• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikiz gebelik

Seker anne

Ben bu Dünyada en çok ANNE olmayı sevdim👩‍👧
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
13
11
3
Kızlar gunaydin acil yardımınıza ihtiyacım var. Şuan sat göre 9 haftalık ikiz hamileyim ama ben bunu geçen hafta cuma öğrendim ondan önce bütün gebelikleri yaşattılar bana kimyasal dış boş en son durum ikiz ama kalp atışlarını alamadık 1 hafta daha beklememi söyledi dr 5 yaşında 1 kızım var 3 yıldır 2.'yi istiyoruz ama hep kalp atışları duruyor aynı şeyi tekrar yaşamaktan çok korkuyorum lütfen hem dua edip hem tecrübelerinizi paylaşırmısınız 😪 ekte ultrason resmimiz de var

Eklentiler

• 20190609_102110.jpg
    20190609_102110.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar gunaydin acil yardımınıza ihtiyacım var. Şuan sat göre 9 haftalık ikiz hamileyim ama ben bunu geçen hafta cuma öğrendim ondan önce bütün gebelikleri yaşattılar bana kimyasal dış boş en son durum ikiz ama kalp atışlarını alamadık 1 hafta daha beklememi söyledi dr 5 yaşında 1 kızım var 3 yıldır 2.'yi istiyoruz ama hep kalp atışları duruyor aynı şeyi tekrar yaşamaktan çok korkuyorum lütfen hem dua edip hem tecrübelerinizi paylaşırmısınız 😪 ekte ultrason resmimiz de var
Allah yardımcınız olsun,sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🍀

Amin amin İNŞALLAH canım gerçekten çok yoruldum 4 kaybım var 😪
Peki neden kromozom testi yaptirmadiniz o test size neden düşüklerin kayıpların oldugunu herseyi anlatıyor ona göre de tevadi olunur biseyler olurdu inşallaha bebeklerin seninledir

Kuzum banada eşimede yapıldı temuz cıktı 😔

Gercekten cok zor bi durum canim bende bnm ilk hamileligim doktor kalbi atmiyo dedi tekrar gel dedi yine kabi atmiyodu kurtaj oldum suan tekrar 5 haftalik hamileyim tekrar kalbi duyumicam diye vok endişeliyim
Allah sabir versin insallah kalbi haftaya atmaya baslar 😓😓😓

Gercekten cok zor bi durum canim bende bnm ilk hamileligim doktor kalbi atmiyo dedi tekrar gel dedi yine kabi atmiyodu kurtaj oldum suan tekrar 5 haftalik hamileyim tekrar kalbi duyumicam diye vok endişeliyim
Allah sabir versin insallah kalbi haftaya atmaya baslar 😓😓😓
Rabbim kucağına almayı nasip etsin seninde isteyen herkese de nasip etsin çok zor ve kötü bir durum kalakaldım öyle 😔

Back