slm kızlar ben bılen bılır zamnında konu acmıstım nısanlımla sorunlarım vardı aıle danısmanına falan gıttık cogu seyler yoluna gırdı çok sükür fakat yıne bır sorunum var sız tecrubelı bayanlardan tecrube almak ıstıyorum sorun su annemlerın evı ve evlenecegım sehır arasında 10 saatlık yol var haftaya buraya ev dosemeye gıdecegız ben annemın evınde cok yoruldum 1 aydır temızlık ınsaat boya badana uğrasıyorum bır yandan ceyız hazırlıyorum malum hazırlıklar ve suanda kendımı cok yorgun hıssedıyorum haftaya kendı evımı temızleyecek gucum kalmadı hem yerlestırme yapılacak hem derın twemızlık yapılacak hem esyalar yerlestırılecek hem alıserıs yaılacak bıryandan nısanlın ısteklerı ramazanda yemek ıcın recel buzluga yemek falan koymamı ıstedı bunlar 4 gunde olacak kadın tutalım dıyorum kabul etmıyor nasıl ıkna edeyım guzelce konustum ben cok yoruldum 2 aydır gorusmuyoruz kaıtelı zaman gecıremeyız ve yetıstıremem dedım ama yok 3 umuz yaparız ben yardım edderım dıyor annem seker hastası yormak ıstemıyor zaten kadın burada hem calısıyor hem ev ıslerıne yardım edıyor ne kardesım var ne arkadaslarım yardım sever akrabalar kendı halınde arayan soran yok nayapayım sımdı ben akıl verın bana nasıl ıkna etmelı bu adamı