• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz Oğluşlarınızı Ne Zaman Sünnet Ettirdiniz Yada Ne Zaman Düşünüyorsunuz?

konya da büyükşehir aslında nasıl yapmışlar böyle bir hatayı.neyse unutmaya çalış artık zor ama.
amin canım inşallah birgün iyileşir pek mümkün değil ama tabiki insan bir umut yinede bekliyo.
kv lem gerçek yüzünü önceden gösterecekti evlendikten sonra 360 döndü kadın ya.halbuki annem kv me çok güveniyordu.ben hastayım gelip gitmende sorun çıkarmaz diyordu ama tam tersi çıktı.ama açıkcası artık yaptıklarından dolayı bolca beddua ediyorum kötü ama napıyım.bekar bir kaynım var inşallah Allah ona öyle bir gelin versinki evine koymasın.çok canımı yaktı artık yeter.daha evleneli 2 yıl oldu ya burnumdan getirdi.durmadan bide bana laf sokuyo. kaynıma yiğenini almayı düşünüyo kvdem elden daha iyidir diyo.elde ben oluyorum yani.akraba çok daha kötü oluyo çoğu zaman.
hatalar insanlara mahsustur oldumu oluyor işte dediğin gibi unutmaya çalışıyorum bende inş. en kısa zmanda atlatırım...
valla nicelerini gördük öyle akrabalardan alıpta yüz göz olup görüşmeyenleri Allahım o kadr büyükki kimsenin ahı kimsede kalmıyor kalmazda ve sen görürsün bunları canım.. benimde çok canımı yaktılar günah münah senin gibi ettim bedduamı inan çok geçmedi gördüm neler oldugun ve üstelik bana kendileri gelip senin ahın tuttu bile diyen oldu inanki Allahıma siğın inan herşeyin en güzelini zamanı geldiğinde gösteriyor Rabbim...
Uhdecim bende konyaliyim, aslımız eregilili:)

Benimde 3 tane oglum olucak inşallah iyi bı k.v. olurum yaaa, dualarımda hep vardır zaten kıskanç, cok bilmiş bı k.v. olmiyim diye, yaslaninca huy değiştirip de sacmalamasam bari...

hemşeriyiz ne güzelll :16::16::16: maşallahh 3 oğlan Allah nazarlardan esirgesin bende sen gibiyim inanki kötü kv. olmayayım diye dediğin gibi yaşlanınca insan değişirmi bilemiyorum ama bizler farkındayız herşeyin herhalde değişmeyiz yahuu :9::9::9:

zeyneeeeppcim kesinlikle tavsiye ediyorum.dün gecemiz sorunsuz geçti.bugün de hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam ediyor.yerlerde sürünüyor oyunlar oynuyor.sanki hiç sünnet olmamış gibi.

çok şükür hiçbir sorun yok herşey yolunda.bugün kontrolümüz var.detayları yine paylaşırım :21::emir_bebek::nazar:

hatalar insanlara mahsustur oldumu oluyor işte dediğin gibi unutmaya çalışıyorum bende inş. en kısa zmanda atlatırım...
valla nicelerini gördük öyle akrabalardan alıpta yüz göz olup görüşmeyenleri Allahım o kadr büyükki kimsenin ahı kimsede kalmıyor kalmazda ve sen görürsün bunları canım.. benimde çok canımı yaktılar günah münah senin gibi ettim bedduamı inan çok geçmedi gördüm neler oldugun ve üstelik bana kendileri gelip senin ahın tuttu bile diyen oldu inanki Allahıma siğın inan herşeyin en güzelini zamanı geldiğinde gösteriyor Rabbim...

hemşeriyiz ne güzelll :16::16::16: maşallahh 3 oğlan Allah nazarlardan esirgesin bende sen gibiyim inanki kötü kv. olmayayım diye dediğin gibi yaşlanınca insan değişirmi bilemiyorum ama bizler farkındayız herşeyin herhalde değişmeyiz yahuu :9::9::9:

yüz göz olmamak daha güzel. böyle daha çok kıymete biniyorsun.yokmuş saymak lazım.ben pişmanım ama elimde değil çünkü ailemden hep sıcakkanlı olmayı misafirperver olmayı iyi olmayı gördüm.wallahi kalp kıramıyorum.benim kalbim kırılsın ama karşımdakinin kırılmasın diyordum ama doğumdan sonra anne olunca anladım ki hiç değmezmiş.kimse ailemden ve benden daha değerli değilmiş meğerse.

Son düzenleme:
Back