• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iktisat 4.sınıf türkiye ekonomisi dersi

deniiizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
66
İstanbul
kızlar biliyorsunuz ki geçen sene bu dersin müfredatı değişti ve tek dersim var mezun olamıyorum geçmiş yıl soruları diyede birşey yok benimle aynı durumda olan arkadaşlarım nasıl bu derse çalışıyorlar merek ediyorum....

Türkiye ekonomisi dersiyle ilgili tüm bulduğumuz soru ve özetleri burdan birbirimize aktarırsak sağlam bir sonuç çıkarıcağımıza inanıyorum... ben elimde olan notları soruları sizle paylaşmaya başlıyorum =)) sizdende desteklerinizi bekliyorum =))

Son düzenleme:
türkiye ekonomisi dersinden sınava giricek olanlar varsa kursa gidiyorum hoca soru gönderdi yardımcı olmak açısından sizinle paylaşabilrim

Merhaba canım geçen sene malesef bu ders yüzünden bende mezun olamadım:50:üstelik ara sınavım 57olduğu halde final ve bütünlemede çok zor soruların gelmesiyle bende kaldım:50: neyse bu sene murat yayınları 2012yılı yardımcı kitabı aldım...geçen sene okulun verdiği kitap ve o kitabın sonundaki ünite sorularına çalışmıştım..şimdi murattan calışmaya calışıyorum,geçen senenin ara sınav sorularını cıkardım,internetten soru bakıyorum pek buldum sayılmaz indiremedim:50:sende varsa çalışma soruları buradan paylaşırsan sevinirim,hem aynı durumada olanlar içinde yararlı olur..şimdiden hepimize tüm türkiye ekonomisi madurlarına başarılar:kkk:

benimde vizem 54 tü geçen sene ama bende mezun olamadım. exelde olduğu için sorular ekleyemedim buraya istersen özelden mail adresini gönder sana soruları mail atıyım

bende bu dersten sorumluyum malesef ama işin kötü yanı hiç çalışmadım ve kesinlikle kalacam anlaşılan başımı aqrıtacak bu ders herkes illallah ediyo bu dersten haftaya sınav var ama ben hiç çalışmadım derslere ne yapıcam yaa üff

Canım özelden email adresimi gönderdim,soruları bekliyorum:18:

slm kızlar bende iktisat 2. sınıfım matematik var alttan ders nasıl verecem bilmiyorum bi akıl verin (sakın ders çalışın demeyin çünkü akıl almıyor )

bende bu dersten sorumluyum malesef ama işin kötü yanı hiç çalışmadım ve kesinlikle kalacam anlaşılan başımı aqrıtacak bu ders herkes illallah ediyo bu dersten haftaya sınav var ama ben hiç çalışmadım derslere ne yapıcam yaa üff

Merhaba tek dersin varsa geç kalmış sayılmazsın,hemen 2012yılı bir yardımcı kitap alıp en azından özet şeklinde konulara bakıp soruları çözersin 2011ara sınav sorularını indir onlara çalış bol bol soru çözersen geçmek kolay olur..Üstelik malesef final daha zor olacağından şimdiden iyi bir puan hedeflemen iyi olur..sakın geç kaldım deme arkadaşım hem çalısıp,son hafta izin alır tüm derslere bütün hafta ara vermeden çalışıp bütün derslerini geçti..yani imkansız dememeli..Hepimize başarılar..

slm kızlar bende iktisat 2. sınıfım matematik var alttan ders nasıl verecem bilmiyorum bi akıl verin (sakın ders çalışın demeyin çünkü akıl almıyor )

Ders çalışın demekten başka bir önerim bol bol dua edin,diyebilirim anca...çünkü matematik çalışarak bol soru çözerek geçmiştim,üstelik de aof un açtığı derslere katılmıştım..Arkadaşım çok iyi anlıyordu matematikten bu böyle şu şöyle diye bana fikirlerde bulunmuştu,tabi bende çok çalışmıştım..

Ders çalışın demekten başka bir önerim bol bol dua edin,diyebilirim anca...çünkü matematik çalışarak bol soru çözerek geçmiştim,üstelik de aof un açtığı derslere katılmıştım..Arkadaşım çok iyi anlıyordu matematikten bu böyle şu şöyle diye bana fikirlerde bulunmuştu,tabi bende çok çalışmıştım..

iyi bi öneri bencede dua eyim..çok uğraşıyom olmuyo yaaaaufff

canım hiç çalışmadıysan hakikaten işin çok zor çünkü kaynakta biliyorsun hiç değilse geçen sene çıkan vize sorularına falan bak çünkü müfradat değiştiği için belki gene aynı sorulardan çıkabilir dedi hoca ama tabiii bu bi olasılık

merhaba canım açık görünce buradan yazayım dedim,soruları gönderdiğin için çok teşekkür ederim,iki testende 4 5 sorunun cevabını bulamadım,siz işledinizmi dersanede?yanıt anahtarını biliyorsan bana gönderirmisin?

Benim tek türkiye ekonomisi dersi vardı,malesef çok kötü geçti,ne çelişkili sorular sormuşlar öyle,4 5tanenin dışında hiçbirini tam bilerek yapmadım,inşallah 50 nin üstü alırım:50: başka derse bukadar çalışmayla 80 den az almam ama türkiye ekonomisi dersinde olmuyor malesif:50:çok tipik bir ders malesef..syunalı günü sorular açıklanınca bakacağım bakalım ak koyun,kara koyun:27:

bende Türkiye Ekonomisinden kalıp mezun olamayanlardanım.4-5 tane soru çelişkiliydi ama sorular çok zor değildi,geçen senenin vize sınavına göre. ben açıkcası daha zor bekliyordum.hayırlısı olur inş herkes için,inş bu yıl mezun olup diplomamızı alır vede aöf faslını kapatırızzzz :) :37:

ben bu sınavda zorlandım nedense çok şaşırdım bazı sorularda tahmini 50 alırım ama geçen senenin vizesi daha kolay gelmişti bana..ki bizi final zorlayacağa benziyor...

aöf geçmemiz için elinden gelen herşeyi yapıyor gibi bu dersten aöf ye şikayet maili yağıyormuş.

Türkiye ekonomisinden bir de genelde sorular yoruma dayalı oluyor

Son düzenleme:
bende 2. sınıf öğrencisiyim
3. sınıfa matematk yüzünden gecemiyorum
zaten 2. sınıftan bir iki dersim var
dünkü sınav tambi hüsran neyapcam bilmiyorum offfff

bende 2. sınıf öğrencisiyim
3. sınıfa matematk yüzünden gecemiyorum
zaten 2. sınıftan bir iki dersim var
dünkü sınav tambi hüsran neyapcam bilmiyorum offfff

kızlar pes etmek yok finale kadar önümüzde 2 aya yakın bir süre var hepimiz birbirimizi motive edelim ve bu saçma sapan derslerden kurtulalım ..

ben kendime bir plan hazırladım her gün ders çalışıcam ve önemli yerleri kendim soru çıkarıcam .. çünkü dershanede işlediğimiz sorular bile çok alakasızdı..

özet kitabı didik didik edip kendi sorularımı kendim hazırlıcam yoksa geçemem :(

Benim tek türkiye ekonomisi dersi vardı,malesef çok kötü geçti,ne çelişkili sorular sormuşlar öyle,4 5tanenin dışında hiçbirini tam bilerek yapmadım,inşallah 50 nin üstü alırım:50: başka derse bukadar çalışmayla 80 den az almam ama türkiye ekonomisi dersinde olmuyor malesif:50:çok tipik bir ders malesef..syunalı günü sorular açıklanınca bakacağım bakalım ak koyun,kara koyun:27:

aynen yaaa tam bir hüsrann özelliklede bu derse karşı aöf nin zaafı var mezun vermemek için elinden geleni yapıyor .. bu bölümü seçtiğim için (iktisat) o kadar pişmanım ki işletme okuyup kolayca geçmek varken:((

bence bu yıl Türkiye Ekonomisi dersini kolay sorarlar finalde ve bütünlemede çünkü dediğn gibi kaç kişi var bu ders yüzünden mezun olamayan,daha fazla tepki almak istemeyeceklerini düşünüyorum.ben inanıyorum bu yıl geçeceğiz vede mezun olacağız inş arkadaşlar :) ümidinizi kaybetmeyin hemen,gerekirse burdan hep beraber çalışırız öğrendiklerimizi bildiklerimizi yazarız :)

Son düzenleme:
bence bu yıl Türkiye Ekonomisi dersini kolay sorarlar finalde ve bütünlemede çünkü dediğn gibi kaç kişi var bu ders yüzünden mezun olamayan,daha fazla tepki almak istemeyeceklerini düşünüyorum.ben inanıyorum bu yıl geçeceğiz vede mezun olacağız inş arkadaşlar :) ümidinizi kaybetmeyin hemen,gerekirse burdan hep beraber çalışırız öğrendiklerimizi bildiklerimizi yazarız :)

bencede süper olur türkiye ekonomisi ile takıldığımız konular bilmediklerimiz ve bir çok şeyi burdan paylaşalım birbirimize destek olalım =)) ben bu hafta final konulara çalışmaya başlıyorum soruları falan burdan yazalım el ele verip dayanışmayla geçelim

Back