Hayırlı olsun canım ben de 12.haftadayim şimdiye kadar hiç belirtim olmadı. Ikiz olunca iki katı hissedersin dediler beni korkuttular bulantıdan gözüm açılmayacak sanıyordum bekle bekle bulantim bile olmadı.Merhaba 7+2 haftalık ikizlere hamileyim fakat bende hiçbir belirti yok çok hafif ve nadir olmakla birlikte kasık batması oluyor ama çok hafif. Bu durum normal mi? Cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğim ama içimdeki şu endişeden geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum.
Amin canım sana da hayırlı olsun maşallah eğer benimki de böyleyse çok şükür diyim o zaman. Bana da aynı sana söylendiği gibi şeyler söylediler biraz endişelendim işte. Rabbim çocuklarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım ben de 12.haftadayim şimdiye kadar hiç belirtim olmadı. Ikiz olunca iki katı hissedersin dediler beni korkuttular bulantıdan gözüm açılmayacak sanıyordum bekle bekle bulantim bile olmadı.
Benim ablam dogurana kadar anlamıyordu bebegi oldgnu o kadarki belirtisi hiç bişeyi olmamışMerhaba 7+2 haftalık ikizlere hamileyim fakat bende hiçbir belirti yok çok hafif ve nadir olmakla birlikte kasık batması oluyor ama çok hafif. Bu durum normal mi? Cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğim ama içimdeki şu endişeden geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum.
Amin canım inşallahAmin canım sana da hayırlı olsun maşallah eğer benimki de böyleyse çok şükür diyim o zaman. Bana da aynı sana söylendiği gibi şeyler söylediler biraz endişelendim işte. Rabbim çocuklarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah ya valla bebekler iyi olsun da yeter kiAmin canım inşallahçok şükür sıkıntı yok yani geçen hafta kontrole gitmiştim her sey yolundaydı. Için rahat olsun bir sey olmayacak inşallah.
Sonra sonra düşünmeye başladım bence rahat gebelik geçiriyoruz çok şanslıyız
Anladım maşallah çok teşekkür ederimBenim ablam dogurana kadar anlamıyordu bebegi oldgnu o kadarki belirtisi hiç bişeyi olmamış
Benim de şuan tam olarak böyle var mı yok mu belli değil. Çok teşekkür ederim cevabınız içinHissetme olarak 18.19. Haftaya kadar var mı yok mu belli değillerdi. 12. Haftalarda mide bulantısı kusma oldu onun dışında bişey olmadı
Kişiden kişiye değişir ama 17 haftalıktan sonra belirginleşmeye başlamıştıBenim de şuan tam olarak böyle var mı yok mu belli değil. Çok teşekkür ederim cevabınız içinBir de karnınız ne zaman çıkmaya başladı acaba
Nasıl yaniHayırlı akşamlar hanımlar Ikiz gebelik son kaçıncı haftada belli oluyor.
Ben tüp bebekle ile hamile kaldım cnm 2 adet 1 ci kalite emriyo trasfer edildi HCG değerime göre Dr rum ikiz olabilir dedi ama ilk kontrolüm 6 buçuk haftalıkken oldu tek kese görüldü ikinciye 24 dünde gidicem. Formlarda okuyorum o haftalardan sonra da ikinci kese görülebiliyor Tecrübesi olanlara sormak istedim ikizlere hamile olanlar kaçıncı haftada belli oldu acaba.Nasıl yani
Tek kese içinde iki bebek olabilir belki bi ihtimal. Tek yumurta ikiziBen tüp bebekle ile hamile kaldım cnm 2 adet 1 ci kalite emriyo trasfer edildi HCG değerime göre Dr rum ikiz olabilir dedi ama ilk kontrolüm 6 buçuk haftalıkken oldu tek kese görüldü ikinciye 24 dünde gidicem. Formlarda okuyorum o haftalardan sonra da ikinci kese görülebiliyor Tecrübesi olanlara sormak istedim ikizlere hamile olanlar kaçıncı haftada belli oldu acaba.
Bilmiyorum cnm işte acaba kaçıncı hafta belli olur net olarak. Muayne zamanıma daha var.Tek kese içinde iki bebek olabilir belki bi ihtimal. Tek yumurta ikizi
Şu an kaç haftalıksınız. Ve nasılsınız?Bilmiyorum cnm işte acaba kaçıncı hafta belli olur net olarak. Muayne zamanıma daha var.
Selam cnm şuan 10 haftamdayım ama dün gece şiddetli adet ağrısı sonrası Çok aşşırı yoğun kanama gördüm o an bayılmışım eşim acile götürdü hemen bebek yerinde çok şükür kalbinide dinledik ama kese 1 cm aşşağıya inmiş rahime yaklaşmış dedi wc harici kalkma dedi çok korksamda ALLAH'a sığınıyorum hakkımda en hayırlısını en iyi bilendir. Kanamam hala devam ediyor 5 ped dolu dolu gördüm hatta taytımda battı akışkan bir kan adet gibi değil koyu kırmızı. RABBİM bize bağışlasın inşallah. İğne ve progestan verildi.Şu an kaç haftalıksınız. Ve nasılsınız?
Rabbim yardımcınız olsun. Sağlıkla sıhhatle geçirebileceğiniz bir hamilelik nasip etsin inşallahSelam cnm şuan 10 haftamdayım ama dün gece şiddetli adet ağrısı sonrası Çok aşşırı yoğun kanama gördüm o an bayılmışım eşim acile götürdü hemen bebek yerinde çok şükür kalbinide dinledik ama kese 1 cm aşşağıya inmiş rahime yaklaşmış dedi wc harici kalkma dedi çok korksamda ALLAH'a sığınıyorum hakkımda en hayırlısını en iyi bilendir. Kanamam hala devam ediyor 5 ped dolu dolu gördüm hatta taytımda battı akışkan bir kan adet gibi değil koyu kırmızı. RABBİM bize bağışlasın inşallah. İğne ve progestan verildi.
İlk HCG değeriniz kaçtı.Merhaba 7+2 haftalık ikizlere hamileyim fakat bende hiçbir belirti yok çok hafif ve nadir olmakla birlikte kasık batması oluyor ama çok hafif. Bu durum normal mi? Cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğim ama içimdeki şu endişeden geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum.