Ikiz gebeliklerde tarama testleri..

Lalok

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
939
88
323
İstanbul
Tup bebekle cift yumurta ikizlerine hamileyim. Doktorum ikili tarama testini yapturmadi. Ama uclu tarama testi yapalim dedi en azindan elimizde veri olsun dedi. Ama yuksek cikacak dedi. O sirada ense kalinligini sordum iyi dedi baska bilgi vermedi. Sizler neler yaptiniz?

2 ve 3 lü yaptırmadım. 22. Haftada detaylı yaptırdım. 12. Haftada da üçüz oldugu için perinatoloğa gittım. Ense kalınlıkları iyi dedi. Sonra bırının kendınden kalbi durdu. Şimdi ikizleri kucagıma aldım 1 hafta oldu. Allah misteyen herkese nasip etsın

2 ve 3 lü yaptırmadım. 22. Haftada detaylı yaptırdım. 12. Haftada da üçüz oldugu için perinatoloğa gittım. Ense kalınlıkları iyi dedi. Sonra bırının kendınden kalbi durdu. Şimdi ikizleri kucagıma aldım 1 hafta oldu. Allah misteyen herkese nasip etsın
Oyyy masallah kuzucuklara saglıkla buyutun insllah. Bende iste arastirma icindeyim Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Bende yaptırmadım. 2 hafta sonra detaylı yapılacak. Ense ve buruna baktılar normaldi

İkiz gebeliklerde ense kalınlığına nasıl bakıyorlar acaba kan testi falan yapıyorlar mı yarın kontrole gidicem çok stresliyim

Ben 13 haftalikken perinatologa gitmistim ama normal kadin dogumcularda fikir veyan ediyorlar kan testi sanirim ikili testte oluyir onu yaptirmadim dr gerek yok dedi dogru sonuc vermiyor dedi ikizlerde

Aynen çogul gebelıkse ikili üçlü testler yanlıs sonuc verir. Onun yerıne perınatolaga gidip baktırın. Ben 13. Haftada baktırdım. Birde 22. Haftada perınatoloğa gittim. 8. Haftada 3. Kaybettım. Dogumla beraber alındı.

Back
X