• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"İktidar yanlısı terbiye yoksunu güruh”

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
http://odatv.com/iktidar-yanlisi-terbiye-yoksunu-guruh-0203161200.html
Her eleştirel yaklaşıma, her farklı duruşa ve sese bu kadar seviyesizce, alçakça, mide bulandıran bir dille saldıran iktidar yanlısı terbiye yoksunu bir “güruh” çıktı ortaya.
iktidar-yanlisi-terbiye-yoksunu-guruh-0203161200_m2.jpg

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski Başdanışmanı Ahmet Sever, Can Dündar'a yazdığı mektup nedeniyle kendisini hedef alan hükümet yanlılarına çok sert cevap verdi.

Twitter'da "Ak troll"lerin kendisine yaptığı hakaretlerin bir bölümünü de aktaran Ahmet Sever, "Her eleştirel yaklaşıma, her farklı duruşa ve sese bu kadar seviyesizce, alçakça, mide bulandıran bir dille saldıran iktidar yanlısı terbiye yoksunu bir “güruh” çıktı ortaya. Bunlara kısaca “trol” deniyor biliyorsunuz." diye yazdı.

Sever, T24'te yayınlanan yazısında özetle şu ifadeleri kullandı:

“Abdullah Gül ile 12 yıl” isimli bir kitap yazdım, uğramadığım hakaret, tehdit, yemediğim küfür kalmadı. Silivri’de yaklaşık 3 ay hapis yatan 30 yıllık dostum Can Dündar’a bir mektup kaleme aldım. Mektup Cumhuriyet’te yayınlanınca aynı kesim yine ağıza alınmayacak korkunç ifadelerle saldırıya geçti.(...)

Her eleştirel yaklaşıma, her farklı duruşa ve sese bu kadar seviyesizce, alçakça, mide bulandıran bir dille saldıran iktidar yanlısı terbiye yoksunu bir “güruh” çıktı ortaya. Bunlara kısaca “trol” deniyor biliyorsunuz.

Şimdi iktidar sahiplerine sesleniyorum:

Bu sizin eseriniz.

Eserinizle gurur duyuyor musunuz?

Ak Parti’nin kuruluşunda ve ilk yıllarında bu tür insanlar yoktu. Bir seviye, derinlik, hoşgörü vardı. Bunlar sonradan türediler. Daha doğrusu bilinçli ve organize bir şekilde türetildiler. Hangi merkezlerden, kimlerin himayesinde yönlendirildiklerini, beslendiklerini çok iyi biliyoruz. Günü geldiğinde hepsi ortaya çıkacak. Amaç belli: Sindirmek, korkutmak, hedef göstermek ve susturmak.

Tetikçilerinizi okudukça keyifleniyor musunuz?

Artık edepsizlikten mi medet umuyorsunuz?

Medar-ı iftiharınız “Yeni Türkiye’nin” özlemini duyduğunuz gençliği bu mu?

Yapılan bunca tehdit, şantaj, hakaret, küfür, iğrençlik ve terbiyesizlik hiç mi vicdanınızı sızlatmıyor? Hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz?

Siz neye dönüştünüz böyle?

Gerçek dindarlar ve vicdan sahipleri -bazı istisnaları tenzih ederim- bu iğrençlik karşısında niye suskun ve tepkisiz kalıyor?

Türkiye sizin döneminizde ahlaken çöküyor, hala farkında değil misiniz?"

İşte Sever'inyazısının altında paylaştığı o tweet'lerden bazıları:

20160301141745_17.png

20160301141626_15.png

20160301141550_14.png

20160301141315_10.jpg

20160301141033_8.png

Odatv.com

http://odatv.com/iktidar-yanlisi-terbiye-yoksunu-guruh-0203161200.html
Her eleştirel yaklaşıma, her farklı duruşa ve sese bu kadar seviyesizce, alçakça, mide bulandıran bir dille saldıran iktidar yanlısı terbiye yoksunu bir “güruh” çıktı ortaya.
iktidar-yanlisi-terbiye-yoksunu-guruh-0203161200_m2.jpg

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski Başdanışmanı Ahmet Sever, Can Dündar'a yazdığı mektup nedeniyle kendisini hedef alan hükümet yanlılarına çok sert cevap verdi.

Twitter'da "Ak troll"lerin kendisine yaptığı hakaretlerin bir bölümünü de aktaran Ahmet Sever, "Her eleştirel yaklaşıma, her farklı duruşa ve sese bu kadar seviyesizce, alçakça, mide bulandıran bir dille saldıran iktidar yanlısı terbiye yoksunu bir “güruh” çıktı ortaya. Bunlara kısaca “trol” deniyor biliyorsunuz." diye yazdı.

