- 13 Mayıs 2015
- 474
- 199
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimal ikizdir.benimde 1255 çikmisti ve ikizlerime hamileyim şu an.allah gönlüne göre versin inş.Arkadaşlar dün hamile olduğumu kanda tam olarak öğrendim. 4,5 haftalık hamilesin dedi doktorum.. beta değerim 1422 cıktı..Bu değer normalmi yoksa ikiz olma olasılığı varmı??? Yorum yaparsanız cok sevinirim bu konuda hiç bir bilgim yok..
Büyük ihtimal ikizdir.benimde 1255 çikmisti ve ikizlerime hamileyim şu an.allah gönlüne göre versin inş.
Merhaba Can'ım benimde ilk öğrendiğimde 29du sonra 62 oldu ertesi gün 1hafta sonra 1767 oldu ikizdi. Ama sonra kesenin tekinde Bebek oluşmamış şimdi tek kese tek Bebek devam ediyorum Bnm değere doktorum çok yükselmiş demişti seninki nasıldı bilemicem :) ama bence yüksek gibi
kese göründümü peki?
Hayırlısı tekide bir ikiside bir yeter ki sağlıklı olsunlarda :) inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini senin 4,5 haftalık mı hala ? Ben 6. Haftada zor duyduk kalp atışlarını 5+6da duydukAllah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:) Bende tekrar bugün doktora gittim cok şükür kesemizi gördük..şimdilik kesemiz tek:) inşallah 15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi..
Hayırlısı tekide bir ikiside bir yeter ki sağlıklı olsunlarda :) inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini senin 4,5 haftalık mı hala ? Ben 6. Haftada zor duyduk kalp atışlarını 5+6da duyduk
Yok Can'ım normal ultrasonla öğrendim aslında kalp atışlarını duyamadık ama %100 kalp atışı var 15 gün sonra gel dediYok canım pazartesi gittim 5+5 oldu :) ultrasyondan karından baktı kese var ama kalp atışı henüz yok dedi o yüzden 2 hafta sonra gel dedi:) alttan bakmak istemedi.. baksa belki duyabilirdi benimkinide :) sen vajinal ultrasyon ilemi öğrendin kalp atışını..
Arkadaslar 4+3 te beta hcg 2110 çıktı ikiz olabilir mi? Normal mi bu deger? 2.8 mm kese
Tek gördü ama zaten cok küçük onu bile gorene kadar uğraşti baya dr. Hayırlısi olsun canim..Canım yüksek cıkmışş..kese tekmi göründü..?? ikiz olabilir tabiki kısmet:)
Benim de 4+2 de 1861 çıktı dr.um ikiz olabilir dedi şuan 7+2 şuan tek kese ikiz olma ihtimali var mı sizce yarn dr.a randevum var bakalım keselerin birinin sonradan oluğma ihtimali olduğunu ve 12. haftaya kadar oluşabileceğini okumuştumCanım yüksek cıkmışş..kese tekmi göründü..?? ikiz olabilir tabiki kısmet:)
Canım iki gün sonra testi tekrarladığında eğer iki katı artış olmuş olursa ikiz gebeliktir mehtemelen.Arkadaşlar dün hamile olduğumu kanda tam olarak öğrendim. 4,5 haftalık hamilesin dedi doktorum.. beta değerim 1422 cıktı..Bu değer normalmi yoksa ikiz olma olasılığı varmı??? Yorum yaparsanız cok sevinirim bu konuda hiç bir bilgim yok..
Canım benimde aynısı oldu 4+5 te b hcg 1767 çıkmıştı iki kese vardo şimdi 7+2 deyim tek kese dün kalp atışında duydum tekti ikizdi diğeri noldu dedim doktora yok o tek artık dedi. Bnde belkş sonra gelişir diye bekliyorum ama tek seninde öyşe olabilir çünkü erken öğrenilenlerde olabiliyormuş ikiz başlayıp tek olarak devam edebiliyormuş ama yinede rabbşm gönlüne göre versin :)Benim de 4+2 de 1861 çıktı dr.um ikiz olabilir dedi şuan 7+2 şuan tek kese ikiz olma ihtimali var mı sizce yarn dr.a randevum var bakalım keselerin birinin sonradan oluğma ihtimali olduğunu ve 12. haftaya kadar oluşabileceğini okumuştum
Günümüz aynıymış yarn dr a gidicem yazarım tekrar Amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahCanım benimde aynısı oldu 4+5 te b hcg 1767 çıkmıştı iki kese vardo şimdi 7+2 deyim tek kese dün kalp atışında duydum tekti ikizdi diğeri noldu dedim doktora yok o tek artık dedi. Bnde belkş sonra gelişir diye bekliyorum ama tek seninde öyşe olabilir çünkü erken öğrenilenlerde olabiliyormuş ikiz başlayıp tek olarak devam edebiliyormuş ama yinede rabbşm gönlüne göre versin :)
Amin canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve kalp atışlarını duyarsın bi başka duyguymuş meğer haberini bekliyorum :)Günümüz aynıymış yarn dr a gidicem yazarım tekrar Amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Evet canım kalp atışlarını çok net duyduk şükür Allahım nasıl hızlı atıyor pıt pıt ama tekmiş artık ikiz olmaz dedi değerim neden yüksek çıktı dedim bende anlamadm dedi :))Amin canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve kalp atışlarını duyarsın bi başka duyguymuş meğer haberini bekliyorum :)
Hadi gözün aydın o Zaman :) kalp atışlarını duymak çok başka bişey :) değer yüksek çıkınca her zaman ikiz olmuyomuş öyle olanlarda varmış :)) benimki başta ikiz olduğu için Bnm doktor bana 1-0 yaptılar demişti teke düşünceEvet canım kalp atışlarını çok net duyduk şükür Allahım nasıl hızlı atıyor pıt pıt ama tekmiş artık ikiz olmaz dedi değerim neden yüksek çıktı dedim bende anlamadm dedi :))