ikiz hamileler ve anneler yardımınız lazım

leftere

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
380
5
ikiz hamileler veya ikiz anneleri size acil olarak sormam gereken bir konu var. ben tüp bebek yöntemiyle yıllar sonra hamilelik sevincini yaşadım ve ikizlere hamile kaldıgımı öğrendim. 6 hafta 4günlükken tüpbebek merkezinde vajinal ultrasonla bebeklerimi gördüm ikisinin de kalp atışlarını duydum. bugün ilaç yazdırmak için bir kadın doğum hastanesine gittim. gelmişken sana ultrason yaptıralım dedi. keşke yaptırmasaydım şimdi. bu sefer ultrasonu vajinal değil de karından yaptılar. iki kese aynen duruyor. bir kesenin içinde bebek var gayet saglıklı büyümüş ama öbür kese de bebek göremiyorum dedi. 9gün sonra merkezde ultrasonum var. ama o gün gelene kadar catlayacagım. böyle bişey sizin de başınıza geldi mi?, ya da nedir bu böyle ne olabilir bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

korkma canım...bazen vajenden yapılan ultrasonda bile görülemiyor... karından bakmak için 8 hafta erken....

işte öbür bebeği görüp diğerini göremeyince cok moralim bozuldu. doktordan geldiğimden beri yatıyorum moralsizlikten ama söylediklerin çok moral oldu gercekten. inşallah öbür bebişim de saglıklıdır. cok tesekkür ederim.

leftere cnm sakın panik yapma yaa vajinal görümşsün
ben 8 haftaya kadar vajinal baktırdım
karnından görmeleri çok zor heleki benim gibi tombişşen dahada zor
diğer bebeğide görüp ötekini görmemsi saçma cnm...
hiççç merak etme herşey çok güsel olacak

dırımkızı inşallah, bir ilaç yazdırıcam diye nasıl moralim bozuldu. böyle bilgisayar basında arastırıp duruyorum. insallah kaybolan ikiz sendromu olmaz evet kiloluyum, 70 kiloyum ben göbiş de baya var :) ama birini görüp de öbür kese de emriyo yok demedi mi kadını bogacaktım nasıl yok diye, 14 gün önce kalplerini dinlemişim...

eeee o duyduığun kalp sesi yokmu oldu bazı ultrasonlar iyi olmayabiiliyor cnm

bide kendi doktorundan başka yere gitme cnm ....

çok takıldıysan doktoruna git ....durumu anlat cnm...

canım her ultrason aynı değil bazı ultrasonlar çok kötü ben de ilk 7 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ikiz olduğunu göremedi bile tek bebek demişti sonraki gittiğimde gördü ondan sonra da kendi doktorumdan başkasına gitmiyorum moralimi bozmasın diye ultrasonlarına bile girmiyorum

ayy ne güzel , ne büyük bir süpriz olmuştur sana. insallah bende de görememiştir. zaten bundan sonra kendi doktorumdan şaşmayacagım. moral verdin gercekten cok tesekkür ederim. allah hepimize saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.

amin canım inşallah senden de güzel haberler alacağız

02.01 tarihinde yaptırdım kn testinde sonuç 14988.98 çıktı bu sonuç yuksek dğilmi sizce bgn 6 hafta 4 gnluk hamileyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…