Sever, T24'te yayınlanan yazısında özetle şu ifadeleri kullandı:

“Abdullah Gül ile 12 yıl” isimli bir kitap yazdım, uğramadığım hakaret, tehdit, yemediğim küfür kalmadı. Silivri’de yaklaşık 3 ay hapis yatan 30 yıllık dostum Can Dündar’a bir mektup kaleme aldım. Mektup Cumhuriyet’te yayınlanınca aynı kesim yine ağıza alınmayacak korkunç ifadelerle saldırıya geçti.(...)

Her eleştirel yaklaşıma, her farklı duruşa ve sese bu kadar seviyesizce, alçakça, mide bulandıran bir dille saldıran iktidar yanlısı terbiye yoksunu bir “güruh” çıktı ortaya. Bunlara kısaca “trol” deniyor biliyorsunuz.

Şimdi iktidar sahiplerine sesleniyorum:

Bu sizin eseriniz.

Eserinizle gurur duyuyor musunuz?

Ak Parti’nin kuruluşunda ve ilk yıllarında bu tür insanlar yoktu. Bir seviye, derinlik, hoşgörü vardı. Bunlar sonradan türediler. Daha doğrusu bilinçli ve organize bir şekilde türetildiler. Hangi merkezlerden, kimlerin himayesinde yönlendirildiklerini, beslendiklerini çok iyi biliyoruz. Günü geldiğinde hepsi ortaya çıkacak. Amaç belli: Sindirmek, korkutmak, hedef göstermek ve susturmak.

Tetikçilerinizi okudukça keyifleniyor musunuz?

Artık edepsizlikten mi medet umuyorsunuz?

Medar-ı iftiharınız “Yeni Türkiye’nin” özlemini duyduğunuz gençliği bu mu?

Yapılan bunca tehdit, şantaj, hakaret, küfür, iğrençlik ve terbiyesizlik hiç mi vicdanınızı sızlatmıyor? Hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz?

Siz neye dönüştünüz böyle?

Gerçek dindarlar ve vicdan sahipleri -bazı istisnaları tenzih ederim- bu iğrençlik karşısında niye suskun ve tepkisiz kalıyor?

Türkiye sizin döneminizde ahlaken çöküyor, hala farkında değil misiniz?"

İşte Sever'inyazısının altında paylaştığı o tweet'lerden bazıları:

20160301141745_17.png

20160301141626_15.png

20160301141550_14.png

20160301141315_10.jpg

20160301141033_8.png

Odatv.com
can dündarla dost ol tabii ..oda bir insan .. bizimde siyasi yönde anlaşamadığımız .ama sevdiğimiz dostlarımız var Ahmet efendi.. amma hani diyorsun yaa hoş görü vardı ,, illada kardeşlik vardı diyorsun yaa.. hah işte o tarz düşünenler yıllarca ezildi bu ülkede,, yıllarca insan yerine konulmadı .. hakaretler edildi, özel kurumlara alınmadılar,doktor olamadılar,avukat olamadılar ve sende bunları bal gibi biliyorsun...:KK67::KK67:şimdi o saygılı, inançlı olan o güruh aynı onların seneler evvel uyguladıkları silahlar ile vuruyorlar...onlar gibi oldular Ahmet efendi onlar gibi...

can dündarla dost ol tabii ..oda bir insan .. bizimde siyasi yönde anlaşamadığımız .ama sevdiğimiz dostlarımız var Ahmet efendi.. amma hani diyorsun yaa hoş görü vardı ,, illada kardeşlik vardı diyorsun yaa.. hah işte o tarz düşünenler yıllarca ezildi bu ülkede,, yıllarca insan yerine konulmadı .. hakaretler edildi, özel kurumlara alınmadılar,doktor olamadılar,avukat olamadılar ve sende bunları bal gibi biliyorsun...:KK67::KK67:şimdi o saygılı, inançlı olan o güruh aynı onların seneler evvel uyguladıkları silahlar ile vuruyorlar...onlar gibi oldular Ahmet efendi onlar gibi...
O "güruhu" savunmana inan hiç şaşırmadım Kakao. 3 Başlık sonra ama cumhurbaşkanına hakaret edilmez, o ülkeyi temsil ediyor diye de ağlarsın.
Adamın kızına yar..k teklif etmişler, sen hala ama onlar da çok ezildi falan diyorsun.

