Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
60_61 arasıKilonuz kaç
gaz falandır belki şişkinlik yapmıştır60_61 arası
Valla anlayamadim ondan sanırım teşekkürler cevabınız için.Bazı kadınlarda öyle oluyor. Bende 3 aylık hamileyken 6 aylık gibi göbeğim vardı. Bazı kişilerin iç karnı olmuyor göbeği çıkıyor hemen
Gaz yok gibi kabızlık falanda yaşamıyorum anlayamadım vücudumun bana oyunlarıgaz falandır belki şişkinlik yapmıştır
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de tüp bebek yalnız kese için gitmedim henüz. Betanız nasıl takip etti acaba?60_61 arası
Transfer sonrasıSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de tüp bebek yalnız kese için gitmedim henüz. Betanız nasıl takip etti acaba?
Transfer sonrası derken speem ve yumurta birleşimi mi oluyor ?Transfer sonrası
5..gün 66
7.gun 189
10.gun 620
Çok teşekkür ederim sağ salim alın kucağınıza inşallahTransfer sonrası
5..gün 66
7.gun 189
10.gun 620
Merhabalar. Benim de sizin gibi tüp bebek ikizdi geçen hafta cumartesi günü gittik. Keseleri gördük. 5+5 bugün. Kalp atışını duydunuz mu Allah ın izniyle? Bende şişkinlik var malesef ilaçlardan büyük ihtimalle çünkü pek bir şey yiyemiyorumMerhabalar sormak istediğim birşey var 5+3 günlük ikiz gebeyim tüp bebek tedavisi ile oldu ve karnım acayip şiş 4 aylık hamile gibiyim. Benimle aynı durumu yaşayan varmı merak ettim.ilaclarin etkisimidir anlayamadım çok iştahım yok 1 kilo falan almisimdir.
Dinletmedi kalp atışını ama ultrasonda gösterdi burada atıyor diye gösterdi.Merhabalar. Benim de sizin gibi tüp bebek ikizdi geçen hafta cumartesi günü gittik. Keseleri gördük. 5+5 bugün. Kalp atışını duydunuz mu Allah ın izniyle? Bende şişkinlik var malesef ilaçlardan büyük ihtimalle çünkü pek bir şey yiyemiyorum
Bende sabah doğuma gidicek gibiyim . Unutmayın herseyı iki katı yaşayacaksınız iki bebek varMerhabalar sormak istediğim birşey var 5+3 günlük ikiz gebeyim tüp bebek tedavisi ile oldu ve karnım acayip şiş 4 aylık hamile gibiyim. Benimle aynı durumu yaşayan varmı merak ettim.ilaclarin etkisimidir anlayamadım çok iştahım yok 1 kilo falan almisimdir.