15 haftalik ikizlerimden birinin amniyotik sıvısı sürekli az çıkıyor. Dr bu haftaki kontrolde bebeğin böbreklerinde bir sıkıntı olabilir o yüzden az olabilir dedi..cook canım sıkıldı böyle bir durum yaşayıp sağlıklı zamanında doğum yapan var mi.. resmen zaman durdu çok üzüldüm
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah tüm şeylere rağmen sağ salim kucağınıza alırsınız bebekleriniz. Ben de tek yumurta ikizi bekliyorum 17.haftadayım. Son kontrolde birinin sıvısı hafif artmış birinin sıvısı hafif azalmış dedi perinatolog. Bunu sıkı takip etmeliyiz transfüzyon olabilir dedi, bu durum tek yumurta ikizlerinde görülebilen bir ikizdden ikize kan geçişi demek. Ama doktor bana böbrekte sıkıntı olabileceğinden bahsetmedi. Bana her ikisinde de kalpte odak var dedi, bu yüzden anomali riski için amniyosentez önerildi. Sizin son durum ne oldu, iyiler mi bebekleriniz :)
Merhaba son durum nedir acaba? Benim ilk gebeliğimde kızıma aynı şeyi söylemişlerdi. kızım 38 2 de sağlıklı bir şekilde doğdu. inşallah siz de ikizleri sağlıklı bir şekilde doğurursunuz.