Troller çetesi umarım bir gün dağıtılır ve yok olur , bu din adamları bunlar içinde vaaz vermeleri gerekecek

önce beraber yürüdük bu yollarda ile başladılar
sonra abi önce sen CB ol sonra yer değişiriz dendi, şimdi çıkar çatıştı , kötü adam oldu Abdullah Gül.
Biz hep kötü dedik ,cemaat dedik diyenler hakarete uğradı şimdi aynı kişiler tarafından fetö terör örgütü ve şimdi okuduğum kadarıyla birde sapık oldu Fetttullah gülen
yolda bulduklarını beraber yürüdüklerine değiştiler
Sağları solları belli değil diye bugün ak dediklerine yarın kara dediklerinden, çok rahat kıvıran ağzı bozuk kendi deyişleriyle "omurgasız" bir grup oluşturdular.Sosyal medyada yazıp duruyorlar.İşin kötüsü gençler onları örnek alıyor ve bomboş okumayan ağzı bozuk çıkarcı bir nesil yetişiyor.

Allah sonumuzu hayr etsin .

Paralı kukla troller kendileriyle epey gurur duyuyorlardır aklını ,vlcdanını satandan ne beklersin , insanlık dışı yartıklar , temsil ettikleri mevkilerde sonra kullanıp atacaklar daha öncekilerde olduğu gibi , insanın kendine ihanet etmesi gibi daha kötü birşey var mı acaba?
dindar bir nesil yetiştireceğiz,
dindar olmasın da tinerci mi olsunlar demişti başkan adayı.

dindarlık böyleyse ben almayayım.

arada bir iki hukuka uygun karar çıkınca hazmedemiyorlar .
hayret gerçekten .

bu troller sadece hükümet yanlısı tarafta yok ki, muhalefet kısmında da var böyle davranan insan toplulukları.

hükümet yanlıları dindar olarak görüldüğü için böyle tepki verince daha bi anormal karşılanıyor haliyle.

okumayan,merak etmeyen, araştırmayan ve buna rağmen benim dediğim doğrudur diyen büyük kitle var ne yazık ki.Sonumuz hayrolsun.

bu troller sadece hükümet yanlısı tarafta yok ki, muhalefet kısmında da var böyle davranan insan toplulukları.

hükümet yanlıları dindar olarak görüldüğü için böyle tepki verince daha bi anormal karşılanıyor haliyle.

okumayan,merak etmeyen, araştırmayan ve buna rağmen benim dediğim doğrudur diyen büyük kitle var ne yazık ki.Sonumuz hayrolsun.

Klavyeyi eline alınca delikanlilik yapan çok. Ve dediğin gibi her kesimde var maalesef

şu forumda bile kendisini dindar olarak lanse edip ağza alınmayacak küfürler savurup siteden atılan üyeleri görünce troll kelimesinin yetersiz olduğunu farkettim.. Ülke olarak saldırıyı bir fikir belirtme yöntemi olarak görüyoruz ne yazık ki.. o olmayınca da "çatla da patla" seviyesine iniyor sohbet..

O güruh Gül'ün zamanında da vardı tabii o dönem kendilerine bir şey olmadığından sorun olmuyordu ne de olsa bana dokunmayan yılan bin yaşasın değil mi?
Şimdi oklar ona doğrulunca birden zoruna gitmiş beyzadenin?

Ergenekon balyoz gibi düzmece davalarla insanlar zan altında bırakıldığında görseydik bu iyi niyet temennilerinizi gazeteciler yok yere hapse atılınca görseydik keşke sizleri..

Şimdi yemiyoruz.

HDP'nin trolleri ne zaman haber olacak acaba? Geçen gün şehitlere oh olsun mesajlariyla doldurdular twitteri. Yani sadece 'dindar' kesim yapınca mi bu trolluk berbat bir şey.... yani 'dindar' olmayanlarin ahlaki değerleri olmuyor mu?Onlar küfür edince daha mi normal gözüküyor gözünüze? Gerçekten merak ettigim icin soruyorum.

Bu arada trollerin hepsinden nefret ediyorum ben. Ne kadar boş beleş genc varsa hemen hemen hepsi meslek bellemisler trollük işini

ben ülkede samimi dindarların olduğunu düşünmüyorum öyle fazla değiller yani yoksa bu kadar oy gelirmi şimdiki iktidara?
yapılan onca yolsuzluğu bile ama yol yaptılar namaz kılıyolar diye hoş gören bir kitle dindar olabilirmi?
kuran'da namaz kılıyorsanız hırsızlık helaldir diyen bir ayet var da bizim mi haberimiz yok?
diyanet bile hırsızlıkla ilgili hutbe veremiyor 2 senedir.

böyle dindarlık olmaz olsun.

Back