ikiz gebelikte kasık ağrısı çeken oldu mu canlar

S

sebele

Ziyaretçi
arkadaşlar.çoğumuz aynı kaderi paylaşıyoruz.ben de bir çoğunuz gibi mikro ile gebe kaldım.11 haftalık .kasık ağrısı oluyor ara ara bacağıma vuruyor hafifce bazen.idrar temiz.kan tahlillerim temiz. dr um normal diyor.bir de siz kaderdaşlarımın tecrubelerini paylaşaym istedim.bu haftalarda sizlerde de olmuş muydu.dr unuz neler demişti.

canım bu haftalardaki kasık ağrıları orada yapılan yumurta toplama işleminden kaynaklanıyor nede olsa oraya koca koca iğnelerle işlem yaptılar kasıkların burkuluyormuş gibi bir ağrımı bu dediğin ağrı benimde sürmüştü zamanla geçiyor gebeliğin son aylarında ağırlıktan oluyor .....

canım bu haftalardaki kasık ağrıları orada yapılan yumurta toplama işleminden kaynaklanıyor nede olsa oraya koca koca iğnelerle işlem yaptılar kasıkların burkuluyormuş gibi bir ağrımı bu dediğin ağrı benimde sürmüştü zamanla geçiyor gebeliğin son aylarında ağırlıktan oluyor .....

ya evet değişik bir ağrı tek tarafta daha yoğun ve ara ara oluyor.yani bazen hiç ağrı yok.bazen var.teşşekkür ederm cnm cevabın için.sen kaç haftalıksın mikromu seninki de.

hamile kaldığımdan bu yana hiç kesintisiz kasık ağrısı çekiyorum cnm ben,özellikle sağ tarafımda daha fazla oluyor..nedenini bende bilmiyorum...idrar yolu enfeksiyonuda çıktı bende 2 hafta önce ama öncesindede ağrı vardı şimdide var.......

Ya evet benım de saĞ tarafta.hayırlısı olsun.rabbım hepımızı ve bebıŞlerımızı korusun...

canım geçmiş olsun öncelikle. bende gebeliğimin ilk 17 haftasında şiddetli kasık ağrısı çekmiştim . idrar yolu enfeksiyonu dediler antibiyotik kullandım sonrasında geçti ağrılarımda.

X