İkiz gebelik olabilir mi bakabilir misiniz

Amine2001

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
134
35
23
Selam hanımlar. Ben bugün 6+4 haftalık hamileyim. 6+2 iken doktora gittim bebeği görmek için. Doktor gördü kalp atışı da var dedi. Fakat şöyle ben normal ultrasonla bakacaktı doktor bakmaya başlayınca dedi ki. Ailde ikiz gebelik var mı. Evet dedim eşimin kardeşleri ikiz. Sonra doktor vajinal ultrasonla baktı 6 haftalık bebeği gördü kalp atışını duyduk sağlıklı bi gebelik var dedi. Ama bir şey daha var bir kese mi bu yoksa boş bir kese mi yoksa rahim içinde bir kan mı anlayamadı. Ama beni korkutmadı düşük tehlikesi vs hiç bahsetmedi. Size ultrason görüntümü eklicem anlayan ve tecrübeli anneler bakabilir mi lütfen
(soldaki dolu olan kese bu sağlıklı olan bebek)

Eklentiler

• IMG_20241118_095605.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20241118_095609.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba, benim ikizlerim var. Bu 6. haftadaki ultrason görselim. Sizinki de keseye benziyor bence :)

Merhaba canim, ben bu ay klomen kullandim ve 3yumurtam gelisti cogul gebelik olabilir diye catlatma ignesi vermedi doktor fakat biz degerlendirdik, adete son 2 gunum kaldi, 2 gun once lekelenmem oldu durdu bugun tekrar lekelenmem oldu, ikiz gebelik olanda 2 defa yerlesme kanamasi fln olurmu yoksa adet mi olcam

Benimde vardı ilk gittiğimde 5.haftada falan ikiz mı dedi sonra ikisine de baktı dün 7.haftadayim tam, yumurtalik kisti yani yumurta dedi kese değilmiş takip yapalım dedi, başta keseden ayiramamisti başka bı doktor, dün başka doktora randevu aldım fikrini söyledi sonr abaska bı doktor çağırdı birlikte baktılar aynı şeyi söyledi o da nasip diyelim Allah sizin gönlünüze göre versin

Aminn çok teşekkür ediyorum yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…