Ikiz haberi almadan once ilk beta hcg biz kaçtı?

symbdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
33
8
arkadaslar ben 5+3 günlük hamileyim son adet tarihimden 4 gun geçtikten sonra beta hcg yaptırdım ve sonuc 11.712 cikti. Dun doktora gttm keseyi gördü meden bu kadar yuksek beta hcg diye sordum belki ikizdir dedi ve 10 gun sonraya randevu verdi kalp atışları icin. Simdi cok merak ediyorum ikiz bebek sahipleri sizlerin beta hcg niz kaçtı ? Ve ikiz oldugu ne zaman anlaşıldı ??

benim tedaviyle oldu adetime 1-2 gun kala yani transferin 12.gunu 151 di ve ikiz....
tek sanmistik sok olduk seninde kesin ikiz...

Benim ki adete 1 gun kala(30 gunde bir olurum) 181 di degerim.senin ki bayaa yuksek cikmis.benim 6.hafta anlasilmisti ikiz oldugu.

Bende 5+6 haftalığım.5 haftalıkken gittim tek kese gorundu karından.ve beta hcg 3.5 kat artmıştı.cumartesi gidecem kontrole belli olur artık tekmi ikizmi.sağlık en başta.senin de benim gibi bakalım

arkadaslar ben 5+3 günlük hamileyim son adet tarihimden 4 gun geçtikten sonra beta hcg yaptırdım ve sonuc 11.712 cikti. Dun doktora gttm keseyi gördü meden bu kadar yuksek beta hcg diye sordum belki ikizdir dedi ve 10 gun sonraya randevu verdi kalp atışları icin. Simdi cok merak ediyorum ikiz bebek sahipleri sizlerin beta hcg niz kaçtı ? Ve ikiz oldugu ne zaman anlaşıldı ??
canım hayırlı olsun öncelikle benim bhcg değerim 3-4 haftalık hamileyken 673'tü sonra bi daha ölçtürmedim 5 haftalıkken ztn iki kese birden göründü hakkında hayırlısı olsun tatlım :emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar 30 aralıkta 46ydı değerim, 6 gün sonra yani bugün 1023 çıktı. iki katı şeklinde hesapladım iki günde bir böyle çıkmıyordu altı gün içinde çok yükselmiş ikiz gebelikten olabilir mi

merak ettim, doktora gittiniz mi? çoğul gebelik çıktı mı?:)

arkadaşlar 30 aralıkta 46ydı değerim, 6 gün sonra yani bugün 1023 çıktı. iki katı şeklinde hesapladım iki günde bir böyle çıkmıyordu altı gün içinde çok yükselmiş ikiz gebelikten olabilir mi
adetiniz geçişmiydi 46 çıktığında? ya da kaç gün vardı? tekrar doktora gittiniz mi, çoğul mu merak ettim:))

canım cuma günü gitmeyi düşünüyorum doktora belli olursa haber veririm. beta hcg 1023 iken adet günümdü

adetiniz geçişmiydi 46 çıktığında? ya da kaç gün vardı? tekrar doktora gittiniz mi, çoğul mu merak ettim:))
Çoğul değil gittim ama kalp atisi duyduk şükür. Allah bakabileceğin kadar veriyor ben bir yandan da devamlı olarak okuyorum hepsiyle başa cikmam zor olurdu. Rabbim biliyor kulunu ışte. Adet günümde 1023du beta

Burda yazan bayanlar hanginizin 2 geliyo hyrli olsun hepinize darisi tekte olsa bnm başıma

Kizlar merhaba adete 4 gun kala 14 2 gun. Kala 91 adet gunu 266 ooldu bhcg ilkinde nerdeyse 7 ikincide 3 katladi ikiz olabilir mmi

Adet gecikeli 5 gün olmuştu beta hcg 7907 çıktı

X