İkizler burcu erkeği neden en ufak şeyde engel atar ?

La tahzen 41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
28
10
Merhaba arkadaşlar. Ben koç burcu konuştuğum kişi İkizler. 1 buçuk ay oldu tanışalı ama illallah dedirtti😑 Msjlarda emoji koymazsam çok soguksun deyip tartışma çıkartıyor. Çevrimiçi olduğuma kadar takip ediyor. Şuan kendisinde engelliyim. Engelledi beniiii... Engellenecek bir konu da değil. Kafası estimi böyle yapıyor. Hep alttan aldım. Güzel sevdim anlayışlı oldum ama kendisi dönüşü resmen beniii.. seven insan engel atar mı ya. Eli nasıl gider. Geçenlerde de engel attı sonra kaldırdı konuşmaya devam ettik. Şimdi hala kaldırmadı 2 gün oldu. Nasıl davranmalıyım ?

Burçları bir köşeye bırakın.

İkizler kadınıyım engellenmem için direkt dolandırıcı olmanız gerekiyor şu forumda o kadar tartışmaya rağmen engellemiyorum.

Sizinki şımarıklıktan peşine düşün diye yapıyor bunları, siz engelleseniz kıyameti koparır.

Asla taviz verme.
Kız gibi ne bu böyle.
Engellediyse orda kalsın.
Ottan bbtan sebeplerden kavga çıkarıp mücadele etmeni istiyor.
Ben buyum değişmem işine gelirse de.
Erkekler diyor ya.
Ayıp ya seven birini bulunca bütün saygısızlık karı yapıyorlar herkes kendine gelsin

Bende sevmem ikizler erkeğini çok çocuksu gelir bana.
Kaç yaşında olursa olsunlar.
Umursamaz falan da değiller dedikleri gibi sadece onlara zaafı olan kadınlar üzerinde uygularlar bu umursakaz takdikleri.
Sen bir umursama bakalım nasıl düşer peşine.
Benim işim olmaz hava grubunu çok sevmem zaten geneli kova terazi ikizler anlaşamam zaten.

Ben de engellerdim. Hiç de acmazdim.
Engeli ksldirip size yazınca cevap vereceğiniz den bal gibi emin.
O yüzden bu tavırlar.
Siz de engelleyin.
Öyle engellenmez böyle engellenir deyin ve lütfen yolunuza bakın.
Hastalıklı bir ilişki

Kendim ikizlerim.Ama zamaninda 40 yasinda bi ikizler elemanla gorüstüm.Kirk diyorum bak kırk.Adam bana ask hayatini döktü.Şu kızla şöyle oldu bu kızla boyle.Eski sevgilimi arayayim mi diye bile sordu.Ben şok ama e ben de ikizlerim hadi ara cok iyi olur dedim.Hemen u dönüşü yaptı.Daha boyle bir surü dengesiz muhabbet sonunda bitti gitti.Ama ben bu jadar bos ,beleş,yüzeysel erkek görmedim .Adam ne istedigini o yasta bile zerre bilmiyordu.Her yere saldıriyor hqtta erkeklerle denemek istiyorsu bu derece yani.Senin eleman da hic saglam pabuc degil belli ki,o engel acilsa geri yine absürt bi muhabbet olqcak.Sabrinı sinayacak deger mi? Bence zerre degmez.Zamanla sen de oturtursun kafanda .Uzak olmak en güzeli.

Merhaba arkadaşlar. Ben koç burcu konuştuğum kişi İkizler. 1 buçuk ay oldu tanışalı ama illallah dedirtti😑 Msjlarda emoji koymazsam çok soguksun deyip tartışma çıkartıyor. Çevrimiçi olduğuma kadar takip ediyor. Şuan kendisinde engelliyim. Engelledi beniiii... Engellenecek bir konu da değil. Kafası estimi böyle yapıyor. Hep alttan aldım. Güzel sevdim anlayışlı oldum ama kendisi dönüşü resmen beniii.. seven insan engel atar mı ya. Eli nasıl gider. Geçenlerde de engel attı sonra kaldırdı konuşmaya devam ettik. Şimdi hala kaldırmadı 2 gün oldu. Nasıl davranmalıyım ?
Burçlara fazla takılmayın.Onun karakteri ile alakalı bu durum.Daha olgun birini bul derim.

X