İkiz gebelik Beta HCG

Rosalie-00

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
1.052
1.008
333
Kızlarr selam çok acil fikirlerinize ihtiyacım var.
İkiz gebeliği olup hamileliğin başında beta hcg değeri normal yükselen var mı??

5+1 Bugün ilk muayeneye kese görmeye gittik çok şükür bir tane gördük. Doktor yeri çok güzel, yukarıya sağlamca tutunmuş derken son anda altlarda 1 kese daha gördü :KK57:

Yüzde 50 ihtimalle ikiz dedi ama söylemek için daha çok erken kese değil de sıvı veya kanama alanı da olabilir dedi.

Kan da veridm kan sonuçları şimdi çıktı artış bana ikiz değilmiş gibi geldi siz ne diyorsunuz?? Ultrasonu da ekliyorum

3 ocak (battan 1 gün önce) - 130
7 ocak 1200
10 ocak 3500

Eklentiler

• IMG_5361.jpeg
    IMG_5361.jpeg
    190,7 KB · Görüntüleme: 206
İkiz gebeleri anneleri nerdesinizzz :KK200: Beta’larınızı çok merak ediyorum çok yükselmeden de ikiz olabiliyor mu diye :KK51:

Merhaba benim beta hcg yaklaşık 3 katı artıyordu en son 5 gün arayla 10000 üzerini görünce doktorum ertesi gün tekrar çağırdı bi baktık 2 kese var.hatta konuyla alakalı acaba ikiz olabilir mi diye konu da açmıştım. 6 haftalık ikizlere hamileyim:) betaları ekledim

Eklentiler

• 0F7A2CDD-0A58-46B3-9AA1-5C3F3FC5BCCE.jpeg
    0F7A2CDD-0A58-46B3-9AA1-5C3F3FC5BCCE.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 182
  • C0D48B88-B0F6-4160-857B-5B6B15958E79.png
    C0D48B88-B0F6-4160-857B-5B6B15958E79.png
    124 KB · Görüntüleme: 172
Merhaba benim beta hcg yaklaşık 3 katı artıyordu en son 5 gün arayla 10000 üzerini görünce doktorum ertesi gün tekrar çağırdı bi baktık 2 kese var.hatta konuyla alakalı acaba ikiz olabilir mi diye konu da açmıştım. 6 haftalık ikizlere hamileyim:) betaları ekledim
Merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun :KK200:

Bat’ınız ne zamandı? Sanırım yakınız

Merhaba hayırlı olsun. Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah :) acaba benim de öyle mi? 4 günde neredeyse 10 katı artmış. Millet normal diyor. 2 günde 5 katı artış demek. Bu kadar artışın neresi normal Allah aşkına. Henüz düzgün bir muayeneye gitmedim. Hızlıca pek ilgilenmeyen bir doktor minik keseyi buldu gösterdi. 30 saniye bile sürmedi. Başka kese vardır belki de

Eklentiler

• IMG_7397.jpeg
    IMG_7397.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 158
Merhaba hayırlı olsun. Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah :) acaba benim de öyle mi? 4 günde neredeyse 10 katı artmış. Millet normal diyor. 2 günde 5 katı artış demek. Bu kadar artışın neresi normal Allah aşkına. Henüz düzgün bir muayeneye gitmedim. Hızlıca pek ilgilenmeyen bir doktor minik keseyi buldu gösterdi. 30 saniye bile sürmedi. Başka kese vardır belki de
Merhaba canım betan baya bi artmış brnce de çoğul gebelik olabilir :) ne zaman bir dahaki kontrolün?

Merhaba cuma gününe randevum var. Kalp atışını duymayı ve sağlıklı bir tek bebiş olmasını umut ediyorum 😊😊
Benim de değerim normal artmasına rağmen ikinci keseye benzer birşey gördü doktor son anda.

Ben de perşembe tekrar gidicem ve ben de sağlıklı bir tek bebiş istiyorum hali hazırda bıcırık bir kızım var çünkü :KK200: Sen de burdan haber ver lütfen canım hakkımızda hayırlısı olsun

Benim de değerim normal artmasına rağmen ikinci keseye benzer birşey gördü doktor son anda.

Ben de perşembe tekrar gidicem ve ben de sağlıklı bir tek bebiş istiyorum hali hazırda bıcırık bir kızım var çünkü :KK200: Sen de burdan haber ver lütfen canım hakkımızda hayırlısı olsun
Ya ne güzel. kızınıza kardeş ya da kardeşler geliyor 😀 Allah bağışlasın her ikisini de ve gönlünüzce kolaylıkla olsun herşey. Benim ilk olacak henüz. Tamam haber veririm 😊

Kızlar merhaba ben pazar günü kan verdim beta 71.7 çıktı dün kan verdim beta 560.6 çıktı sizce artış fazla değil mi anlayamadım 😶 dört günde bu kadar artış

Merhaba benimde ilişkiden 13 gün sonra 57’di reglime iki gün vardı regl olmam gereken günde 156’ydı ikiz gebelik olabilir mi 🥹🥹🥹

Yok canim gayet normal, 2 katını biraz geçebilir zaten😅 benim bi sonucum 271 2 gün sonra 762ydi gayet tek gebelik😅 ikizde baya artış oluyor
Şu an üçüncü kan testi sonucumu öğrendim diğer kan testi 156’dı ya aradan 47 saat geçmişti kan verdiğimde 226 çıktı bu da ne demek bu çok dğşük kimyasal gebelik olabilir mi 🥹🥹🥹🥹🥹

Back