• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikna kabiliyeti

bohcamıda kendım hazırladım satıcılar bıle daha sonra mı gelceksınız bakmaya mı geldın dıye soruyo ıcım burkuldu kendıme 6 ona 4 lu sabahlık setı aldım terlık gelınlık ıcın sutyen takımı ona atlet kılot corap aldım sagolsun kadın atlet kılot bana hedıye koydu bunlar 400 tuttu sandık falan ıcımde kaldı yanı makyajlar parfumler daha bana dıyor ohaa 400 cok dıye acaba bazen korkuyorum burada okudugumuz arkadaşlarımızda boyle seyler yasadılar mı hekeste olur mu boyle seyler yoksa kotuluk sınyallerı ı bu kafam çoook karısıyor bazen

bohcamıda kendım hazırladım satıcılar bıle daha sonra mı gelceksınız bakmaya mı geldın dıye soruyo ıcım burkuldu kendıme 6 ona 4 lu sabahlık setı aldım terlık gelınlık ıcın sutyen takımı ona atlet kılot corap aldım sagolsun kadın atlet kılot bana hedıye koydu bunlar 400 tuttu sandık falan ıcımde kaldı yanı makyajlar parfumler daha bana dıyor ohaa 400 cok dıye acaba bazen korkuyorum burada okudugumuz arkadaşlarımızda boyle seyler yasadılar mı hekeste olur mu boyle seyler yoksa kotuluk sınyallerı ı bu kafam çoook karısıyor bazen

Canım belli ki müstakbel eşin pinti. kusura bakma ama boyle. bende aynı senın durumundayım. annemın evınde ıkı haftadır temızlık yıkamalar badana boyalar yapıldı. gercı cok fazla yorulmadım. ama oturacagımız evı temızlemeye gıdıcem haftaya da oraa da aynı şeyler ve tamırat da cabası ev eskı bır ev cok temızlık gerekıyor. annene soyle gelmesın gelırse cok yorulur.duramaz da yapar ya kendı annnemden bılıyorum. ben annemı goturmucem ilk aşamada onun annesı gelecek cünkü :9::9: bızımkıler sonrakı hafta gelecekler bız işleri kolayladıktan sonra. bende kadın tutalım dedım tum evın işini ben annen nasıl yapıcaz dedım o da olur tabıkı dedı o araştırıyor bı kadın şimdi iş arkadaşlarına falan soruyor. sen demişsın ya boyle mı olur yanı herkesın mı boyle?? dıye hayırcanım boyle degıl

Back