ikizlerimden biri yokkk artıkkk

hazannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
209
1
Perşembe gününden beri ruh gibiyim ikizlerimden birinin kalp atışları durmuş hareketsiz öyle yatıyor içimde nasıl geçecek bu zamanlar bilmiyorum ya diğer bebeğime zarar verirse korkusu mahfediyor beni bana bişey yapması umrumda değil 4,5 aylık olmuşlardı daha önümüzde baya zaman var doğuma Allahım bana sabır diğer bebişime sağlık ve güc ver hayata tutunsun son umudum o daha öncede 5,5 aylık bebişimi kaybettim karnımda bu hamileğimde çok zorlu geçiyordu kusmalar kanamalar tam onları atlattım derken bebişimin içimde öldüğünü öğrendim hiç bir anne adayı yaşamasın benim yaşadığım acıları bebeğimi sağ salim kucağıma almak için neler vermem ama benimde gücüm kalmadı artık diğer bebeğim ne olursun tutun hayata seni bekliyor annen umutla ve korkuyla
:a015::a015::a015:

canım allah sana sabır versin ama bebeğin için güçlü olamalısın rabbim onu sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle...

sen şimdi güçlü olmalısın öbür bebeğin için kendi salar bırakırsan olmaz.sen elinden geleni yap zaten biz ne kadar çabalasakta allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz ve yaşayacağızda canım.allahım öbür bebeğine sağlık sıhhat versin inşaallah

işallah arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin benden ve yavrumdan ama çok zor geçiyo bu zamanlar

canım cok gecmiş olsun. 4,5 aylıkkenmi oldu böle bi durum allahım tamda kendini krutarmısken.bende ikiz bebek bekliyorum ve 8.haftadayım drum birinin düşme riski var diğerinden 1,5 hafta küçük demişti.ve o küçük oldugu için kalp atısını duymamıstık.allahım sen koru yavrularımızı.peki canım o kalpbi duran bebeğini napıcaklar doğuma kadar içindemi durucak yani benim pek aklım ermiyoda ondan soruyorum.allahım inşallah diğer bebegini saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip eder rabbim.nolur bilgilendir bizleri.

Çocuk Düşmemesi ıçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)
bunu oku belki işine yarar

cnm çok üzüldüm inş. hamileliğin güzel giderde diğer bebeğinde bi sorun olmaz
9 ay boyunca 71 tane ENBıYA SURESı okunur. bu bilgileri pc me kaydetmiştim lazım olması durumunda okunması için eğer okumak istersen die gönderdim

canım cok gecmiş olsun. 4,5 aylıkkenmi oldu böle bi durum allahım tamda kendini krutarmısken.bende ikiz bebek bekliyorum ve 8.haftadayım drum birinin düşme riski var diğerinden 1,5 hafta küçük demişti.ve o küçük oldugu için kalp atısını duymamıstık.allahım sen koru yavrularımızı.peki canım o kalpbi duran bebeğini napıcaklar doğuma kadar içindemi durucak yani benim pek aklım ermiyoda ondan soruyorum.allahım inşallah diğer bebegini saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip eder rabbim.nolur bilgilendir bizleri.

Allah seninde yardımcın olsun ihmal etme kontrollerini doğuma kadar kalacak sanırım diğer bebekte ama çok sık kontrol ve kan tetkiki yapılacak doktorum prof gitmemi önerdi randevu alıp gideceğim işte en kısa zamanda ama doğuma kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Çocuk Düşmemesi İçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)
bunu oku belki işine yarar

cnm çok üzüldüm inş. hamileliğin güzel giderde diğer bebeğinde bi sorun olmaz
9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur. bu bilgileri pc me kaydetmiştim lazım olması durumunda okunması için eğer okumak istersen die gönderdim

Teşekkür ederim dualara çok ihtiyacım var zaten yer gök duayla ayakta duruyo okumaya çalışıcam ayetel kürsiyi her gün okuyorum aklıma geldikçe ama sizde eksik etmeyin dualarınızı

Çok geçmiş olsun off ne kötü bir durum lütfen kendini çok üzmemeye çalış diğer meleğin hissetmesin üzüldüğünü biliyorum hiç kolay değil üzülmemek elinde de değil ama diğer meleğin için Allah yar ve yardımcın olsun işallah ::çok üzgünüm:

cnm günde 7 defa oku en az ayetel kürsiyi yüksek sesle karnına sürerek allahım bebeğini korusun

canım benim allah yardımcın olsun.enbiya süresini bende duymustum bol bol oku kendine.sunuda unutma rabbim ne eylerse güzel eyler.saglıcakla kal.bebişinle birlikte inşallah.

