Gözün aydin Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin. Evet ikiz zor özellikle ilk zamanlar ama zamanla alışıyorsun ve daha rahat oluyor eskiye göre. Birbirlerine arkadaş oluyorlar, hernekadar kavgalarimiz eksik olmasa da ayrı duramıyorlar. Dışarı çıkmadığımız gün vicdanim rahat çünkü yalnız kalmıyorlar, birbirleriyle bazen oyun, bazen kavga ama sürekli iletişim halindeler.
Bende ikizlere hamileyim 6 haftalık tüp bebek ile hamile kaldım. Bi tanesi normal ultasonla kese göründü yolk oluşmuş ama diğeri normal ultrasonla görünmedi kese var sadece, alttan ultrasonla biraz da olsa görülür gibi oldu ama net değil. Korkuyorum sizde bu durumu yaşayıp sonra ikisinide gören sağlıklı ilerleyen var mı?
Bende ikizlere hamileyim 6 haftalık tüp bebek ile hamile kaldım. Bi tanesi normal ultasonla kese göründü yolk oluşmuş ama diğeri normal ultrasonla görünmedi kese var sadece, alttan ultrasonla biraz da olsa görülür gibi oldu ama net değil. Korkuyorum sizde bu durumu yaşayıp sonra ikisinide gören sağlıklı ilerleyen var mı?
Korkma canım Allah hayırlısı neyse onu yazsın.. doktorlar zaten ikiz gebeliği çok önermiyormus rahim tek gebelik için hazırlarmis kendini.. sağlıklı olsun da tek ve ikiz farketmez ama inşallah gönlünden geçen olur