- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
merhabalar ikiz erkek bekliyorum. Öner’iniz var mı ? Benim aklımda ki isimler batıhan ve doğuhan bir de uras ve Aras
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ikiz ogullarim var. isimleri hakan ve teoman. Abilerinin ismi de kaan. Sirasiyla kaan, Hakan, Teoman :)) size tek tavsiyem birbirine cok yakin isimler koymayin. Aras uras gibi. Cunku cocuklara seslenirken devamli isimlerini karistiriyor insan ve dolayisiyla cocuklarda afalliyor. Benimkiler uc yasinda yeni girdi. Daha 7 8 ay oncesine kadar birieine seslensem ikisi de donup bakiyordu.merhabalar ikiz erkek bekliyorum. Öner’iniz var mı ? Benim aklımda ki isimler batıhan ve doğuhan bir de uras ve Aras
Çok hoşuma gitti isimlerYağız ve Yiğit :)
merhabalar ikiz erkek bekliyorum. Öner’iniz var mı ? Benim aklımda ki isimler batıhan ve doğuhan bir de uras ve Aras
Yiğit&yağızı çok beğendim ben değişmezse ilk önceliğim o olacak ama baktığım zamanda ikizlere verilen isimlerin önünde gidiyor yiğit ve yağızYaman-Yavuz
Yavuz-Yağız
Yiğit-Yavuz
Vb. Gibi olabilir
Tek yumurta ikizleriİsim annesi olacağım desenizeHele bir de tek yumurta ikizi ise yağız ve yiğiti tek geçerim :) Allahım sağlık versn adıyla yaşasın ikisi de. Kullanım sıklığına bakmayın bence anlamlı olması sizin içinize sinmesi önemli, adları ne olursa olsun içinize sinen olsun... ben oğluma doğumdan 3 hafta önce isim koydum hep de tereddütlüydüm ama şimdi oğluma en çok yakışan isim oymuş zaten gibi geliyor :)
Tek yumurta ikizleriya ilk oğlumda istediğimi koyamadım eşimin babası vefat ettiği ay hamile kaldım onun ismini koyduk yanına Efe yi koyduk. Yani bu bebeklerime de kendim isim koymak istiyorum ama bu sefer de aklıma babam geldi acaba bekler mi diye adının konmasını
Hiç kimse Yok akraba da ama tek yumurta ikizinin genetikle alakası yokmuş çift yumurta ikizinin alakası varmış. Bölünen yumurtanın tekrar bölünmesiyle olduğu için... çocukluğumdan beri hayalimdi hatta ilk bebeğim geç oldu tedavi oluyordum doktorum şahitti inşallah tedavilerle ikiz olur diyordum ama olmadı bu bebişlerde kendiliğinden ikiz geldi Allah’ta biliyor çok istiyordum hep araştırırdım ikiz bebek nasıl olur yolu varımdır diyeİsim tavsiyesi vermeyeceğim ama ailenizde hiç ikiz gebelik yaşayan var mıydı? Ben de çoklu gebelik çok isterdim hayırlı ve sağlıklı olacaksa. Bu sebeple merak ettim.
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızEmir-Demir olsun
Şaka bir yana hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin minik oğluşlarin:)
Evet nasip gerçekten. Umarım sağlıkla, hayırla çok sağlıklı olarak evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Hayırlı olsun.Hiç kimse Yok akraba da ama tek yumurta ikizinin genetikle alakası yokmuş çift yumurta ikizinin alakası varmış. Bölünen yumurtanın tekrar bölünmesiyle olduğu için... çocukluğumdan beri hayalimdi hatta ilk bebeğim geç oldu tedavi oluyordum doktorum şahitti inşallah tedavilerle ikiz olur diyordum ama olmadı bu bebişlerde kendiliğinden ikiz geldi Allah’ta biliyor çok istiyordum hep araştırırdım ikiz bebek nasıl olur yolu varımdır diyenasip işte ikizlerim oldu
Babamın yaşı genç daha anlayışlıdır da ben sorun edeceğini sanmıyorum ama bu bebeklerden başka da tekrar düşünmediğim için gönlüme göre koymak isterim açıkcası zaten oğlum babamın kopyası adını koymasam da fotokopisi gibi torunu varBabanızım böyle bir konuya bakış açısı ne ona bağlı yani.. bence bi duyurun tepkisine bakın, ya da siz koymak istiyorsanız koyun :)
Lutfen birbirine yakın benzer isimler secmeyin. En başta siz karistirirsiniz adlarını. Ve tek isim koyun.merhabalar ikiz erkek bekliyorum. Öner’iniz var mı ? Benim aklımda ki isimler batıhan ve doğuhan bir de uras ve Aras
Yiğit&yağızı çok beğendim ben değişmezse ilk önceliğim o olacak ama baktığım zamanda ikizlere verilen isimlerin önünde gidiyor yiğit ve yağız