Merhabalar bence ikiz arkadaşımın da böyleydi haftaya gel demişti gitti ve tek yumurta ikizi olduğunu öğrendi şu an sağlıklı bebekler cinsiyetleri belli olacak umarım sizinkide size sıkıca tutunur ve sağlıkla ikisi de kucağınıza almayı nasip ederMerhaba kızlar. Aşağıya ultrason görüntüsü paylaşacam. Bi bakar mısınız ikiz mi değil mi doktorum ikiz olabilir dedi ama net konusmayınca içim de hiç rahat değil. Öncesinde 2 düşüğüm Var cok huzursuzum kontrole de 10 gün sonra gidecem sizin ikiz gebelik görüntüleriniz nasıldı iki kesenin de boyutu hemen hemen aynı acaba saglıklı mıdır ıkısı de
Çok teşekkür ederim belirtilerim de bana ikiz ikiz diye bağırıyor zatenMerhabalar bence ikiz arkadaşımın da böyleydi haftaya gel demişti gitti ve tek yumurta ikizi olduğunu öğrendi şu an sağlıklı bebekler cinsiyetleri belli olacak umarım sizinkide size sıkıca tutunur ve sağlıkla ikisi de kucağınıza almayı nasip ederhayırlı uğurlu olsun canım
Bir de bişe sorcagım tek yumurta ikizi oldugunu nasıl anlamış doktor yani kese boyutlarının aynı olmasından felan mı?Merhabalar bence ikiz arkadaşımın da böyleydi haftaya gel demişti gitti ve tek yumurta ikizi olduğunu öğrendi şu an sağlıklı bebekler cinsiyetleri belli olacak umarım sizinkide size sıkıca tutunur ve sağlıkla ikisi de kucağınıza almayı nasip ederhayırlı uğurlu olsun canım
Onu bilmiyorum sadece muayene de iki leke var demiş gel demiş sonra işte tek yumurta ikizi demişler ama sizin için sorarım sadece şu an inanılmaz kusuyor ve hastenede kendine geldiğin de yazarım size nasıl öğrendiğiniBir de bişe sorcagım tek yumurta ikizi oldugunu nasıl anlamış doktor yani kese boyutlarının aynı olmasından felan mı?
Ben de inanışmaz mide bulantısı bel ağrısı aşırı aşerme acıkma durmadan wc hepsni fazla fazla yasıyorum cok gecmıs olsun bu aradaOnu bilmiyorum sadece muayene de iki leke var demiş gel demiş sonra işte tek yumurta ikizi demişler ama sizin için sorarım sadece şu an inanılmaz kusuyor ve hastenede kendine geldiğin de yazarım size nasıl öğrendiğini
Cok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağıma versin inşaallahMerhaba, iki kese görünüyor iki kese olunca çift yumurta oluyor ayrı keselerde. Tek yumurta ikizi tek kese içinde oluyor. Sizinkiler birbirine uzak, benim de böyleydi çift yumurta ikizlerim var.
İnanılmaz kusuyor hastane den çıkamıyor şu an artık kusmadan kan gelmeye başlamış oda tahriş olmuş boğazı yani çoğul olduğu için gebelik her şeyi iki katı yaşıyor en son 8 kilo vermişti umarım siz öyle olmazsınız ama bünye meselesi herkes aynı olacak diye bir şey de yok sağlıkla gelsinler ve sizde güzel hamilelik geçirirsiniz inşallahBen de inanışmaz mide bulantısı bel ağrısı aşırı aşerme acıkma durmadan wc hepsni fazla fazla yasıyorum cok gecmıs olsun bu arada
Allah şifa versin her güzel şeyin bi sonucu oluyor işte inşaallah tez zamanda normale döner saglıgı da cok aminİnanılmaz kusuyor hastane den çıkamıyor şu an artık kusmadan kan gelmeye başlamış oda tahriş olmuş boğazı yani çoğul olduğu için gebelik her şeyi iki katı yaşıyor en son 8 kilo vermişti umarım siz öyle olmazsınız ama bünye meselesi herkes aynı olacak diye bir şey de yok sağlıkla gelsinler ve sizde güzel hamilelik geçirirsiniz inşallah
Betadan ikiz olup olmadığı anlaşılmıyor. Bana da ebe arkadaşım ‘değerin yüksek çıkmış ikiz olabilir’ demişti ama tek bebeğim varHanımlar iyi aksamlar adetim 5 gün geçiyor geçen gün kan testi verdim hcg 1255 çıktı muhtemelen 3 haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim ama arkadaşım değerin yüksek sanki ikiz olmasın dedi sizce nasıl içime bı şüphe düştü. Randuvuma da var birazcık yanıtlarsanız sevirim
Sence benim değerlerim normal mi peki başkalarının değerleri hep 400-500 çıkmışBetadan ikiz olup olmadığı anlaşılmıyor. Bana da ebe arkadaşım ‘değerin yüksek çıkmış ikiz olabilir’ demişti ama tek bebeğim var
Haftalık olarak normali nedir bilemiyorum maalesef, benim de 5 gün gecikmişti 2000 küsürlerdeydiSence benim değerlerim normal mi peki başkalarının değerleri hep 400-500 çıkmış
Merhaba, iki kese görünüyor iki kese olunca çift yumurta oluyor ayrı keselerde. Tek yumurta ikizi tek kese içinde oluyor. Sizinkiler birbirine uzak, benim de böyleydi çift yumurta ikizlerim var.
Yanlışın var Barta. Çift ya da tek yumurta ikizi böyle belirlenmiyor.benim tek yumurta ikizlerim iki ayrı kesede ve tek plesentaya sahiptiler.
Aa tek kese, çift kese muhabbetinden dolayı öyle biliyordum ben