• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik

sare1111

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
10
11
18
35
Merhabalar sormak istediğim birşey var 5+3 günlük ikiz gebeyim tüp bebek tedavisi ile oldu ve karnım acayip şiş 4 aylık hamile gibiyim. Benimle aynı durumu yaşayan varmı merak ettim.ilaclarin etkisimidir anlayamadım çok iştahım yok 1 kilo falan almisimdir.

Bazı kadınlarda öyle oluyor. Bende 3 aylık hamileyken 6 aylık gibi göbeğim vardı. Bazı kişilerin iç karnı olmuyor göbeği çıkıyor hemen

Normal yolla gebeyim, tek bebek var 6 aylık gibi karnım. Bu hamilelikte hazım, mide sorunları yaşıyorum, bu sebeple şiştiğini düşünüyorum. Sizinde öyledir muhtemelen. Hayırlı olsun, sağlıkla kavuşun bebeklerinize 😊🌹

Öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına Almayı nasip etsin benimde 7 yaşında cift yumurta ikizlerim var 65 kg hamile kalmıştım 82 kg doğuma girmiştim şuanda 50 kg buldum🤭 ilk aylar gaz dan da karının çıkmış gibi oluyor.. Bende şuan tekrar hamileyim 7 haftamda 4 aylık gibi geziyorum iç karnimizda dar olabilir buda bir ihtimal

Merhabalar sormak istediğim birşey var 5+3 günlük ikiz gebeyim tüp bebek tedavisi ile oldu ve karnım acayip şiş 4 aylık hamile gibiyim. Benimle aynı durumu yaşayan varmı merak ettim.ilaclarin etkisimidir anlayamadım çok iştahım yok 1 kilo falan almisimdir.
Merhabalar. Benim de sizin gibi tüp bebek ikizdi geçen hafta cumartesi günü gittik. Keseleri gördük. 5+5 bugün. Kalp atışını duydunuz mu Allah ın izniyle? 🤗 Bende şişkinlik var malesef ilaçlardan büyük ihtimalle çünkü pek bir şey yiyemiyorum 🙄

Merhabalar. Benim de sizin gibi tüp bebek ikizdi geçen hafta cumartesi günü gittik. Keseleri gördük. 5+5 bugün. Kalp atışını duydunuz mu Allah ın izniyle? 🤗 Bende şişkinlik var malesef ilaçlardan büyük ihtimalle çünkü pek bir şey yiyemiyorum 🙄
Dinletmedi kalp atışını ama ultrasonda gösterdi burada atıyor diye gösterdi.

Bende sabah doğuma gidicek gibiyim . Unutmayın herseyı iki katı yaşayacaksınız iki bebek var

Back