Herkese merhaba;
ben 4,5 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım.Diğer konularda da bahsetmiştim,büyük bir kist ameliyatı geçirdim 4 yıl önce ve vücudum sürekli kist üretmeye devam ediyor.Ben sürekli doktor kontrolündeyim.Kistlerden kurtulunca çocuk için tedaviye başlayalım demişti doktorum,yani aşılamaya.Uzun süren ilaç tedavisinden sonra şimdilik kistlerimden kurtuldum,eşimle en son kontrole gittiğimizde doktorum artık tedaviye başlasam iyi olacağını söyledi.Açıkçası ben çocuk isteyen birisi değilim,tabiki bu sadece benim kararıma kalmış bi konu değil.Eşim çocukları çok sever ve çok istiyor.Bense sürekli erteleme çabası içindeyim,şimdi olmaz yaza,olmadı kışa,olmadı 1 sene daha...Adet dönemime az kaldı yani 1 hafta falan var ve adetimin 3. günü doktora gideceğim,hem kontrol hem de kararımı bildirmek için.Tek sorunumuz henüz bi kararımın olmaması...Bi yandan eşimi düşünürken diğer yandan sürekli "rahat mı battı,ne çocuğu" şeklindeki iç sesimle cebelleşiyorum.Yeryüzünde "anne" olabilcek en son insanım ben...Beni ikna edebilecek sebepler bulmaya çalıştım ama beceremedim.İşte sorun bu!