İkiz gebelik hakkında..

Yrnada291116

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
2
0
31
Hanımlar merhaba sizlere bişey danışmak istiyorum. Ben 35+5 ikiz gebeyim nst de sancım cıktıgı için doktor doğumu başlatmak istedi ve son kontrolde pazartesi nstye göre bakalım dedi bu haftalarda sezeryan doğum yapanlar bebekleriniz kaç kg dogdu ve küvözde kaldılar mı cevaplarsanız çok sevinirim 🙏

Hanımlar merhaba sizlere bişey danışmak istiyorum. Ben 35+5 ikiz gebeyim nst de sancım cıktıgı için doktor doğumu başlatmak istedi ve son kontrolde pazartesi nstye göre bakalım dedi bu haftalarda sezeryan doğum yapanlar bebekleriniz kaç kg dogdu ve küvözde kaldılar mı cevaplarsanız çok sevinirim 🙏
Benim kardeşlerim de o haftada doğru biri 1 buçuk kiloydu biri 800 gram falandı 2 ay hastanede kaldı şu an gayet normal ama annem normal doğum yaptı

Nasıl yani kiloları neden by kadar düşükmüş ki bilemedim 🤷‍♀️ doğum belirtim yok nst de sancım çıkmadı ama çarşamba alalım diyor neden acaba anlamıyorum 😔

Nasıl yani kiloları neden by kadar düşükmüş ki bilemedim 🤷‍♀️ doğum belirtim yok nst de sancım çıkmadı ama çarşamba alalım diyor neden acaba anlamıyorum 😔
Sancı olabilir siz hissetmiyorsanız ve bebeklerdede sıkıntı yoksa neden alıyorki doktor benimde ikİlerim 37 haftada doğdular ama doktorumuz son ana kadar bekledi ve bendede son hafta sancı bayğı cıkmıştı nts de ve ben hissetmiyordum bir sıkıntımızda yoktu o yüzden bekledi doktorumuz🤔doktorunuz tabi daha iyi bilir 👍🏻

X