,daha fazla tepki almak istemeyeceklerini düşünüyorum.ben inanıyorum bu yıl geçeceğiz vede mezun olacağız inş arkadaşlar :) ümidinizi kaybetmeyin hemen,gerekirse burdan hep beraber çalışırız öğrendiklerimizi bildiklerimizi yazarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?