İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler Burcu İçin 2009 Yılı Nasıl Olacak ?

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
Rezzan Kiraz'dan İkizler Burcu icin 2009 Yorumu

2009 yılı Siz İkizler için, gerek evlilik gerekse iş ortaklığı sayesinde elde edilecek gelirler sigorta, nafaka, banka kredileri, miras ve hukuk davaları yoluyla elde edilmesi mümkün olan finansal kazançlar konusunda kendinizi güçlendireceğiniz, zengin hissedeceğiniz ve ruhsal açıdan daha olumlu ve daha pozitif düşünerek hareket edebileceğiniz şanslı olduğunuz alanlardır.Yalnız unutmamanız gereken konu sorumluluklarınızın bilincinde olmak ve yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmaktır. Çeşme akarken doldurmalı cümlesinden yola çıkarsak geleceğinizi düşünerek hareket etmeniz yerinde olacaktır. Böylece bu süreci çok daha olumlu bir şekilde geçirmiş olabilirsiniz.

Ailevi konular, yuvanız ve ebeveynlerinizle ilgili yaşanabilecek sıkıntılar, engeller ise aslında sizin gelişme noktalarınız olup, bu konularda boşvermişlik içinde davranmadan gerekli ayarlamalarda bulunmanız halinde ödülünüz de büyük olacaktır. Kendinizi en fazla bağımsız hissedeceğiniz alan mesleki faaliyetler olup, dikkatli adımlar atmamanız ve düşünmeden ani kararlar vermeniz halinde oldukça zorlu durumlarla karşılaşmanız mümkündür. Daha özgür bir çalışma ortamına ihtiyaç duyabilir ve otorite konumundaki kişilerle olan ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle lütfen mantıklı düşünmeyi ve ilişkilerinizi güçlü tutmanız gerektiğini biliniz.

2009 yılında eğitim hayatınız, ticari konular, dini ve inancınızla alakalı meselelerde kendinizi özgür hissetmek isteyebilir ve hayallerinize uygun veya kendinizi mutlu hissedeceğiniz seçimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Yalnız lütfen dikkatli seçimlerde bulunmalı, bazı şeylerin gözünüzü boyamasına ve kandırmasına izin vermemelisiniz.

Aşk ve İlişkiler

2009 yılı ilişkiler açısından 31 Aralık 2007 -24 Ocak 2009 tarihleri arasında Venüs gezegenin ciddi ilişkiler evinizden geçişi, ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin size karşı iyimser, bonkör, pozitif bir ruh hali içinde davranmasını sağlayabilir. Sizin de aynı şekilde karşılığını vermeniz halinde birbirinizle uyum içinde olabilirsiniz. İlişkisi olmayan burç mensupları için bu ilginç karşılaşmalar, yurtdışıyla bağlantısı olan kişilerle tanışmak, son derece renkli, neşe dolu ve özel bir kişiyle yaşanacak beraberlik gibi pozitif etkiler sunabilir.

1 Temmuz-19 Ağustos döneminde ailenizle olan ilişkinize lütfen dikkat ediniz.

19 Ağustos-4 Ekim tarihleri aşkta şanslı ve aktif bir dönem olarak gözükmekte. Mars gezegeninin tutkulu yönü ortaya çıkarken, yeni bir aşk ilişkisi, flört ve erotizm gücünüzün yükseleceği bir dönem olarak geçebilir. Maceraya dönük beraberlikler açısından da etkili gözükmekte. 30 Ağustos-24 Eylül tarihleri arasında Venüs gezegeninin de aynı yaşam alanından geçiyor oluşu şansınızı ikiye katlamakta.

18 Ekim-12 Kasım arası ciddi ilişkiler bakımından aktif ve olumlu bir bir dönem olarak gözükmekte.

16 Kasım-27 Aralık ise, evlilik, ciddi ilişkiler açısından çatışmalardan uzak durmak için karşılıklı olarak fedakarlıkta bulunmak, olayları abartmamak ve birbirinizin fikirlerinden yararlanarak hareket etmeniz sonucu olumlu geçebilir. İlişkisi olmayanlar için bu süreç aktif olarak gözükmekte. Tutkulu davranışlara yol açabilir. Bu durum kurulacak beraberliklerde çekim gücü oluşturabilir.

Olumlu ilişkiler: Aslan, Koç, Kova burçları

Zorlu ilişkiler: Başak, Balık

İş ve Kariyer

31 Aralık-30 Ocak Mars geri hareketi nedeniyle tam olarak istediklerinizi hayata geçirmeniz zor olsa da bu tarihten sonra gayet aktif bir süreç başlayacak ve sizler 4 Mart tarihine kadar kafanızın içindeki herşeyi hızlı bir şekilde cesaretle öne sürebilecek ve girişimler açısından şans elde edebileceksiniz.

13 Mart-6 Nisan arası değişkenlikten, kararsızlıktan uzak durmalı, işinizle ilgili konularda kurban durumuna düşmemek için etrafınızdaki insanlara sınır koymayı bilmelisiniz. Mesleki konularda tüm girişimlerinizde aldanmamak için her şeyi detaylıca gözden geçirmelisiniz.

