- 17 Şubat 2021
- 97
- 100
- 8
- 29
- Konu Sahibi byzberryworld
-
Ne güzel bir dua gece gece amiiinnNasıl bir mucize maşallahAllah gönlünüzdekini hayırlısıyla, sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
yukarida olan kiz alttaki olan erkek canim12 haftalık ikizlerime cinsiyet tahmini yapabilen var mı? Çook merak ediyorumfotoğraflar 3 boyutlu belki anlayan vardır :))
Kendi kendime bende öyle bir yorum yaptım sizde aynı fikri paylaşmışsınız benimleÖp
yukarida olan kiz alttaki olan erkek canim
Alttaki bebiste cikinti gozukuyo yani ben oyle gordum canim kac haftaliksin ogrenince haber et mutlakaKendi kendime bende öyle bir yorum yaptım sizde aynı fikri paylaşmışsınız benimle
Aynıı bende öyle görüyorumm.. bugün 12+4üm. 14.haftada tahminde bulunacak bakalım 16.haftada kesin öğrenirsiniz dediAlttaki bebiste cikinti gozukuyo yani ben oyle gordum canim kac haftaliksin ogrenince haber et mutlaka
Alttakinde çıkıntı var gibi gelmişti bana :)Iki kız bebek var diyorum...
12+3 de benim canimAynıı bende öyle görüyorumm.. bugün 12+4üm. 14.haftada tahminde bulunacak bakalım 16.haftada kesin öğrenirsiniz dedi
Aaa aynı sayılırız. Size cinsiyet için birşey söylediler mi?12+3 de benim canim
Malesef yuet disinda yasiyorum burdada 18 ci haftadan oncesinde soylemiyorlarAaa aynı sayılırız. Size cinsiyet için birşey söylediler mi?
Aaa aynı sayılırız. Size cinsiyet için birşey söylediler mi?
Erkek gibi geldi bana , hayırlısıyla kucağına al canımEki Görüntüle 2960579 Sende benim bebisim icin bi yorum yaparmisin
Erkek gibi geldi bana , hayırlısıyla kucağına al canımOrada daha geç söylüyorlarmş sabırsızlar için kötü bi durum aynen baya gec soyluyorlar hayirlisi olsun insallah ogrenince yazarim
Banada tahmin yaparmisin cnmÖp
yukarida olan kiz alttaki olan erkek canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?