İkizler burcu erkeği neden en ufak şeyde engel atar ?

La tahzen 41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
28
10
Merhaba arkadaşlar. Ben koç burcu konuştuğum kişi İkizler. 1 buçuk ay oldu tanışalı ama illallah dedirtti Msjlarda emoji koymazsam çok soguksun deyip tartışma çıkartıyor. Çevrimiçi olduğuma kadar takip ediyor. Şuan kendisinde engelliyim. Engelledi beniiii... Engellenecek bir konu da değil. Kafası estimi böyle yapıyor. Hep alttan aldım. Güzel sevdim anlayışlı oldum ama kendisi dönüşü resmen beniii.. seven insan engel atar mı ya. Eli nasıl gider. Geçenlerde de engel attı sonra kaldırdı konuşmaya devam ettik. Şimdi hala kaldırmadı 2 gün oldu. Nasıl davranmalıyım ?

Burçlara bağlamak saçma olmuş ama anlattığınız kadarıyla benim fikrim: ergen ruhlu biri besbelli. Karakteri oturmamış. yaşınız kaç bilmiyorum gerçi. Böyle birini neden alttan aldınız ki. Size düzgün davranmayan kimseyi alttan almayın. Zaten iyi niyetten anlayacak olsa kendisi de düzgün davranırdı.

Ay evet ultra zekiler ve genellikle kotuye kullanir bunu kovalar. En acimasiz yoneticiler hep kovadir.

Ay benim kocam ikizler. Kendiminkinden yola çıkarak aşırı dengesiz, sıkılgan oluyorlar. Keyiflerine düşkün. Benimki sabah uyanır Polyana gibi, akşam batsın bu dünya moduna girmiş. Evliliğe hiç uygun bir profil değil. Tabii burçlara bağlamak yanlış olur.

evet o yüzden yolu verdik. Aynı anda beş bin kıza yazan bir tipti. Herkesi kendi gibi sanıyor işte...

İçimi rahatlattiniz şuan Bence de yazmasın artık

İkizler burcu icin genelleme yapinca kac tane ikizler burcuna mensup erkek tanidin diyerek sormak geldi icimden.
Bunu yildizlara,burclara yada gezegenlerin hareketlerine baglama..
Senin erkek biraz tuhaf bence.

Eğer kapris çeke biliyorsanız yapacak bise yok siz yine devam edersiniz gibi.

Benim kocam da böyle, maalesef burcu ikizler

Terazi flortozun dibidir . Saman altından su yürütür. Herkes onu beğensin ister ilgilensin işter ilgilenmediğini düşündüğü iş arkadaşına hatta arkadaşının eşine bile kompliman yapar sözde şaka yapar gibi . Bir de yaşlı zengin kadın sever mutlaka vardır öyle biri hayatında. Ya abla der yer ya da gizli dosttur.

Bir koç kadını olarak aynısını yapacaksın engel kalkar mesaj atarsa umursama hafiften dalgaya al sen kimsin ki uzulup agladigimi filan mi sandin ay canim yaa filan kahkaha emojileri sonra engellemene gerek yok cevaplama sadece ortada kalan o olsun cevir durumu kendi lehine

Açar açar o engeli. Heycan yapıyo kendince. Normalde eziklerdir ikizler. Saygınlık kazanmaya çalıştıkşarına bakma

ikizler ve yükselen kova zaten direk engelleme sebebi. söylediği anda senin engellemen gerekiyordu. yaklaşık 4 ikizler erkeği tanıdım dördü de dengesiz güvenilmez ne istediğini bilmeyen bir kaybolup bir ortaya çıkan kötü davranınca iyi olan iyi davranınca kötü olan kaçan kovalanır kafasında tuhaf erkekler oluyor genelde. arkadaş olarak iyiler ama ilişkide uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…