- 28 Şubat 2009
- 1.870
- 3.042
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ellerimde şişmeler ve akıntı var 32,haftadayım hiç dinlenemiyorum açıkçası magnezyum içiyorm günde 2 defa düzenli olmasada çok midem bulanıyor
teşekkürler zaten magnezyumu doktorum 3 e çıkardı..
MERHABALAR, BENIM 11YASINDA KIZIM VE 7 YASINDA OGLUM VAR, AMA SIMDI 4 AYLIK SÜPRIZ BIR IKIZ HAMILE ADAYIYIM. SÜPRIZ CÜNKI NE BENIM NEDE ESIMIN AILESINDE IKIZ VAR VEDE COCUK YAPMAYI DÜSÜNMÜYODUM HIC. AMA HERSEY ALLAHTAN NASIP KISMET BÖYLEYMIS. AMA INANINKI 30 YAS ÜZERI HAMILELIKLER COK AMA COK FARKLI.KENDINIZI SANKI YINE 20 LI YASLARDA HISSEDIYOSUNUZ VEDE ARTIK BILINCSIZ BIR ANNE ADAYI DEGILSINIZ. BU BENIM ILK MESEJ YAZISIM VEDE SIZINLE DUYGULARIMI PAYLASMAK ISTEDIM. BY.kaydirigubbakcemile5
bak pamuğum bi de sen onu sol yatmaya yoruyordun,sol yatamıyorum,kalbim çarpıntı yapıyor diyordun bak,öyle değilmiş..
Ben hastanede çok yoğum mg ile tedavi oldum,fil ayağı gibi olmuştu bileklerim incecik olmuşlardı eve döndüğümde ama şimdi yine şiştiler yavaş yavaş..
ihmal etme canımm..
Allaaaaahhhakannehir,
ah arkadaşşıııımm,o nasıl bir liste yaaaaaw:bbo:,
herşey yavrular için dimi canım,boşver,şifa olsun inşallahh..