- 15 Kasım 2023
- 250
- 101
- 31
- Konu Sahibi Elmali cay
Hanımlar sizlerden rica etsem çoğul gebelik yaşamış olanlarınız aklinizda kalanları paylaşabilir mi benimle. Ne gibi zorluklar yahut ne gibi belirtiler yaşadınız. Şimdiden teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı haftadasınızHanımlar sizlerden rica etsem çoğul gebelik yaşamış olanlarınız aklinizda kalanları paylaşabilir mi benimle. Ne gibi zorluklar yahut ne gibi belirtiler yaşadınız. Şimdiden teşekkürler
Pazartesi 4 haftalık dedi ben 2 haftalık iken öğrendim 177 beta ile. Şuan 4 haftaligim betam 12.790Kaçıncı haftadasınız
Benim ilk gebeliğim çift yumurta ikiziydi. Çoğu kişi ikizde daha yoğun belirti olduğunu söylüyor ama benim öyle olmadı. Memelerim hiç ağrımadı sadece uçlarında sızlama vardı o da dokununca oluyordu. Mide bulantım sadece sabahları vardı aç olduğum için birşeyler yedikten sonra geçiyordu gün boyu rahattım. 16.haftadan sonra o bile kalmamıştı geçmişti. Birtek kasık ağrım çok oluyordu kaç kez hastaneye gittim koşa koşa kasık ağrısından ama doktorum ikiz olduğu için bu ağrıların normal olduğunu söylüyordu. Çift yumurtaysa daha erken öğrenirsin ama tek yumurtaysa 8-10 haftalarda falan görünüyor. Gittin mi doktora canımHanımlar sizlerden rica etsem çoğul gebelik yaşamış olanlarınız aklinizda kalanları paylaşabilir mi benimle. Ne gibi zorluklar yahut ne gibi belirtiler yaşadınız. Şimdiden teşekkürler
Ben 2 haftalıkken farkettim öleceğim sandım böyle bir kasık ağrısı yok 5 Ekim'de acile kaldirildim yuruyemiyodum parmak uçlarıma vuruyordu kramplar ama negatifti herşey. Nefes darlığı geldi hemen ardından ağrılar 15 gün sürdü 15 Ekim'de pozitif e çevirdi test 177 beta ile öğrendim. Doktor belki 1 belki 2 bile yok dedi. Göğüslerime dokunamadim çok ağrılarım oldu kasık ve goguslerde. Garip olan adet dongume göre 6 ama ultrasona göre 4 haftalık dedi. Beta pazartesi 3026 dan Çarşamba günü 12.790 a ulaştı. Aile de ikiz varmı dedi ama kese şuan 1.Benim ilk gebeliğim çift yumurta ikiziydi. Çoğu kişi ikizde daha yoğun belirti olduğunu söylüyor ama benim öyle olmadı. Memelerim hiç ağrımadı sadece uçlarında sızlama vardı o da dokununca oluyordu. Mide bulantım sadece sabahları vardı aç olduğum için birşeyler yedikten sonra geçiyordu gün boyu rahattım. 16.haftadan sonra o bile kalmamıştı geçmişti. Birtek kasık ağrım çok oluyordu kaç kez hastaneye gittim koşa koşa kasık ağrısından ama doktorum ikiz olduğu için bu ağrıların normal olduğunu söylüyordu. Çift yumurtaysa daha erken öğrenirsin ama tek yumurtaysa 8-10 haftalarda falan görünüyor. Gittin mi doktora canım
Anladım canım baya fazla yükselmiş. Belki tek yumurta ikizidir sadece kese mi göründü? Değer çok yüksek yolk sac falan gözükmedi miBen 2 haftalıkken farkettim öleceğim sandım böyle bir kasık ağrısı yok 5 Ekim'de acile kaldirildim yuruyemiyodum parmak uçlarıma vuruyordu kramplar ama negatifti herşey. Nefes darlığı geldi hemen ardından ağrılar 15 gün sürdü 15 Ekim'de pozitif e çevirdi test 177 beta ile öğrendim. Doktor belki 1 belki 2 bile yok dedi. Göğüslerime dokunamadim çok ağrılarım oldu kasık ve goguslerde. Garip olan adet dongume göre 6 ama ultrasona göre 4 haftalık dedi. Beta pazartesi 3026 dan Çarşamba günü 12.790 a ulaştı. Aile de ikiz varmı dedi ama kese şuan 1.
Hayır bebek ve kese harici bir şey gormedi. Şuan erken dedi ilerleyen haftalarda göreceğiz dedi.Anladım canım baya fazla yükselmiş. Belki tek yumurta ikizidir sadece kese mi göründü? Değer çok yüksek yolk sac falan gözükmedi mi
Ee bebek göründüyse kalp atışıda yakında duyulur inşallahHayır bebek ve kese harici bir şey gormedi. Şuan erken dedi ilerleyen haftalarda göreceğiz dedi.
İnsAllah. İkiz olmasından şüphe etti betam yüksek diye sizde nasıldıEe bebek göründüyse kalp atışıda yakında duyulur inşallah
Ben hiç beta baktırmadım. Adetimi bir gün geçince test yaptım t çizgisi c den daha koyu olmuştu orda şüphelendim acaba mı dedim. Daha sonra adetimi 10 gün geçince doktora gittim iki keseyide gördüm. Doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. 10 gün sonra da ikisinin de kalp atışlarını duymuştumİnsAllah. İkiz olmasından şüphe etti betam yüksek diye sizde nasıldı
Hay masAllah. Rabbim mutlulukla büyütmeyi nasip etsin size.Ben hiç beta baktırmadım. Adetimi bir gün geçince test yaptım t çizgisi c den daha koyu olmuştu orda şüphelendim acaba mı dedim. Daha sonra adetimi 10 gün geçince doktora gittim iki keseyide gördüm. Doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. 10 gün sonra da ikisinin de kalp atışlarını duymuştum
28 haftada erken doğumla kaybettim maalesefHay masAllah. Rabbim mutlulukla büyütmeyi nasip etsin size.
Başınız sağ olsun sizi üzdü isen kusura bakmayın.28 haftada erken doğumla kaybettim maalesef
İnşallah tekrar nasip olur sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Yok hayır olur mu öyle şey ilk ben cevap verdim senin soruna zaten. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini yada bebişleriniBaşınız sağ olsun sizi üzdü isen kusura bakmayın.
İnsAllah. Bugün tekrar beta bakıldı bakalım herşeyin en hayırlısını istiyorumYok hayır olur mu öyle şey ilk ben cevap verdim senin soruna zaten. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini yada bebişlerini
Merhaba bende 5+1 hamileyim betam 15.429 çıktı 2 kese var ama doktor ikiz demedi sizce ?Ben hiç beta baktırmadım. Adetimi bir gün geçince test yaptım t çizgisi c den daha koyu olmuştu orda şüphelendim acaba mı dedim. Daha sonra adetimi 10 gün geçince doktora gittim iki keseyide gördüm. Doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi. 10 gün sonra da ikisinin de kalp atışlarını duymuştum
İkizie benziyor canım benimde keselerim buna benzerdi biri biraz daha küçüktü. Belki doktorun tam emin olamamıştır oyüzden söylememiştir. Bir dahaki kontrolünde ikiz olduğuna enin olup öyle söyleyecektirMerhaba bende 5+1 hamileyim betam 15.429 çıktı 2 kese var ama doktor ikiz demedi sizce ?
dİkizie benziyor canım benimde keselerim buna benzerdi biri biraz daha küçüktü. Belki doktorun tam emin olamamıştır oyüzden söylememiştir. Bir dahaki kontrolünde ikiz olduğuna enin olup öyle söyleyecektir
Hiç anlamıyorum eğer nasip olursa size ozaman bir seyler yazabilirim. Cuma günü ogrenicem 2 mi bebeklerim 1 mi diye :) benimde 4 hafta da 12.790 çıktı.Merhaba bende 5+1 hamileyim betam 15.429 çıktı 2 kese var ama doktor ikiz demedi sizce ?
Teşekkür ederim 2 kese mi vardı sizde de böle yani bu 2 kese mi
d