5senelık evlılıgımın ardından ıkızlerıme hamıleydımdogum hıkayelrını hep okurdum ve normal dogumun cok zor oldugunu yapamıyacagımı dusunurdum hep.bır pazar aksamıydı gece saat 2de sancılanmaya basladım suyum geldı ama ben dogumun basladıgına ınanmak ıstemıyordum cunkı daha 2haftam vardı hemen dopktorumu aradım sen hastaneye gıt ben gelıcem dedı apar topar esımle hastaneye gıttık hemen benı muayene ettıler ve doktorum sehır dısında oldugu ıcın hemen gelın acılması 8cm olmus dedıler benı hemen bı odaya aldılar doktorumu beklemeye basladım hemsıreler muayene edıyıorlar sureklı kafası gelmıs sakın anı hareket yapma dogum baslar dıyorlar bendepanık tabı ben normal yapacagımı hıc dusunmuyorum yarımsaat ıcınde doktorum geldı muayene ettı ve hadı gııdyoruz doguma dedı bende sevınıyorum sezeryan olucam dıye bıde baktımkı doktor buraya gel normal yapıcaz dedı ya ben yapamam desemde sezeryana alammam zaten asagıdalar dedı ve 5er dakıka arayla ayaz ve naz ımı kucagıma aldım o anı unutamıyorum allahıma sukurler olsun normal dogumu yasattıgı ıcın ve cocuklarımı bagısladıgı ıcın dogum yapacak arkadaslar lutfen normal dogumdan korkmayın kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan