Umarım atmaz çok zor bi durum kanamam hiç olmadı progestan kullanmaya başladım eğer sizi kırmıcaksa üzmicekse kaçıncı haftada attı keseyiİnşallah atmaz bı umut... Benim atmıştı malesef, umarım sizin süreciniz farklı ilerler.. düşerken çok büyük bı kanama alanı oluşturmuştu diğer kesenin dört katı çevresini saracak şekildeydi ilaçla iğneyle falan toparlanmisti, biri kayboldu biri kaldı yani
Bir sene geçti artık alisiliyor mecbur, 10.haftaya kadar lekeli geldi diye hatırlıyorum 8.haftada falan kanama alanı kuculmustu kaybolmaya baslamistiUmarım atmaz çok zor bi durum kanamam hiç olmadı progestan kullanmaya başladım eğer sizi kırmıcaksa üzmicekse kaçıncı haftada attı keseyi
10. Haftada mı attı kesenin biriniBir sene geçti artık alisiliyor mecbur, 10.haftaya kadar lekeli geldi diye hatırlıyorum 8.haftada falan kanama alanı kuculmustu kaybolmaya baslamisti
10.hafta kontrolde temizdi onuncu haftaya kadar attı yani10. Haftada mı attı kesenin birini
Anladım çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun İnşallah herşey Allahtan umarım öyle bişey olmaz tabi olursa da yapabileceğimiz birşey yok herşey gönlümüzce olsun10.hafta kontrolde temizdi onuncu haftaya kadar attı yani
Öyle gerçekten bu gebeliğim de de ikinci kese tam olusamamis kist olmuş öbür bebiş buyudukce yok olur dedi geçen hafta kontrolde görmediler mesela, nasibimizde tek varmış sağlıklı olsun da başka duam yok nasip, sağlıcakla kavusalim inşallahAnladım çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun İnşallah herşey Allahtan umarım öyle bişey olmaz tabi olursa da yapabileceğimiz birşey yok herşey gönlümüzce olsun
Aynen öyle canım Rabbim korusun ikisini kaybetsek daha büyük acı kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz tek olucaksa tek olsun sağlıklı olsun kuzumÖyle gerçekten bu gebeliğim de de ikinci kese tam olusamamis kist olmuş öbür bebiş buyudukce yok olur dedi geçen hafta kontrolde görmediler mesela, nasibimizde tek varmış sağlıklı olsun da başka duam yok nasip, sağlıcakla kavusalim inşallah