• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikna kabiliyeti

loove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
320
2
48
Adana
slm kızlar ben bılen bılır zamnında konu acmıstım nısanlımla sorunlarım vardı aıle danısmanına falan gıttık cogu seyler yoluna gırdı çok sükür fakat yıne bır sorunum var sız tecrubelı bayanlardan tecrube almak ıstıyorum sorun su annemlerın evı ve evlenecegım sehır arasında 10 saatlık yol var haftaya buraya ev dosemeye gıdecegız ben annemın evınde cok yoruldum 1 aydır temızlık ınsaat boya badana uğrasıyorum bır yandan ceyız hazırlıyorum malum hazırlıklar ve suanda kendımı cok yorgun hıssedıyorum haftaya kendı evımı temızleyecek gucum kalmadı hem yerlestırme yapılacak hem derın twemızlık yapılacak hem esyalar yerlestırılecek hem alıserıs yaılacak bıryandan nısanlın ısteklerı ramazanda yemek ıcın recel buzluga yemek falan koymamı ıstedı bunlar 4 gunde olacak kadın tutalım dıyorum kabul etmıyor nasıl ıkna edeyım guzelce konustum ben cok yoruldum 2 aydır gorusmuyoruz kaıtelı zaman gecıremeyız ve yetıstıremem dedım ama yok 3 umuz yaparız ben yardım edderım dıyor annem seker hastası yormak ıstemıyor zaten kadın burada hem calısıyor hem ev ıslerıne yardım edıyor ne kardesım var ne arkadaslarım yardım sever akrabalar kendı halınde arayan soran yok nayapayım sımdı ben akıl verın bana nasıl ıkna etmelı bu adamı

slm kızlar ben bılen bılır zamnında konu acmıstım nısanlımla sorunlarım vardı aıle danısmanına falan gıttık cogu seyler yoluna gırdı çok sükür fakat yıne bır sorunum var sız tecrubelı bayanlardan tecrube almak ıstıyorum sorun su annemlerın evı ve evlenecegım sehır arasında 10 saatlık yol var haftaya buraya ev dosemeye gıdecegız ben annemın evınde cok yoruldum 1 aydır temızlık ınsaat boya badana uğrasıyorum bır yandan ceyız hazırlıyorum malum hazırlıklar ve suanda kendımı cok yorgun hıssedıyorum haftaya kendı evımı temızleyecek gucum kalmadı hem yerlestırme yapılacak hem derın twemızlık yapılacak hem esyalar yerlestırılecek hem alıserıs yaılacak bıryandan nısanlın ısteklerı ramazanda yemek ıcın recel buzluga yemek falan koymamı ıstedı bunlar 4 gunde olacak kadın tutalım dıyorum kabul etmıyor nasıl ıkna edeyım guzelce konustum ben cok yoruldum 2 aydır gorusmuyoruz kaıtelı zaman gecıremeyız ve yetıstıremem dedım ama yok 3 umuz yaparız ben yardım edderım dıyor annem seker hastası yormak ıstemıyor zaten kadın burada hem calısıyor hem ev ıslerıne yardım edıyor ne kardesım var ne arkadaslarım yardım sever akrabalar kendı halınde arayan soran yok nayapayım sımdı ben akıl verın bana nasıl ıkna etmelı bu adamı

CANIM bize bu anlattıklarını ona anlatsan extra bir dil dökmeye gerek yok.ben eşime bun anlattıklarını anlatsam tamam canım der.
yok diyor ise onun kız kardeşi veya annesi vaya akrabaları gelsin..............

valla nasıl nişanlı koca buluyorsunuz kızlar şaşırıyorum insan olan bi kadın tutar nişanlısından kıymetlimi hiç olmadı birilerini bulur getirir bune merhametsizliktir anlamıyorum :26: ayrıca niye ikna etmeye çalışıyorsunuz ben tutuyorum yorgunluktan ölüyorum görmüyomusun de olsun bitsin kendi yapmicak nede olsa ya rahat beyfendi :47:

CANIM bize bu anlattıklarını ona anlatsan extra bir dil dökmeye gerek yok.ben eşime bun anlattıklarını anlatsam tamam canım der.
yok diyor ise onun kız kardeşi veya annesi vaya akrabaları gelsin..............

