İkiz gebelikte hafta kese uyumsuzluğu....

Mutlusonsuz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
286
63
48
31
Kızlar meraba .
Bugün tekrar doktora gittim 6+5 teyim.
İkiz gebeyim ama ilk görünen bebeğimizin boyuda keseside kalp atışı da iyi.
Geçen hafta görünen bebegimiz ise kesesi diğerine göre baya küçük kendide küçük.
Bir hafta önce gittiğimizde ilkinin kalp atışlarını net duyduk diğerini çok zayıf var yok gibi duymuştuk.
Bugün gittiğimizde gene aynı. İlkinin kalp atışları net boy ölçümü de iyi 8 mm ama diğeri gene kalp atışı var yok arası boyu da 4mm arada baya fark var. Sizce genede umut varmi ne dersiniz bilgisi olanlar ikiz gebeler yardım edin lütfen...

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-13-21-03-52-66_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 155
İki kese arasında fark olması çok önemli değil bence ama mesela ilk gittiğinde ve şimdi gittiğinde ikinci kesede hiç mi gelişme yoktu? Asıl önemli olan bu sanırım…

İki kese arasında fark olması çok önemli değil bence ama mesela ilk gittiğinde ve şimdi gittiğinde ikinci kesede hiç mi gelişme yoktu? Asıl önemli olan bu sanırım…
Canım ilk gittiğimizde karından bakti ilkini direk gördü kalp atışını da duyduk. Diğerinin sadece kesesini gördü hemn vajinal baktık orda diğerinin de kalp atışını duyduk belli belirsiz. Ozaman büyük olan 29 mm çıktı küçük olan 23 mm çıktı. Bugunki kontrolde büyük olan 79 mm çıktı küçük olan 40 mm çıktı. Küçük olanın kalp atışlarını gene çok zor ve cansız duyduk.

Birde doktor kontrollerde küçük olan keseyi hiç ölçüp kıyaslamadi buyumusmu diye. İçerisinde ufacikta olsa bebek görününce bebekleri kiyasliyoruz önce dedi

Birde doktor kontrollerde küçük olan keseyi hiç ölçüp kıyaslamadi buyumusmu diye. İçerisinde ufacikta olsa bebek görününce bebekleri kiyasliyoruz önce dedi
İkinci bebek geriden geliyordur belki… kalp atışı var sonuçta, kesede büyümüş. İnşallah bir sorun olmaz ve sağlıklı gelişir cnm

Ben tek devam edicem kızlar. Bugün tekrar gittik doktor küçük olanda kalp atışı göremiyorum ben dedi. Ayrıca çok küçük büyük olan 7+1 de. Küçük olan 5+2 de. Doktor %90 kaybolmaya başlayacak bu dedi. Ama bugün gittiğimiz doktor farklı bir doktordu acaba o görememiş olabilir mi kalp atışlarını

Canim cok fark var
Mesela benim ilk gebelik ikizdi
Aralarinda en fazla 3 4 gun vardi fark acilmadi
İnsallah doktor yaniliyordur ama ilk haftalarda sonradan kaybolabiliyor ikizlerden biri

Başka bi doktora daha gozuk istersen
Ultrasyon cihazlarda fark cikabiliyor

Başka bi doktora daha gozuk istersen
Ultrasyon cihazlarda fark cikabiliyor
Ya cihazdan değil canm. Bugunki kadın doktor. İlk bebeğin boyunu ölçtü 7+1 dedi. Diğer bebekten ben kalp atışı alamıyorum dedi ama uzun uzadıya da bakmadı hiç. İkinci bebeğin de boyunu değil kesesini ölçmüş kese boyutuna göre 5+2 dedi. Üç gün önce diğer doktor küçük bebeğe 6+1 gibi demişti boyuna bakarak. Ama bugunki doktor diğer bebeğin kesesini ölcmüs

Hakinda hayirlisin canim ama kucuk olan kaybolcak muhtemelen

Üstteki resimde alttaki küçük olan bebek ama doktor bebeği değil kese boyutunu ölçtü ve ona göre 5+2 dedi

Eklentiler

• IMG20230315172852.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 181
Üstteki resimde alttaki küçük olan bebek ama doktor bebeği değil kese boyutunu ölçtü ve ona göre 5+2 dedi
Sonucunuz ne oldu acaba bende şuan aynı durumdayım merak eediyoruö kaybolabilir dedi bebek oluşmamış ilk bebegin kalp atışını gördüm banada arasında fark vae gibi geldi ama şuan daha çok küçükler 6 haftadayım kendi hesabbıma göre 2. Kese 9 mm çıkmıştı dün

Yorumunuzu yeni gördüm merak ettim sizin suanki durumunuz nedir?. Bizim 7 buçuk haftalıkken birinin gelişimi durdu kalp atışı alınamadı mudehale etmediler şuan tek bebek devam ediyoruz 3 ayımız bitti 4. Aya girdik kızımız olucak nasipse inşallah

Canım gördük diğer bebegin kalp atışını çok şükür şuan 10 haftalık olduk ama hala çok korkuyorum 12. Haftayı geçene kadar rahat edemiceğim gibi detaylıya giricem iyi geçerse bi nefes alabilicem, çok üzüldüm sizin adınıza ama sağlıklı değilmiş demekki öyle düşünün, sağlıkla kucağınıza alın inşallah kızınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…