• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz Gebelik Kaçıncı Haftada Anlaşılır?

Azze

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Aralık 2019
9.169
10.812
248
İkiz gebelik kaçıncı haftada belli oluyor ilk ultrason görüntüsünde kesin çıkar mı ? ☺

Direkt anlaşılır. Beta hcg değerinden de, keseden ya da keselerden de belli olur.

İlk ultrasonda belli oluyor. Ben 5 hafta kese gözükünce öğrendim.

İlk ultrasonda belli oluyor. Ben 5 hafta kese gözükünce öğrendim.
Bende bugün ultrasonda gördüm tek keseydi 5 haftalık hamileyim acaba ilk tek kese görüp sonradan ikiz olduğunu öğrenen var mı onu merak ettimm🙂 Tabi öncelikle sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama içime hep ikiz doğuyordu😁 hala kendimle cebelleşiyorum 10 gün sonra kalp atışı için gidicem o zaman tekrar görünce emin olurum artık

Bende bugün ultrasonda gördüm tek keseydi 5 haftalık hamileyim acaba ilk tek kese görüp sonradan ikiz olduğunu öğrenen var mı onu merak ettimm🙂 Tabi öncelikle sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama içime hep ikiz doğuyordu😁 hala kendimle cebelleşiyorum 10 gün sonra kalp atışı için gidicem o zaman tekrar görünce emin olurum artık
Hayırlı olsun gebeliğiniz içinize doğuyorsa belki tek yumurta ikizi olabilir oda bebekler görününce anlarsınız. Çift yumurta için Geriden gelen bir kese bana düşük bir ihtimal gibi geliyor çünkü 😅 tabi vardır muhakkak örnekleri ama 😊

Teşekkür ederim 😊 çok istediğim içinde öyle hissediyor olabilirim buna şükür rabbim isteyen herkese versin🙂 eğer bi mucize olup ikiz olursa buraya yazarım mutlaka😁

Back
X