İkiz gebeliğinizi beta kaç ile öğrendiniz?

Beyazyasemin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
408
222
23
Merhaba arkadaşlar 🌸
5.gün çift embriyo transferi oldum.
11.günde 458
13.günde 1293 beta değerlerimi öğrendim.
Beta değerleri ile kesin bir şey söylemek mümkün değil biliyorum ama yine de merak ediyorum.
İkiz gebeliği olanların beta artışları nasıldı acaba?

Son düzenleme:
11.gun 444 13.gun 1151 di betam. Tek transfer tekil gebelik :) bana da ikinci betamdan dolayi ikiz mi yorumu gelmisti sasirmistim oyle bir alaka oldugunu bilmiyordum acikcasi o zaman. Bazen artistan da belli olmuyormus ama anca kese randevunuzda netlesecektir 🙏🏼 gonlunuze gore olsun insallah

11.gun 444 13.gun 1151 di betam. Tek transfer tekil gebelik :) bana da ikinci betamdan dolayi ikiz mi yorumu gelmisti sasirmistim oyle bir alaka oldugunu bilmiyordum acikcasi o zaman. Bazen artistan da belli olmuyormus ama anca kese randevunuzda netlesecektir 🙏🏼 gonlunuze gore olsun insallah
benim tek transfer 10. günde 813 çıkmıştı ama ikiz değil:KK48:

Merhaba arkadaşlar 🌸
11.günde 458
Beta değerleri ile kesin bir şey söylemek mümkün değil biliyorum ama yine de merak ediyorum.
14 Aralık 246

16 Aralık 325

18 Aralık 640

19 Aralık 699

Hiç bısey demediler ikiz gebelik . benım degerlerım evet

Gerçekten çok şaşırdım. Beta kaçken kese görüldü peki? Bu değerlere ya dış gebelik derler ya sağlıksız. Benim böyle yavaş arttı 2267 ye kadar da beklendi ne kese ne oda görülmedi ve sonlandırıldı. Ama hiç iki kat artış olmadı.

Gerçekten çok şaşırdım. Beta kaçken kese görüldü peki? Bu değerlere ya dış gebelik derler ya sağlıksız. Benim böyle yavaş arttı 2267 ye kadar da beklendi ne kese ne oda görülmedi ve sonlandırıldı. Ama hiç iki kat artış olmadı.
Bundan sonra bidaha beta baktırmadık öylece bekledik sadece .

alttan muayene istemıyorum dedim ve gitmedim ve 6+2 de karından kalp atışı ve kese gördük .
Elhamdülillah sağlıklı gebelik

Merhaba arkadaşlar 🌸
11.günde 458
Merhaba suan ne durumdasınız 🥰

Adet günü 228 gebe olduğumu ögrendim. Tekrar beta baktırmadım. 10. Haftamda ikiz olduğunu öğrendim. 😊

Merhaba 🌸
458 ve 1293ten sonra beta hcg değerim 4177 çıktı.
Geçen Cumartesi 5+5teyken iki kese göründü 🐣🐣
Merhaba 🌸
458 ve 1293ten sonra beta hcg değerim 4177 çıktı.
Geçen Cumartesi 5+5teyken iki kese göründü 🐣🐣
Ay maşallah ne güzel Allah’ım sağlıkla dünyaya getirmenizi nasip etsin inşallah bugün benim sekizinci günüm ben de test versem mi acaba🌸🌸🌸

Ay maşallah ne güzel Allah’ım sağlıkla dünyaya getirmenizi nasip etsin inşallah bugün benim sekizinci günüm ben de test versem mi acaba🌸🌸🌸
Ben 8.günümde Predictor Early marka erken gebelik testi yapmıştım ve silik bir çizgi ile öğrenmiştim. Yapmayı düşünürseniz mutlaka sabah ilk idrarla yapın 👍🏻

Tek yumurta ikizi mi acaba? 10.haftaya kadar ikiz keseler çoktan görünürde diye düşündüm. Biz 5.haftada iki kese gördük 🌸
Çift yumurta. Bir kız bir oğlum var 😊
6. Haftam da doktora kese için gittim. Tek kese gördü. Hiç umutlu bile konuşmadı. 10 gün sonra gel dedi ama korona zamanı karantinaya girmişti izinliydi doktorum. Özele başka doktora gittim. 7+4 te o doktor da tek bebek tek kalp atışı gördü. 10. Haftam da doktorumun geri döndüğünü duyunca sırf meraktan gittim. İkiz olduğunu söylemiş miydik dedi. 😁 Öyle öğrendim. Yoksa 12. Haftamda falandı kontrolüm. O zaman öğrenecektik 😊

Back
X