Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese tek de olsa aynı kesede olabiliyor. Kalp atışları duyulunca anlaşılıyor sanırım yani 1-2 haftaya öğrenirsin muhtemelenMerhaba kizlar ikiz gebelik kacinci haftada belli olur 5 haftalik ultrasonda tek kese gorundu ikiz olunca nezaman belli olur acaba ve belirti farki oluyomu
Anladim canim ikiz olmasini istiyorum esim tarafindada bendede ikiz var cift yumurta olsa iki kesemi olurdu acabaKese tek de olsa aynı kesede olabiliyor. Kalp atışları duyulunca anlaşılıyor sanırım yani 1-2 haftaya öğrenirsin muhtemelen
Oylemi hayirli olsun ben besinci haftami bitirmisdim gittigimde tek keseydiBen öğrendiğimde 6,5 haftalıktım.
Valla bende aldırıcam diye gittim bir baktım ikiz. Yapamadım doğurdum.Oylemi hayirli olsun ben besinci haftami bitirmisdim gittigimde tek keseydi
En dogrusunu yapmissin boyle bir dusunceyi gerceklesdirmemen en iyisi olmus allah hayirli evlat eylesin ikisinideValla bende aldırıcam diye gittim bir baktım ikiz. Yapamadım doğurdum.
İnşallah, vatana milleteEn dogrusunu yapmissin boyle bir dusunceyi gerceklesdirmemen en iyisi olmus allah hayirli evlat eylesin ikisinide
O çift yumurta tek yumurta olayı farklıymış canım yani kesenin onunla alakası yok. Ama tek kesede iki çocuk olabiliyormuş, seni ilgilendiren kısım da bu zaten. Bu arada annem ikiz doğurdu ikiz olmasın diye dua ediyordu bana çok zormuş canım istemek güzel de cidden zor haberin olsun :)Anladim canim ikiz olmasini istiyorum esim tarafindada bendede ikiz var cift yumurta olsa iki kesemi olurdu acaba
Zor biliyorum ama istiyor insan allahdan ne gelirse kabulumuz ama olsa guzel olurdu sankiO çift yumurta tek yumurta olayı farklıymış canım yani kesenin onunla alakası yok. Ama tek kesede iki çocuk olabiliyormuş, seni ilgilendiren kısım da bu zaten. Bu arada annem ikiz doğurdu ikiz olmasın diye dua ediyordu bana çok zormuş canım istemek güzel de cidden zor haberin olsun :)
Gönlüne göre olur inşallah canımZor biliyorum ama istiyor insan allahdan ne gelirse kabulumuz ama olsa guzel olurdu sanki
![]()
Aynen tesekkur ederimGönlüne göre olur inşallah canımşans bu işler
Bende sundan supeleniyorum kardesim ilk muayenesinde tek gorudu ikincisinde ikiz oldunu orendiBenim 4 haftalık. Keseyi gördü doktor tek bebek var ikiz yok dedi. Kese görünüyorsa ultrasonda onu da ayırt ederler
Öyle olmuyor canım ben de sormuştum kese göründükten sonra ikiz olabilir mi diye. Kese göründüğü halde kalp atışını beklemişti tek kesede iki çocuk olabiliyor çünküBenim 4 haftalık. Keseyi gördü doktor tek bebek var ikiz yok dedi. Kese görünüyorsa ultrasonda onu da ayırt ederler
Evet benim ikizdi başta beta değerim çok fazla artmıştıİkiz bekleyenler veya ikiz anneleri
Betanız hızlı mı yükselmişti keseyi görmeden önce ?