malesef bırak gelmeyı 1 kere telefon bıle etmedıler baska sehırdeler 8 tane gorumce 1 eltım var onlarda baska sehırde maddı durumuda kotudegıl yanı memur ıste sukur kazanıyr dugun borcumuzda yok yanı bu adamın bu cımrılıgınden bıktım 100tl ona mı vercem dıyor kendısı yardım edecekmıs beyefendı o zaman ben gelmeden camları sıl dedım hep bep beraber deyıp duruyor offf evlenmek hıc tatlı gelmıyor bazen cok gergınım ben ya 27 yasındayım ama hıc hazır değilim gıbı hıssedıyorum bazen umarım kendımı yakmam dıye dusunmeden edemıyorum bıde sana oluyorum dıyor ben mı abartıyorum kızlar benı sevseydı bunu yapmazdı bende gıdınce hıc pas vermıyım erkenden yatayım dıyorum ceza ona hıc vakıt gecırmıcem onla

Çözüm birlikte geçireceğiniz zamanı hem kendinize hem ona zehretmek değil. Çözüm olanı biteni anlatmak. Buna rağmen hala kararında diretiyorsa, size de annenize de acımıyorsa, yol yakınken bir daha düşünün. Bu adamın vazgeçilmez neyi var? Bu adam size iyi bir koca, annenize iyi bir damat olabilecek mi? Herşeyini kabullenmeye hazır mısınız? Bu adam olmadan ben yaşayamam demiyorsanız bir daha düşünün.

Çözüm birlikte geçireceğiniz zamanı hem kendinize hem ona zehretmek değil. Çözüm olanı biteni anlatmak. Buna rağmen hala kararında diretiyorsa, size de annenize de acımıyorsa, yol yakınken bir daha düşünün. Bu adamın vazgeçilmez neyi var? Bu adam size iyi bir koca, annenize iyi bir damat olabilecek mi? Herşeyini kabullenmeye hazır mısınız? Bu adam olmadan ben yaşayamam demiyorsanız bir daha düşünün.

seviyorum tabii bukadar kucuk bıseyde dusun demıssın canım ama yuva kurmak kolay mı tam evlı olmadıgım ıcın bılmıyorum 4 4 luk ılıskı var mı kı bu adamın bu huyu var hadı ayrıldım bırsonrakının neyı olacak ben sadece tecrubelı ve bu duruma benzer durumlarda nasıl davrandıklarını ıkna ettıklarını merak ettım aılesınden gormemıs kı dun el duymasın kadın tutmus derler dıyor cok komık
oyle zarurı ıhtayacları asla kısmaz ve herseyın kalıtelısını alır ama extrem seylerde once karsı cıkıyor dıl dokmem lazım

çalışıyormusun bilmiyorum. çalışıyorsan yada paran varsa... sen tutmak istemiyor olabilirsin. ben tutayım madem. sende bende yorulmayalım de.. belki insafa gelir...

ben astım hastasıyım, temizlik yapamıyorum.. evliliğimizin başlarıydı... wc kirlenmiş... misafir gelecekti. kendi tanıdıkları gelecekti üstelik. sadece suylada temizlenmiyor ki meret... temizlik malzemesi dökersem kesin hasta olacaktım biliyorum. eşime rica ettim. ç.suyu döküp fırçalarmısın diye.. kabul etmedi "ben kadın değilim yapamam, öle kalıversin" dedi. sen misin bunu söyleyen.. gittim temizliği yaptım.. çok güzel oldu. tabi akşam olmadam astım krizi geçirdim. acile kaldırdı kendileri... (misafirede gelmeyin demek zorunda kaldık) o son oldu. kendisi kadın bulalım gelsin temizlesin demeye başladı. :nazar:hatta şimdi kendide işin ucundan tutuyor... aslına bakarsan bazen yaşayarakta öğreniyorlar...

