- 22 Şubat 2021
- 143
- 58
- 48
- 28
- Konu Sahibi hermionepotter
-
Merhaba diğer boş keseyi dolu gördüğünüzde kaç haftalıktı ve büyük olanla arasındaki fark kaç haftaydı?Aynı durum ben de oldu biri boş kalacak dedindinkimse onla ilgilenmedi ta ki bir devlet araştırma Hastanesi'nde lekelenmem var sebebei ile gitmeme kadar doktor iki kesem olduğunu birinin 6+3 olup bebek ve kalp atışı olduğunu söyledi diğeri ise 4+3 tü bebek görebilmek için erken olduğu on gün sonra gel ultrasonda bakalım dolabilir de boş kalabilir de dedi sonra tekrar ozeldeki doktoruma gittim sizin yansima dediğiniz ikinci keseymis dedim yine orali olmadı bebek iyi dedi diğeri peki dedim o yok olur çift başlamış tek devam etmiş dedi bir hafta daha bekleyip devlete gittim doktor küçük olan kesedeki kalp atışını da dinletti ama kese başında büzülme var böyle devam ederse kalbi durur dedi bir hafta sonra yani dün gittiğimde ben buna ölür dedim dimi büyümüş iyi gayet dedi aradaki iki haftalık fark altı güne düştü etrafımda kimsede böyle bir şey olmadığından ben de çok panik oldum sürekli araştırdım ozeldeki doktoru da rotamdan çıkardım bir şeyin süresi geçmemiş iki ihtimal varken tek ihtimali sayması bana uymadı telaş etmeyin iyi olacak inşallah
Sizin durum nedirMerhaba diğer boş keseyi dolu gördüğünüzde kaç haftalıktı ve büyük olanla arasındaki fark kaç haftaydı?
Ben de 6 haftalıkken 2 kese göründü ama diğer keseye ilk kanama alanı dediler sonra yansıma dediler, 6+3 de kesenin birinden kalp atışı duyduk diğeri 5+5 haftalık dendi kalp atışı yok kendiliğinden kaybolur dendi, 8 haftalık gittiğimde diğer kese bozulmaya başlamış dedi hiç içine bile bakmadı bu kendi kendine yok olur dedi ama kese aynı büyüklükteydi hiçbir küçülme yoktu, bugün gittiğimde tam 10+4 haftalık olan bebeğin durumu gayet iyi diğer kese hala duruyor içinde beyazlıklar vardı bunların ne olduğunu sorduk kalıntılar dedi ama yine çok bakmadı artık olmadığı kesin gibi yani, bu arada Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, cevap verdiğiniz için teşekkürlerSizin durum nedir
Amin inşallah teşekkürler ederim bir doktora bağlı kalmayın benim. Gidip danışmadığım hastane kalmadı aynı okulu okuyup aynı dili konuşmayan doktorlarla karşı karşıyayız ne yazık ki hayırlısı olsun hakkınız da zaten kesede dokuzuncu haftaya kadar kalp atışı beklenebiliyor gelişime bağlıBen de 6 haftalıkken 2 kese göründü ama diğer keseye ilk kanama alanı dediler sonra yansıma dediler, 6+3 de kesenin birinden kalp atışı duyduk diğeri 5+5 haftalık dendi kalp atışı yok kendiliğinden kaybolur dendi, 8 haftalık gittiğimde diğer kese bozulmaya başlamış dedi hiç içine bile bakmadı bu kendi kendine yok olur dedi ama kese aynı büyüklükteydi hiçbir küçülme yoktu, bugün gittiğimde tam 10+4 haftalık olan bebeğin durumu gayet iyi diğer kese hala duruyor içinde beyazlıklar vardı bunların ne olduğunu sorduk kalıntılar dedi ama yine çok bakmadı artık olmadığı kesin gibi yani, bu arada Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, cevap verdiğiniz için teşekkürler
Evet canım ikiz ikiside dolu keselerEki Görüntüle 2873623
Sizce bu görüntüde 2 kese olabilir mi aklıma takıldı tecrübemiz olduğu için soruyorum 6 haftalık görüntü
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım, merak ettim ne oldu keselerin ikiside doldu demi ikizlere gebesiniz :)Arkadaşlar dünden beri içim içimi yiyor, uyku tutmuyor. En iyisi size sorayım dedim.
6+6’dayım, kalp atışı için bayramdan sonra gideceğim.
5+5’teyken keseleri gördük ve doktorum laf arasında “biri boş gibi ama bunu konuşmak için çok erken” dedi. Sonrasında eşim geldi odaya, doktorum her şey yolunda görünüyor kalp atışı için bayramdan sonra görüşelim dedi. çıktık, boş kese olayını sormayı unuttum heyecanla o öyle aklımın bir köşesinde kaldı ama önemsemedim iyi düşündüm hep.
Ta ki dün akşama kadar. Dün akşam hamile olduğumu öğrenen sevdiğim bir aile büyüğümüz aradı, laf arasında o da keselerin boş çıkabilme durumundan bahsetti.
Hâl böyle olunca bana uykular haram oldu, dünden beri ne yediğimi biliyorum ne yattığımı. Doktora da daha erken gitmek istemiyorum çünkü kalp atışını duymayabilirmişiz erken olduğu için bir de onun stresine girmek istemiyorum.
Bu arada ultrasona bakınca evet birinin içinde beyaz nokta var diğerinde yok.
Siz keselerinizin içinde bebekleri aynı anda mı gördünüz?
Kaçıncı haftada gördünüz kesenin dolu olduğunu?
Aminn, Allah razı olsun. Çok şükür iki kuzumda benimle canımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım, merak ettim ne oldu keselerin ikiside doldu demi ikizlere gebesiniz :)
Çok sevindim ya Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahAminn, Allah razı olsun. Çok şükür iki kuzumda benimle canım
Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, hepimizin yardımcısı olsun.Çok sevindim ya Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahAyyy bu doktorlar insanı kanser ederler ne kadar zorlu süreçten geçtiniz allah biliyor bende başındayım ve tedirginim acaba acabalarla
Kesinlikle haklısın canım ben halen hamile olduğumu ailem dışında kimse bilmiyor hele ki söz konusu ikizse doğana kadar söylemem yani insanlar kem gözlü hiç güvenmiyorumRabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, hepimizin yardımcısı olsun.
Ya doktordan ziyade aslında o dönem “keseler boş çıkabiliyor” diyen yakınım çok tedirgin etmişti beni. Kendisinin sonrasında da çok dangalakça sözleri oldu. Kıskançlığına verip geçtim, herkesi dinlememek lazımmış gebelik döneminde. Ben biraz geç öğrendim
Kızlar meraba.. bende sizin tecrübelerinize dayanarak sizlere merak ettiğim biseyi danışmak istiyorum.. dün doktora gittim beta HCG adetten 7 gün önce kanda öğrendim adet olmam gereken gün de 1200 civarıydı daha 4+5 teyim alttan bakmadı kan değerim 3 bin olduğu için karından bakti. Küçük minik bi kese var görüyorum dedi üstte işaretli yeri gösterdi kese diye. Daha sonra eve gelince altaki noktada ozaman keseye benziyor diye düşündüm kafama takıldı ikisini de işaretledim. Üstteki için doktor kese dedi. Peki sizce alttaki de keseye benziyor mu ikiz olabilir mi ne dersiniz hanimlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?