Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar, benim hiçbir rahatsızlığım yokken 28.haftamda dr a gittiğimde muayene sırasında kasıldığımı farkeden sevgili doktorum nst ye soktu ve kasılmalarımın başladığını gördük.... hemen 2 doz ciğer geliştirici iğne oldum 24 arayla ve o günden beri nidilat kullanıyorum, ve istirahat ediyorum çok şükür buraya kadar geldik, nidilata hiç ara vermeden devam ediyorum ve faydasını gördüm çünkü hala doğumadım çok şükür, kızlar kasılmalar karşısında çok uyanık olun ve dotktorunuzu uyarın, bebek hareketi zannettiğim şeylerin aslında rahim kasılması olduğunu nst ye girince anladım ve çok tedirginim allah hepimizin yardımcısı olsun, herkese hayırlı doğumlar...
canım şuan kaçıncı haftandası?bendede şu 2-3 gündür akıntı var,çok tedirgin oluyorum suyumun geldiğini düşünüyorum her seferinde.ben şuan 29+4 haftalık hamileyim
kızlar bende magnezyum ve endol kullanıyorum. rahim ağzı uzunluğu 4 e yakın bir değermiş. akıntım hep var yani hamileleikten beri.bende drye 28. haftada ciğer gel.iğne yapalım dedim. bana kaldığı yere kadar devam dedi.son zamanlarda baktık olmuyor yapacağım dedi.doğum akıntısı nasıl bir şey acaba....su gibimi sarımı bilen varmııı
mimoza sana bir sorum olacak ciğer geliştirici iğneyi yaptıktan sonra yan etki olarak kasılmalar arttımı...ayrıca şuanda bebişelerinin ciğerleri geliştimi tamamlandımı
kızlar allah hepimizi 35. haftayı görmek nasip etsinnnnnnnn
bu kasılmalar hepimizin korkulu rüyası oldu çıktı