Ikiz gebelik

Seker anne

Ben bu Dünyada en çok ANNE olmayı sevdim👩‍👧
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
13
11
3
Kızlar gunaydin acil yardımınıza ihtiyacım var. Şuan sat göre 9 haftalık ikiz hamileyim ama ben bunu geçen hafta cuma öğrendim ondan önce bütün gebelikleri yaşattılar bana kimyasal dış boş en son durum ikiz ama kalp atışlarını alamadık 1 hafta daha beklememi söyledi dr 5 yaşında 1 kızım var 3 yıldır 2.'yi istiyoruz ama hep kalp atışları duruyor aynı şeyi tekrar yaşamaktan çok korkuyorum lütfen hem dua edip hem tecrübelerinizi paylaşırmısınız ekte ultrason resmimiz de var

Eklentiler

• 20190609_102110.webp
    19 KB · Görüntüleme: 52
Allah yardımcınız olsun,sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Amin amin İNŞALLAH canım gerçekten çok yoruldum 4 kaybım var
Peki neden kromozom testi yaptirmadiniz o test size neden düşüklerin kayıpların oldugunu herseyi anlatıyor ona göre de tevadi olunur biseyler olurdu inşallaha bebeklerin seninledir

Kuzum banada eşimede yapıldı temuz cıktı

Gercekten cok zor bi durum canim bende bnm ilk hamileligim doktor kalbi atmiyo dedi tekrar gel dedi yine kabi atmiyodu kurtaj oldum suan tekrar 5 haftalik hamileyim tekrar kalbi duyumicam diye vok endişeliyim
Allah sabir versin insallah kalbi haftaya atmaya baslar

Rabbim kucağına almayı nasip etsin seninde isteyen herkese de nasip etsin çok zor ve kötü bir durum kalakaldım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…