4 Ekim-16 Kasım dönemi gündelik iş temponuzda dikkatli kararlar almaya, çevrenizle iyi ilişkiler içinde bulunmaya dikkat etmeli, gücünüzü başkaları üzerinde kontrol amaçlı kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Parasal Konular

24 Ocak- 17 Şubat ve 12 Kasım-8 Aralık tarihleri mesleki ilişkiler kanalıyla gelebilecek parasal durumları göstermekte. Sabırlı ve ölçülü olmayı sürdürmeniz ve otorite konumundaki kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaya çalışmanız size finansal olarak fayda sağlayabilir.

4 Mart-9 Mayıs tarihleri arasında sahip olduğunuz değerleri korumak ve kollamak adına dikkatli olacak ve kaybetmek korkusu altında daha tutumlu bir süreç geçireceksiniz.

18 Haziran-12 Temmuz arası ebeveynleriniz kanalıyla destekler görme konusunda olumu görünmekte. Bu süreçte daha tutumlu davranmanız gerekebilir. Evlilik yoluyla gelen kazançlarınızı yuvanızda değerlendirebilirsiniz.

Not: Sizler için 2009 yılı genel analizinizi ajandanıza işaret edebilmeniz için önemli tarih aralıkları şeklinde hazırlamış bulunmaktayım. Daha detaylı açıklamaları günlük ve aylık burç yorumları köşemizden takip edebilir, astrolojik açıdan kendinizi yönlendirebilirsiniz.. Yükselen burcunuzun yorumlarını okumayı ihmal etmeyiniz.

2009 yılının Siz İkizler için, yüreğinizin içindeki tüm arzuların gerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler temenni ederim.

Neyse pek olumsuz değil heralde
geçen yıllara oranla umarım iyi bir yıl olur 2009 buna ihtiyacım var

2009 dan umutluyum Allah hiç birimizin umutlarını boşa çıkarmasın inşallah

2008 pek çok olumsuzluk getirdi bana da, 2009 için umudum var, umarım boşa çıkmaz dediğiniz gibi...

2009 için bazı umutlarım,hayallerim var....Umarım gerçekleşir ve iyi bir yıl olur...

vay bee :) bakınca sanırım 2008 bütün ikizler burcu için zormuş

dün haberlerde bir astrolojici söylemişti, 2009 yılında ikizler burçları radikal kararlar alacaklarmış, bakalım hangilerimizin hayatında köklü değişimler olacak

demekki ikizler burcu kişilerin cogunun 2008 pekde iyi gecmemiş demekki bu yıl iyi olcak inşşşş cok ihtiyacım var buna...

benim de 2008 iyi değildi inşallah bu yıl çok iyi olur ama bu radikal kararlar konusuna dikkat kızlar.Biz böyle esip ani kararlar alıp sonra pişma olabiliyoruz en azından ben öyleyim o yüzden inşallah bu yıl ki enerjiyi doğru kullanırız da sonra 2009 u iyi hatırlarız.
Rezzan Kiraz nerede yazıyor kızlar aylık ordan da takip edelim.

İkizler 2009

Bu yıl normalden daha fazla seyahat edebilir, kariyerinizde gelişme katedebilir, yarım kalan eğitiminize devam kararı alabilirsiniz. Tatil veya iş amaçlı gezilerinizde şansı yakalayabilir, dış ticaret, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı, turizm ve özellikle eğitim ve yayıncılık konularında yeni ve önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

2009'dan umutluyum valla,zaten bi aksilik çıkmazsa evlenicem,umarım uğurlu gelir..Rezzan Kiraz güzel yorumlar yapmış...

2008 benim icinde cok zor ve kotu gecti.. 2009 la ilgilide yapmak istedigim bi suru sey var ve hayatimin degisecegi.. Umarim hayal kirikligina ugramam:mymeka: :sm_cool:

evt 2008 benım içinde ıyı değilde eşımden boşandım çok kötü bı senydı inşlalalh 2009 sonradan hatırlamak ıstedığım guzel bı yıl olarak geçer.hayallerıme yer verebılırım inşallah bu sene.

2009 da hayatim cok degiscek benim okulum bitiyo is hayati meslek okulu fln baslio umarim ii bir yil geciririm 2008 idari eder di ama cok zaman aci cektim ama neyse hayirlisi bakalim belki bu sene ii gecer allah herkeze huzurlu mutlulklu saglikli seneler nasip etsin cümlemize ins. !!

2008 benim için de berbat bir yıldı özellikle aralık ayı tam bir kabustu:çok üzgünüm: ama inşallah 2009 daha iyi olacak:sm_cool::sm_cool:

ikizler hep aynı geçmiş 2008
benimdee yaşadığımm en kötü yıldıı
2009 dann acaipp umutluyumm inşallahdaa yanılmamm

2009 ocak ayından itibaren güzel başladı umarım bir ömürde güzel gider:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…