How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İkiz gebelik olabilirmi bakarmısınız lütfen!!!

Hadi gözün aydın o Zaman :) kalp atışlarını duymak çok başka bişey :) değer yüksek çıkınca her zaman ikiz olmuyomuş öyle olanlarda varmış :)) benimki başta ikiz olduğu için Bnm doktor bana 1-0 yaptılar demişti teke düşünce
Hayırlısı olsun 1 de bir 1000 de evlat sonuçta sağlıklı olsunlar inşallah çok güzel bi duygu içinde atan 2.bi kalp :)

Eve
Hayırlısı olsun 1 de bir 1000 de evlat sonuçta sağlıklı olsunlar inşallah çok güzel bi duygu içinde atan 2.bi kalp :)
Evet evet kesinlikle sağlıklı olsunda rabbşm ona sağlık versin çok başka bişeymiş yaşayınca daha iyi anlayabiliyoruz ❤️

Arkadaşlar bende bebeğimin kalp atışını duydum bugün..Tam tamına 7+2 günlüğüzzzz:))) Cok güzel bir duyguymuş..Allahım olmayanlarada yaşatsın inşallah..Benimde beta değerim yüksek çıkmıştı ama tek bebekmiş:)

Büyük ihtimal ikizdir.benimde 1255 çikmisti ve ikizlerime hamileyim şu an.allah gönlüne göre versin inş.

Selam Canım, bişey sorucaktım, benimde perşembe 156 c.tesi değerim 440 çıkmıştı, çarşamba 2800, doktor ikiz olabilir dedi, sencede yüksek mi ya ??

Merhaba benim de tek kese göründü şimdilik ama cuma 111 çıkmıştı dün dr gittim dün 1578 çıktı acaba ikiz olabilir mi ya heyecanlıyım ıkı hafta sonra çağırdı bi daha

Back