Allah ayrdımcın olsun canım. inşallah diğer ebbişine hiç zararı olmaz bol bol dua et rahat ol stres yapma. Mevlam herşeye kadirdir..

Allah ayrdımcın olsun canım. inşallah diğer ebbişine hiç zararı olmaz bol bol dua et rahat ol stres yapma. Mevlam herşeye kadirdir..

Amin işallah olmaz tek derdim zaten diğer bebeğim onu sağ salim kucağıma almak sizde dularınızı eksik etmeyin bizden

allah sabır versin canım diğerine uzun ömür versin artık çok üzüldüm

geçmiş olsun canım bende senin gibi ikiz hamileliğimde 3 buçuk aylık hamileyken dr kontrolünde öğrenmiştim bebeğimin birinin kalbinin durduğunu duyduğumda dünyanın hep o anda durucağını bir daha hiç eskisi gibi olamıyacağımı düşünmüş ve diğer bebeğiminde beni terk edeceğini asla anneliği tadamıyacağımı düşünüp durdum ama rabbim sabrını verdi problemli ve çok kaygılı bi hamilelik geçirdim her dr kontrolünde ölen bebeğimin cansız bedeninin kardeşinin yanında ölece durduğunu gördüm bu cok karışık bi duyguydu canlı bebeğimin büyüdüğüne sevindim onun gittikce küçüldüğüne üzüldüm.sezeryanla canlı bebeğimi dünyaya getirdim allaha emanet 2 aylık bi oğlum var ama sezeryandan cıktıktan sonra dr kontrol için yanıma geldiğinde diğer bebeğim hala karnımdamıydı onu görmüşlermi diye sormusum asla unutmayacağım onu ama yinede rabbime şükürler olsun diğer bebeğim bizimle

geçmiş olsun canım bende senin gibi ikiz hamileliğimde 3 buçuk aylık hamileyken dr kontrolünde öğrenmiştim bebeğimin birinin kalbinin durduğunu duyduğumda dünyanın hep o anda durucağını bir daha hiç eskisi gibi olamıyacağımı düşünmüş ve diğer bebeğiminde beni terk edeceğini asla anneliği tadamıyacağımı düşünüp durdum ama rabbim sabrını verdi problemli ve çok kaygılı bi hamilelik geçirdim her dr kontrolünde ölen bebeğimin cansız bedeninin kardeşinin yanında ölece durduğunu gördüm bu cok karışık bi duyguydu canlı bebeğimin büyüdüğüne sevindim onun gittikce küçüldüğüne üzüldüm.sezeryanla canlı bebeğimi dünyaya getirdim allaha emanet 2 aylık bi oğlum var ama sezeryandan cıktıktan sonra dr kontrol için yanıma geldiğinde diğer bebeğim hala karnımdamıydı onu görmüşlermi diye sormusum asla unutmayacağım onu ama yinede rabbime şükürler olsun diğer bebeğim bizimle[/QUOTE
Sanada çok geçmiş olsun nasıl geçecek bu günler bilmiyorum çok zor psikolojim altüst ya diğer bebeğime zarar verirse düşüncesi yiyip bitiriyo beni bedenim bir bebeğime can diğerine mezar oldu senin çift mi tek yumurtamıydı gebeliğin diğer bebek için herhangi bir müdahale yapıldımı

Allah yardımcınız olsun inş diğer meleğimiz sağlıkla gelir sende bu günlerini bir nevi unutursun herşeyde bir hayır vardır elbette bundada vardır canım geçmiş olsun ....

çok geçmiş olsun lütfen kendini üzmemeye stres yapmamamaya çalış biliyorum zor ama diğer bebeğin çin güçlü olman gerekiyor kendine ve bebeişine iii bak...

Çok gecmiş olsun Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın.Dün bende bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. Çok zor bir durum. 20. haftada bıraktı beni yavrum. Doktor beyninde su olduğunu ya içimde öleceğini yada özürlü doğacağını söylemişti. Ama benim içimde hep bir ümit vardı. Sağ salim ikisinide kucağıma alacağım gibi geliyordu. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Her şerde bir hayır vardır diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Ama çok üzüldüm. Ne zaman ağlasam üzülsem yaşayan bebeğim kıpırdıyor sanki. Anne ben burdayım ben varım demek istiyor sanki. Kızım olacakmış. Diğerinede dr kıza benziyor demişti. Cennette beni bekleyecek yavrum şefaatçi olacak bana. Allahım kızımı bana bağışlasın sağ salim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

X