• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz,üçüz,dördüz annelerinin temizlik topiği:))

BirTutamMutluluk20

azerinnn
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
29.255
37.329
798
Merhaba anneler:KK54:
Biliyosunuzdur benim zaten bi temizlik topigim var ama su anda hem pek aktiv degil.:KK51:o yuzden hazir ucuz annesi iken yeni topik acayim dedim :KK70:kendim gibilerle konusmaya ihtiyacim var:mad:1.5 senedir yardimci ablamiz vardi kendisi 1 haftadir tasindi gitti kaldim 4 cocukla bi basima:confused:
benim gibi yalniz basina ikiz ucuz dorduz( iste Allah ne verdiyse:KK70:)cocuk sahibi olan anneler buyurun burdan temizlik tuyolarimizi paylasalim.sizin evde isler nasil yurur daha dogrusu yuruyo mu :KK70:gunluk yapilacak islerimizi liste seklinde yazalim yaptikrimizin raporunu verelim belki gaza geliriz ha ne dersiniz:KK66::KK66::KK66:

Son düzenleme:
Biri 4 biri 2.5. Şimdi büyüdüler ama aralarında 10 ay var küçükken çok zorlandım. İkisi de aynı an da altını kirletir uyur acıķır ilgi isterdi. Eşim dışında yardimcim yoktu depresyona girdim düzen falan kalmadı hala da istediğim düzeni oturamadım onun için üye oldum☺

Benim de 3 tane çocuk var. Uçuz olması şart değilse beni de al :KK70:
aslinda sartdi ama artik degil:KK70::KK70:olsun topigin ismini degistiririm ucuz annesi olanlar ve ya ucuz olmasa da ucuz gibi buyutenlerin topigi:KK70::KK70:
bebelerin yasi kac canim?
Biri 4 biri 2.5. Şimdi büyüdüler ama aralarında 10 ay var küçükken çok zorlandım. İkisi de aynı an da altını kirletir uyur acıķır ilgi isterdi. Eşim dışında yardimcim yoktu depresyona girdim düzen falan kalmadı hala da istediğim düzeni oturamadım onun için üye oldum☺
benim gibilerin mesajlarini okuyunca bak nasil teselli olacak sana:KK70:dua ediceksin haline canim:KK70:
yas kac bu arada?

Nasıl biri 4 biri 2.5 10 ay var kız.
Benim de 2. Si 7 aylık prematüre doğdu 10 ay var aralarında. Biri 8 biri 9 yaşında şimdi.. Dediğin gibi çokkk zor büyüttüm. Şimdi de 14 aylık bebek var.

aslinda sartdi ama artik degil:KK70::KK70:olsun topigin ismini degistiririm ucuz annesi olanlar ve ya ucuz olmasa da ucuz gibi buyutenlerin topigi:KK70::KK70:
bebelerin yasi kac canim?

Kız kaç tane üçüz annesi bulacaksın boş kalır tabii topiğin bizimle idare et sen :D yukarda yazmıştım biri 8 biri 9 yaşında biri 14,aylık.

Açılınnn yettim:))
4 yaşında oğlum ve 1 yaşlarında ikiz kizlarim var
Dogduklarindan beri kendim bakıyorum:)
Temizlik zor olmuyor benim için ben hepsini birden uyutuyorum hemen topluyorum
Yemeklerimde buzlugumda hep hazir koyatim manti börek sebzeler

Büyüğümu 1 ay oldu krese basladi yarim gün gidiyor iyi oldu sıkılıyordu evde

Açılınnn yettim:))
4 yaşında oğlum ve 1 yaşlarında ikiz kizlarim var
Dogduklarindan beri kendim bakıyorum:)
Temizlik zor olmuyor benim için ben hepsini birden uyutuyorum hemen topluyorum
Yemeklerimde buzlugumda hep hazir koyatim manti börek sebzeler

Büyüğümu 1 ay oldu krese basladi yarim gün gidiyor iyi oldu sıkılıyordu evde
hosgeldin canim:KK36:
seninkiler kac saat uyuyo sabah?gece uykulari nasil?benimkilerin uykulari cok kotu iste o yuzden islerimi de yapamiyorumHoppa

hosgeldin canim:KK36:
seninkiler kac saat uyuyo sabah?gece uykulari nasil?benimkilerin uykulari cok kotu iste o yuzden islerimi de yapamiyorumHoppa
Hosbulduk canim♥
Gündüz yarim saat gece parca parca ama toplamda iki saat:)
Beni sorarsan 4 yıldır uyumuyorum zombi gibiyim:)
Alistim ama kendim bakinca mecburen yetisecek hersey

Hosbulduk canim♥
Gündüz yarim saat gece parca parca ama toplamda iki saat:)
Beni sorarsan 4 yıldır uyumuyorum zombi gibiyim:)
Alistim ama kendim bakinca mecburen yetisecek hersey
aa ne guzel tam da benim gibi:KK53:ee uyanikken nasillar peki rahat birakiyolar mi seni?benimkiler kanepeden kalkma diyolar bas bas bagiriyolar:KK51:

Benim de 2. Si 7 aylık prematüre doğdu 10 ay var aralarında. Biri 8 biri 9 yaşında şimdi.. Dediğin gibi çokkk zor büyüttüm. Şimdi de 14 aylık bebek var.
Ya kisaca geçtim büyük 19 aylık 2
Yanlış yazmışım☺ 10 aylıkken hamile kaldım ya hamileliğim zor geçince öyle aklima yeretmis
Aralarında 19 ay 2 gün var:hamarat:

Back
X