- 20 Mart 2024
- 49
- 4
- 32
- Konu Sahibi kediseverinsan
Merhaba hanımlar, psikolojik açıdan çok zor durumdayım. Anlatayım size son adet tarihim 14 şubat ve ben 25 güne bir düzenli adet olan biriyim. Eşimle bu ay 1 kez deneyelim dedik ve 14 mart tarihinde gecikmem dolayısıyla evde test yapıp gebe olduğumu öğrendim. Ertesi sabah kanamam oldu ve bir panik hastaneye gittik. Doktor vajinal ultrason yaptı keseyi göremedi dış gebelikten şüpheleni beta testi yaptık 2007 çıktı. Pazar günü tekrar test yapmamı istedi yani 2 gün sonra 4000 çıktı değer. Doktor pazartesi görmemiz lazım keseyim dedi neyse gittik keseyim gördü. Fakat bize sürpriz olan ikiz gebelik olabilir dedi çok cok hafif bir kararti mevcut olusabilir dedi. Bende annemin daha önce ikiz gebelik düşürdüğünü söyleyince kesin vs dedi. Benim dünyam başıma yıkıldı belki birçok insan için bu güzel bir haber ama benim için ikiz gebelik çok zor şartlar ve gelişim yönünden sıkıntı yasanildigini biliyorum. Biz salı günü içimiz rahat etmeyince ve üzgün olduğumuzu belirtince doktor yine bakalım dedi. Tam olarak 4 hafta 3 günlük 0,59 cm bebek. Diğer keseden hiçbir gelişim yok ici boş olabilir ben olumsuz görüyorum dedi bu kezde. 24 saat arayla önce kesin dedi sonra oluşum göstermiyor olumsuz dedi. 1 hafta sonra tekrar gideceğiz. Ultrason görüntülerimi koymayı deneyeceğim başına böyle birsey gelen var mı? Doktor çok çelişkili davranmadı zehir oluyor şuan gecem gündüzüm bana yardim edin lütfen.