Son düzenleme:
çalışıyormusun bilmiyorum. çalışıyorsan yada paran varsa... sen tutmak istemiyor olabilirsin. ben tutayım madem. sende bende yorulmayalım de.. belki insafa gelir...

ben astım hastasıyım, temizlik yapamıyorum.. evliliğimizin başlarıydı... wc kirlenmiş... misafir gelecekti. kendi tanıdıkları gelecekti üstelik. sadece suylada temizlenmiyor ki meret... temizlik malzemesi dökersem kesin hasta olacaktım biliyorum. eşime rica ettim. ç.suyu döküp fırçalarmısın diye.. kabul etmedi "ben kadın değilim yapamam, öle kalıversin" dedi. sen misin bunu söyleyen.. gittim temizliği yaptım.. çok güzel oldu. tabi akşam olmadam astım krizi geçirdim. acile kaldırdı kendileri... (misafirede gelmeyin demek zorunda kaldık) o son oldu. kendisi kadın bulalım gelsin temizlesin demeye başladı. :nazar:hatta şimdi kendide işin ucundan tutuyor... aslına bakarsan bazen yaşayarakta öğreniyorlar...

malesef 1. unıyı bıtırdım 2.unıvesıte son sınıfım ataması olmayan bolumdu malesef ıs çalıstım daha benı kazıkladılar daha borclu cıktım az bır param var onuda bızım oturma takımını alalı 2 sene oldu onu yıkatıcam paramla aslında yaparım temızlık ne olcak calısmıyorum ama ruhende cok yoruldum bedenımde cok yoruldu bu evlılık surecınde bır kere daha soylucem kabul etmez bılıyorum zaten cok uzak oturuyoruz 10 saat bende evı temızlerım onunla ılgılenmıcem erkenden yatarım zaten hayal kuruyor soyle yuruyus yaparız bu tatlıları yemeklerı yap fılmler ızlerız dıye pas vermıyım dıyorum bende aslında bende guzel vakıt gecırmek ısterım ama offffffff hayırlısı

Canım yaa cok uzuldum senın adına vala yakın olsan gelrdm yardıma :) gercı nerdesn blmıyorum ama cdden ne kadar acımasız bı nısanlın varms cimri erkekle yasamak cok zor olsa gerek :((

ben de şaşıyorum.adam temizlikçi parasına kıyamıyor.o zaman çağırsın işini dostunu temizletsin.hem temizlencek diye bir şey yok.evi öylece bırakın.balayından sonra rahat rahat temizlersiniz.hem ev hazır değil diye eve kimseyi sokmaz ayrıca balayına gidersiniz.

adanada canım evım sanırım para benden kıymetlı gelıyor ve bıde bunu kafaya takıyorum tamam bırcok masraf oluyor farkındayım ama bır kadın nekadar kı 1 gunlugune kımseyıde tanımıyorum gercı ama adana da ama hayırlısı artık yapabıldıgım kadar yaparım anneme bır ıs yaptırmayacagım zaten hasta ve yaslı kadın kendı tasın altına sokacak elını mecbur oda hafta sonuna denk getırdım zaten 1 gun tatılınde aksama kadar temızlık yapsında görsün bakalım kolumu kaldırcak halım yok zaten sıcaklar bastı ıyıce Allah herkesın yardımcısı olsun bıde annesı nedese ıyı oğlumun yanına gelemedık bu yaz (kendı gelse ısı gormek zorunda kalacak ) o yuzden kısın 1ay kalcaz demesın mı sok oldum tabıı dıyebıldım zaten agustosta evlencem yenı evlılerın evınde hemde 1 ay ne ısın var hıc dusuncelerı yok daha soyleyemedım bunu nısanlıma zaten kpss kursuna yazılcam dugunden sonra off off

esyalar yerlesecek gelın evı o kadar dugun yorgunlugundan sonra kendım ıcınde temızlık zor olur bugun beyefendı arkadaslarına bahane ederek denız sefası yaptılar ohh paralara orada kıyoyor ben desem boyle kıyametı koparır Allah askına evıne kadın tutsn yok mu adanada gunluk ne kadar bu ısler bızım burada 60 falan

ya sen niye ondan alıyosun ki parayı. ver paranı tut kadını temizlet evini.tamam fedakarlık falan diyoruz da bu fedakarlık değil ki eziyet.annene de kendine de. ya da bişey alcam diye iste para verince de almycam evi temzleteym o daha elzem de kapasın çenesini.kendini şimdiden paspas etme.500 olsa ne olcak. daha düğün olmadı istedğin herşeyi yapmak zorunda.

hiç yardım falan da etmez emin ol.eline yüzüne bulaştırır dayanamaz yine sen tamamlarsın işi...sen dediğim gibi kendin tut kendin yap.zalımsın bana nasıl kıyarsın diye de sitem et kafasına kak.utansın

böyle saçma şeyler için de ortalığı ayağı kaldırmaya evlilikten şüpheye düşmeye gerek yok.milletin ne dertleri var.

