Merhaba ben ikiz gebelik yasadim herkesin hamileligi kendine has olarak yasanir canim rabbim eger isterse hersey olur oncelikle doktoruna guvenmelisin yada guvenebilecegin bir doktor secmelisin ve o ne derse guvenmelisin sakin olman gerek cunku bebekler stresten cok etkilenir ve sinir stres evham bunlar erken doguma sebebiyet verir once sen sakin ol cok guzel iki kalp icinde atiyor allah insana kaldiramayacagi yuku vermezmis 38 kiloda olsan 138 kiloda olsan rabbim verdiyse vardir bir hayir sende bu hediyelerin tadini cikarmaya bak guzel bir hamilelik gecirmeni dilerim ve bebislerini saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbimMerhaba öncelikle rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.öncelikle 9 haftalık ikiz bebeklerim var ve şoktayım ilk gittiğimizde 5 haftalıkken tek kese vardı 8 haftalıkken iki tane kese olduğunu gördük çok şükür ikisinin de kalbi atıyor yanlız çok korkuyorum ben ikiz gebelik yaşayanlar yardımcı olabilir neler yaşadınız nasıl geçti hamilelik süreci bide ben 38 kiloyla hamile kaldım ve doktorum ben sana bakamam tıpa gideceksin dedi sevincimi bile yaşatmadı neymiş çok panik yapıyomuşum onu strese sokuyomuşum sonra yalvar yakar ikna ettim bana bakması için ama bi kararsızım ona gitme konusunda nolur yardım edin
Merhaba ben ikiz gebelik yasadim herkesin hamileligi kendine has olarak yasanir canim rabbim eger isterse hersey olur oncelikle doktoruna guvenmelisin yada guvenebilecegin bir doktor secmelisin ve o ne derse guvenmelisin sakin olman gerek cunku bebekler stresten cok etkilenir ve sinir stres evham bunlar erken doguma sebebiyet verir once sen sakin ol cok guzel iki kalp icinde atiyor allah insana kaldiramayacagi yuku vermezmis 38 kiloda olsan 138 kiloda olsan rabbim verdiyse vardir bir hayir sende bu hediyelerin tadini cikarmaya bak guzel bir hamilelik gecirmeni dilerim ve bebislerini saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim)
Bendede panik atak vardi canim bu yuzden dedim guvenebilecegin bir doktora gitmen lazim ve ben cok sansliydim ki harika vir doktorum vardi hen kendi sakin hemde inanilmaz sakinlestiriyordu sorun cikaramiyorsun adam resmen sinirlerini aliyorÖncelikle iyi dileklerin için çok teşekkürler içimi rahatlattın çok şükür şu ana kadar hiç bi sıkıntım yok olmadı rabbim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin hayırlısı artık rabbim büyük korkmuyorum aslında ama ben de panik atak var ve parkinson hastasıyım o yüzden tedirgin oluyorum kendime anlatamıyorum bi sakin olmayı bazen çok stres oluveriyorum
Merhaba öncelikle rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.öncelikle 9 haftalık ikiz bebeklerim var ve şoktayım ilk gittiğimizde 5 haftalıkken tek kese vardı 8 haftalıkken iki tane kese olduğunu gördük çok şükür ikisinin de kalbi atıyor yanlız çok korkuyorum ben ikiz gebelik yaşayanlar yardımcı olabilir neler yaşadınız nasıl geçti hamilelik süreci bide ben 38 kiloyla hamile kaldım ve doktorum ben sana bakamam tıpa gideceksin dedi sevincimi bile yaşatmadı neymiş çok panik yapıyomuşum onu strese sokuyomuşum sonra yalvar yakar ikna ettim bana bakması için ama bi kararsızım ona gitme konusunda nolur yardım edin
Doğum yapali çok olmuş bir anne olarak şunu söylemeliyim..hamileligin ve bebeklerinizin tekmelerinin keyfini çıkartın..Sonrasi zor ve bir o kadar meşakkatli geçecek ama onların bir gulusune her sey değiyor.
Çift yumurtalar..zaman o kadar hızla gecti ki o kadar aşama kaydetmisiz..hep önümüze atlatmamiz gereken engeller çıktı ama sağlıklı olsunlar gerisini cozuyoruz iste..mutlaka yardim edecek birisi yanınızda kalsın diğer türlü idare edemezsiniz..Sizinkiler tek mi çift mi?
Öncelikle tebrik ederim canım. Allah bebeklerini sağ salim kucağına aldırsın.doktoruna güven canım.merak ettiğim şey normal yollami hamile kaldın yada tüp bebek aşılama vs yapıldımı. Bende 5+3 hamileyim.simdilik tek kese haftaya kalp atışlarını ve kendisini haftaya görücez inş.beta değerim yüksek çıkmıştı.o yüzden merak içindeyimMerhaba öncelikle rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.öncelikle 9 haftalık ikiz bebeklerim var ve şoktayım ilk gittiğimizde 5 haftalıkken tek kese vardı 8 haftalıkken iki tane kese olduğunu gördük çok şükür ikisinin de kalbi atıyor yanlız çok korkuyorum ben ikiz gebelik yaşayanlar yardımcı olabilir neler yaşadınız nasıl geçti hamilelik süreci bide ben 38 kiloyla hamile kaldım ve doktorum ben sana bakamam tıpa gideceksin dedi sevincimi bile yaşatmadı neymiş çok panik yapıyomuşum onu strese sokuyomuşum sonra yalvar yakar ikna ettim bana bakması için ama bi kararsızım ona gitme konusunda nolur yardım edin
Mrb bende de aynı korkular vardı ilk öğrendiğimde ama şöyle bir düşünüyorum da rabbim ne güzel bir duygu yastmis bize ikiz bebiş vererek o kadar çok çocuk özlemi çeken ler varki onca tedaviler gören rabbim olmayan herkese versinMerhaba öncelikle rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.öncelikle 9 haftalık ikiz bebeklerim var ve şoktayım ilk gittiğimizde 5 haftalıkken tek kese vardı 8 haftalıkken iki tane kese olduğunu gördük çok şükür ikisinin de kalbi atıyor yanlız çok korkuyorum ben ikiz gebelik yaşayanlar yardımcı olabilir neler yaşadınız nasıl geçti hamilelik süreci bide ben 38 kiloyla hamile kaldım ve doktorum ben sana bakamam tıpa gideceksin dedi sevincimi bile yaşatmadı neymiş çok panik yapıyomuşum onu strese sokuyomuşum sonra yalvar yakar ikna ettim bana bakması için ama bi kararsızım ona gitme konusunda nolur yardım edin