Eşimin tarafından temizliğe gelen olmadı çeyizim sabah 11 de geldide görümcem zahmete kapılıpda kalkmadı bile abim kuzenim çeyizi taşırken niye kalkmıyo dediklerinde çok utanmıştım üstüne üstlükde ev temizliğinde benden önce bekar evinde eşimle görümcem kaldığı için görümcemin pisliklerini temizlemiştim komşular şaşırmıştı bu ev hiç temizlenmiyordu falan dediler :(

Sana gelincede arkadaşım ya kendin ver parasını işime karışma de yada nişanlından iste lazım de kadın işine karışma de yada annenleri falan çağır halledelim o zaman yol yorgunuyuz biz de annenide tembihle yapıyo gibi gözüksün ama anneler dayanamaz ya :(

Canım bence sen yardımcı bir bayanla anlaşarak beraberinde götür,boşver ikna etmeyi annem hasta ,bende iyi değilim böyle düşündük de çık işin içinden,zira derin temizlik vs ailesinin üstlenmesi gereken işler,sizin sadece eşyalarınızı yerleştiriip dönmeniz gerekiyormuşki ,bide özel istekler hiç kasmayın kendinizi kimseye yaranılmaz,sevgiler.

bende dedım ısten izin alacaksın anneme hıcbır ıs yaptımayacagız oyle kacmak falan yok zor bıraz o yapmassa anında ertesı gun ısteyken cagırırım kadını ah bıde bulsam hıc tanımadıgım bısehır artık netten guven olmazda temızlık sırketlerınden arastırmak lazım hıc olmadı daha 2 aydan az kaldı balayından dondukten sonra cagırırım dıp kose yaptırırım o ısteyken :)) canım sukur halklısın ne dersı olanlar fakat benım sıze sormamnın sebebı tecrıubelı olanlara yanı o derlılerın kervanına katılcak bır evlılıgımın olmaması sımdıde davetıyeye takmıs kafayı bızımkıler 700 dıyor o cok kım var dıyor 13 sene once kardeslerımın sunnetınde 500 yetmedı dıyorum lıste yap dıyor babamlar lıste yapapamam zor olur tek tek dagıtıcam ısım yazmadan dıyor omrumu yedıler velhasıl arada ezdıle ben evlılıkten bu yuzden korkuyorum sevgım cok acabalarımda bu ardada HERKESIN KANDILI MUBREK OLSUN gonlunuzden gecen dualar kabul olsun hayırlısıyla ııns dua edelım bırbırımıze kımın duası kabul olur bellı olmaz benden benım topıgıme yazan yazmayan kımın ne derdı varsa mAllah yardımcısı olsun gönlünün muradını versin

ya ben çok şirretim ya da sizler çok vur ensesine al ekmeğini tarzı kızlarsınız

ben kadın tutuyorum derim tek açıklamam da o olur yani istersem sadece toz alınsın.

ne biçim erkek buluyorsunuz vicdansız cimri adamlar

kendi paran olsa tabi bu kadar ikna etmek zorunda olmazsın anladın mı şimdi en azından asgari ücrette olsa bi işe gir çalış.

ya ben çok şirretim ya da sizler çok vur ensesine al ekmeğini tarzı kızlarsınız

ben kadın tutuyorum derim tek açıklamam da o olur yani istersem sadece toz alınsın.

ne biçim erkek buluyorsunuz vicdansız cimri adamlar

kendi paran olsa tabi bu kadar ikna etmek zorunda olmazsın anladın mı şimdi en azından asgari ücrette olsa bi işe gir çalış.

yapıyorum dedım yaptım mı kavga kıyamet kopuyor ben yoruldum artık kavga etmekten param olsa agzını actırmam 3 -5 kurus bırıktırdım onla halı koltuk yıkatcam unı son sınıfım 2.unıversıtem s-kpss kursuna yazılıp seneye temmuzda ıns öğretmen olcam o zaman cekerım restı yoruluyorum bıttı para dılenıyomusum gıbı hıssedıyorum aılem zaten okutmus artı dugune 18 mılyar gıttı sadece aılemden dahada yuk olmak ıstemıyorum bende sasıyorum sız boyle adamları nasıl buluyosunuz ayol bızde odunluk muklatısı mı var nedır anlayamadım :)))

Back
X